Mannen cadeaus online bestellen

Van harte gefeliciteerd! Want er is er één jarig en dat is HIJ. Jij bent op zoek naar een verjaardagscadeau man en je hebt een slimme zet gedaan door deze pagina te openen. Het maakt voor deze verjaardag minder uit of het bij jouw jarige om een broer, oom, partner, vader, opa gaat. Of misschien is het wel een goede buur, collega of (verre) vriend. Hoofdzaak: jij scoort beslist een fijn geschenk voor hem. Kijk maar snel verder op onze site met vele originele blij-makers. Wij wensen jou in ieder geval veel plezier met rondneuzen en plannen maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 4 Verjaardagscadeau man

Wij dachten na over hoe wij jou het beste kunnen helpen met het vinden van het meest geschikte super geschenk. En besloten dat het handig is om een viertal categorieën te maken. Waarbij elke categorie een naam draagt die meteen duidelijk maakt om welk soort producten het daarin gaat. Je zult ontdekken dat wij ons steeds vooral richten op een bepaald type man, maar wel lekker breed bekeken. Zo vind jij vast dat ene originele geschenk dat jouw “hem” de juiste eer aandoet. Nog een leuk aspect van het selecteren op categorie: je kunt kiezen voor dat ene presentje òf je neemt de hele set en vormt daarmee een echt belevenis verjaardag cadeau. Dat is ook een prima idee wanneer je met een aantal mensen samen een geschenk wilt verzorgen voor jouw dierbare. Vooruit, laat je inspireren en verras hem.

Tip 1: De chefkok

Deze man houdt ervan om te kokkerellen en culinair voor gezelligheid te zorgen. Voor deze keer denken we eens heerlijk cliché en zetten we hem aan de barbecue! Maar dan uiteraard niet zo maar één. We kiezen voor deze geweldige rookoven in de stoere vormgeving in, jawel, knalgeel. We tippen hier een bijzonder apparaat. Het is een houtskoolbarbecue met zijn onmiskenbare geur die daarbovenop nog een tweede functie heeft, namelijk die van rookoven. Zo´n topper van een BBQ heeft niet iedereen! Deze rookoven heeft een ingebouwde thermometer en een regelbare luchttoevoer om nog preciezer te kunnen werken. Ook erg handig zijn de hittebestendige handgrepen waarmee onze gele held ook te verplaatsen is als hij nog niet is afgekoeld. In zijn “buik” vind je roosters (verdiepingen) om in verschillende lagen of op verschillende hoogtes te kunnen grillen of roken. Naast de rookoven zet je zijn kleine broertje voor als het iets sneller moet of voor kleinere hoeveelheden. Elektrisch dit keer, dus insteken, even opwarmen en klaar voor gebruik. Ook handig om bijvoorbeeld een visje op te bakken of een side dish zoals groente. De anti aanbak grillplaten zijn voor het gemak gemaakt, je hebt er niet of nauwelijks olie of boter op nodig. Je maakt er in een handomdraai ook bijvoorbeeld tosti´s op! De grilplaten zijn eenvoudig uit te nemen en af te wassen. Met indicator lampje dat aangeeft als het apparaat warm genoeg voor gebruik is. De oververhittingsbeveiliging zorgt voor een veilig gebruik.

Tip 2: De sporter

In het kader van een verjaardagscadeau man is sport heel belangrijk. En vaak worden het sportplezier en de prestaties vergroot door een paar handige ondersteuners. Als giga binnenkomer in deze sportieve categorie tippen wij jou op dit activity horloge. Het is een echte alleskunner in robuust zwarte uitvoering. Bijzonder is dat deze niet alleen een stappenteller is maar smartwatch en activity tracker in één. Het horloge communiceert via app en houdt van alles en nog wat bij, precies volgens zijn wensen. Denk daarbij aan de meer standaard data zoals afgelegde afstanden en verbruikte calorieën, en jawel, ook het aantal stappen. Maar daarnaast kan hij een doel vastleggen en het horloge laten bijhouden hoe het behalen ervan vordert, inclusief meldingssignalen (toon of vibratie). Het geheugen voor 30 dagen geeft gelegenheid om over een langere periode trainingsdoelen vast te stellen. Daarnaast geeft het horloge signalen als er berichten of telefoontjes binnen komen, kan het ook dienen als afstandsbediening voor selfies en heeft het de mogelijkheid om je smartphone te zoeken (en andersom). Dat is nog eens handig! En oh ja, waterdicht tot 50 meter …

Tip 3: De workaholic

Oho, een categorie speciaal voor die man die vaak aan het werk is, en hopelijk met veel plezier! Jij wilt er vast aan meehelpen dat hij het werk waarbij hij aan zijn bureau zit, makkelijker, ergonomisch verantwoord en met nog meer plezier kan doen. Daarom zochten wij een aantal mooie, leuke en doordachte verjaardag cadeaus bij elkaar waarmee jij precies die ervaring cadeau kunt doen. Nagenoeg alle werk dat we aan de pc of laptop uitvoeren behoeft een toetsenbord, het is niet anders. Maar dan wel graag een dat ons helpt om zo goed mogelijk voor onze handen, polsen en schouders te zorgen. Wij tippen hier dit flexibele toetsenbord met een aantal geweldige eigenschappen. Zo rolt hij het eenvoudig op (ja, echt waar) en kan hij het gemakkelijk meenemen als hij onderweg niet zonder zijn geliefde toetsenbord wil werken. Bovendien is het uit siliconen gemaakt en daardoor afwasbaar met zeep en water. Hoe fijn is dat? Een kop koffie eroverheen is geen reden meer voor een hele dag balen en stof waardoor toetsen vast gaan hangen, is ook verleden tijd. Nog iets fijns: het zachte materiaal zorgt ervoor dat de toetsaanslag nauwelijks hoorbaar is. Hij tikt er zonder moeite op, zonder lawaai. Dit toetsenbord is super plat en daardoor ontlastend voor de polsen.

Tip 4: De spellenman

Onze laatste categorie is aan hobby, vrije tijd en gezelligheid gewijd. Deze “hij” is altijd wel in voor een spelletje(savond), houdt van gezelligheid of wil tussendoor ontspannen met wat gekkigheid of denksport. Wij selecteerden een variëteit aan spelen; van alles wat. Dus ook nu weer: dit allemaal samen vormt een verjaardagscadeau man dat opvalt. We gaan van start met poker. Nog steeds erg in en enorm geliefd als gezelschapsspel. Vaak online, maar hier in de hands-on versie. Want jouw “hij” wil met vrienden samen komen, echte interactie, de sfeer van het kaartspel met een hapje en een drankje. Daarom deze complete poker set in een fraaie aluminium koffer. Hij heeft er in één greep de hele toebehoor mee bij de hand: 300 poker chips in de benodigde 5 kleuren plus de dealer chip, 5 casino dobbelstenen en 2 kaartendeks. Het is allemaal van een professionele kwaliteit. Zo zijn de chips van klei (lekker zwaar) en de kaarten langlevend. Daarmee heeft zijn poker avond al meteen een stuk meer om het lijf. Als je zijn pokerpassie nog een beetje extra wilt ondersteunen, dan geef je er deze bijzondere kaartendeks bij als verjaardagscadeau man. Ze zijn van Cartamundi en het zijn echte kunstwerkjes. De kenmerkende diepzwarte kaarten met zilveren en rode details erin verwerkt zijn werkelijk het bekijken waard.

Wij wensen jou en hem een fantastische verjaardag!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links