Meisjes cadeau online bestellen

Er is er één jarig hoera, hoera … dat kun je wel zien, dat is ZIJ! Gefeliciteerd, want jij zoekt een geschenk voor een jarige jongedame! Kijk ook eens naar onze feesthulpen en feestelijke tips onder de titel kinderfeestje. Je komt er eenvoudig via de navigatiebalk aan je linkerzijde. Bovendien vind je daarin ook een pagina met de titel `Verjaardag Jongen`, mocht jij niet alleen voor een meisje op zoek zijn naar leuke verjaardag ideeën, maar ook voor een jongen. Dus lees snel verder, bewonder alle producten en lees helemaal onderaan meer tips en inspiratie voor de verjaardag van jouw meiske. Hiermee lukt het je beslist om haar helemaal blij te maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 cadeaus voor de verjaardag van een jongedame

Omdat jij inspiratie en bovendien een superleuk origineel geschenk zoekt, helpen wij jou met deze speciale pagina. Hier vind je heel veel mooie, leuke, leerzame, interessante, populaire, bijzondere en bijzonder originele cadeaus voor meisjes tot een leeftijd van ongeveer een jaar of veertien. Wij dachten na over hoe het best te kunnen helpen met deze pagina. Tenslotte willen wij graag dat jij met een geweldig geschenk kunt verrassen. Wij besloten om een vijftal categorieën met tips te maken, die elk een net even andere invalshoek hebben. Dat wordt nog een uitdaging om te kiezen hoor! Maar welke je ook neemt, hiermee wordt jouw dochter, zus (misschien zelfs tante, ja, heus, dat kan), vriendin, buurmeisje en welke jarige jongedame jij verder nog gelukkig zou willen maken, zeker helemaal blij. Neem lekker de tijd en geniet vooral van het uitzoeken van het mooiste meisjes cadeau!

Tip 1: Spelletjes

Deze eerste tip categorie is voor de dames die het leuk vinden om (gezelschaps)spellen te doen. Eens even iets anders dan achter spelconsole of tablet digitale spellen te spelen. Gewoon met elkaar, live contact, echte interactie. De moeite waard, zo dachten wij, om een eigen categorie voor te maken. Laten we beginnen met de junior versie van een heel bekend spel, namelijk `Rara, Wat Ben Ik?´. Te spelen vanaf een leeftijd van ongeveer zeven jaar, en met twee tot zes spelers. Het spel komt compleet met (6) verstelbare hoofdbanden, 68 RaRa kaarten, 4 kaarten om zelf te tekenen (je kunt er natuurlijk altijd zelf nog meer van maken, dus onthoud vooral ideeën die je in het dagelijks leven opdoet), een zandloper en fiches. Dan `Mens Erger Je Niet´ in junior versie. Een oude bekende in de spellenwereld die voor kinderen in een aantrekkelijk nieuw jasje werd gestoken. Voor kids van vier tot twaalf jaar bedoeld, maar ach, ook voor grote kinderen prima geschikt (papa en mama dus). Je speelt het spel met twee tot vier spelers en het behoort tot de denkspelen; dus koppie erbij!

Tip 2: Knutselen

Deze tweede tip is er helemaal op gericht om jouw lieve jarige meisje te ondersteunen in het ontwikkelen van haar creativiteit. Met dit type meisjes cadeau geef je vele uren ontspannend ontdekken. Ze kan er zelf presentjes voor anderen mee maken, huis en tuin opvrolijken en `gewoon´ even helemaal opgaan in haat knutselmoment. Er zijn echt heel mooie dingen bij, kijk maar eens ... naar deze sjablonen. Vanaf een jaar of vijf kunnen ze er al mee aan de slag, maar het is en blijft leuk, ook voor mamma´s en oma´s! Ze doopt haar penseel in de verf die eigenlijk vloeibaar krijt is en maakt met deze sjablonen vrolijke vlinders of andere motieven op harde oppervlakten. Bedoeld voor op bijvoorbeeld de oprit en stoep. De verf is uitwasbaar en wordt met een flinke regenbui van de stoep af gespoeld. Als je jarige job een stapje verder wil gaan met haar buitenkunst, dan is deze set een prachtige optie. Vergelijkbaar systeem, maar met veel uitdagender sjablonen. Hiermee maakt ze mandala´s, ware kunstwerken. Deze keer werkt ze met krijtjes en niet met verf. Echt precisiewerk! Als extra tip bieden wij voor de kunstenares deze prachtige doos met wasco krijt aan. Zestien geweldige kleuren doen haar hart een sprongetje maken en de krijtjes zien er nog uit als stenen ook! Natuurlijke mineralen en plantenextracten zorgen voor de kleurstof, dat is nou eens fijn.

Tip 3: Spelen

Wat is er nou mooier voor kinderen dan dat ze lekker mogen spelen? Daarom als vanzelf ook een meisjes cadeau tip categorie met spelen als thema. Een oude vertrouwde om te beginnen, maar oh zo belangrijk. Dit reuze springtouw, dat bedoeld is om met meerdere meiden te gebruiken, doet niet alleen goed voor lichaam (spieropbouw, coördinatie, balans) en geest (ontspanning, lol hebben, genieten), maar helpt ook bouwen aan haar sociale netwerk. Leren delen, winnen / verliezen en hoe daar mee om te gaan, empatisch vermogen uitbreiden…..vriendschappen leggen. Dat is toch allemaal erg mooi, en zoals wij menen, nodig. Een echt meisjescadeau dan als volgende tip. In deze prinsessentent, uiteraard in roze kan het jarig jobje zich helemaal in haar eigen magische wereld wanen. De tent is heel eenvoudig op te zetten en weer weg te ruimen en kan zowel binnen als buiten gebruikt. De volgende tip is een oude bekende, tijdloos en altijd weer betoverend speel attribuut. Zonder er een rollenpatroon mee te willen bevestigen of iemand dwingend in een bepaalde richting te willen duwen, moeten we erkennen dat deze tip gewoon erg graag door meiden wordt gekregen. Deze kinderkeuken. In hout uitgevoerd, lekker compleet, leuke kleurtjes en een fatsoenlijke afmeting.

Tip 4: Puzzelen

In deze vierde categorie vindt je allerlei leuke puzzels voor verschillende leeftijden. Heerlijk toch, om samen met jouw meiske aan het puzzelen te zitten? Brengt ontspannend educatief bezig zijn en tegelijkertijd een `verplicht´ even gaan zitten voor mams of tante. Om met puzzelen te starten, laten we zeggen vanaf zo´n jaar of vijf, tippen we deze set van drie leuke puzzels van Mia & Me. Knuffelige afbeeldingen in aansprekende kleuren. Lekker grote stukken die snel resultaat geven. Goed gedaan! Voor kinderen vanaf acht jaar tippen we deze prachtige Disney puzzel. Frozen Arendelle is altijd magisch, en zó schattig. Met 200 stukjes best een uitdaging voor de kleine meid, maar ook weer niet zo heftig dat er geen eind aan komt. Gewoon leuk, deze puzzel. Of ga voor deze prinsessenpuzzel met 300 stukjes voor langer en net even pittiger puzzelplezier. De zwierige afbeelding van het dansende prinsenpaar krijgt gaandeweg vorm onder haar handen. Deze puzzel vraagt om langer concentratievermogen en geduld, want bestaat tenslotte uit de helft meer stukjes dan de vorige puzzel tip. Dapper! Dan een puzzel voor de grotere meiden. 1000 stukjes met een heel gedetailleerde afbeelding, dat vraagt al meer puzzelkundigheid. Gewoon een mooie puzzel die voor veel plezier zal zorgen.

Tip 5: School

In deze laatste meisjes cadeau categorie verzorgen wij jouw jarige job met leuke, handige en praktische (maar toch vooral leuke) gebruiksvoorwerpen die mee naar school gaan. Zo gaat zij met extra veel plezier naar school! Nog een aspect: veilig moet ze zijn. Want als jouw meisje met de fiets onderweg is, dan wel graag heel goed zichtbaar. Daarvoor zorgen deze LED clip-on lampjes. In wit (voorkant) en rood (achterkant). Uiteraard zijn deze lampjes ook voor andere doeleinden in te zetten, want je maakt ze heel eenvoudig vast. Denk maar eens aan een lichtje aan de rugzak of andere schooltas of zelfs aan de jas. Veiligheid boven alles, nietwaar… Over rugzak gesproken. Kun jij deze weerstaan? Té leuk, altijd goed voor een grote glimlach. Boterhammetje erin en hop, naar school. En als het dan eens even wat minder meezit, dan heeft jouw meiske haar knuffeltroost in de vorm van dit rugzakje, direct bij de hand. À propos boterham. Die verstouw je het best in een broodtrommel. Blijft ie heel en vers in. En dat is wel zo fijn. Drankje mee … zo wordt haar pauze een echte lunch. Oh ja, waarin dan? Nou, deze bij elkaar horende set van lunch box en bidon. Met de zo geliefde Disney Frozen film karakters als afbeelding erop, kan haar lunch niet meer stuk. Als laatste tip in deze schoolse meisjes cadeau categorie tippen we een ondersteunend spel. Dit spel leert spelenderwijs spellen. Hiermee is leren leuk gemaakt. Bedoeld voor leerlingen in groep drie en vier. Om met twee tot vier spelers te doen, dus samen huiswerk maken leuk gemaakt.

Wij wensen jou en de jarige job een geweldige verjaardag toe!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links