Abraham cadeau online bestellen

Er is er één jarig, hoera-hoera, en dat is hij. Hij die vijftig wordt! De vijftigste is kortom geen verjaardag om zo maar voorbij te laten gaan. En daar helpen we jou natuurlijk graag bij. Verderop vind je inspiratie rondom deze bijzondere mijlpaal, waarmee je jouw jarige eens extra goed kunt verrassen. Uiteraard hoort daar ook een bijzonder, origineel geschenk bij. Daarvoor zit je helemaal goed op deze site! Kies nu je Abraham cadeau of lees onderaan verder voor geweldige tips.

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 4 Abraham cadeau´s

De vijftigste verjaardag is een bijzondere verjaardag. Al weten we misschien lang niet meer altijd hoezo dit zo is. In ieder geval is er door de jaren heen een stevige traditie ontstaan om de vijftigste verjaardag extra goed zichtbaar te maken en deze flink te vieren. Met een grote pop voor de deur en borden met `50´ erop en nog meer zoals je bij onze Abraham cadeau tips kunt bekijken. Voor jouw feestvarken dachten wij na over hoe we het best kunnen helpen om zijn vijftigste verjaardag onvergetelijk te maken. We maakten daartoe vier mooie categorieën met veel feestelijke tips. Van cadeaus om hem voor deze dag te geven tot handige en mooie helpers om een knallend feest te organiseren. Kijk maar snel; veel plezier!

Tip 1: Must-haves

Onze dierbare is vijftig. Vol levenservaring, hopelijk ook vol wijsheid en beslist met duidelijke wensen over wat hij wil in het leven. We zeiden het al: het is een mijlpaal die we serieus aanpakken. Daarom vind je allereerst een aantal mooie Abraham cadeaus die veel uren met lol en plezier geven. Het kan er tenslotte niet altijd serieus en wijs aan toegaan, toch? De kans zit erin dat jouw feestvierder al behoorlijk wat mooie spullen om zich heen verzameld heeft. Waar kun je hem dan een extra groot plezier mee doen? Wat dacht je van een prachtige quadcopter of helicopter? Speelgoed voor grote jongens. Neem een goede drone, die ook buiten kan vliegen, die uitgerust is met een action camera en bovendien tegen een stootje kan. Goed voor uren fun! Om nog even in de speelse sfeer te blijven, tippen we een Virtual Reality bril met mega veel features. Om alleen of samen met kameraden te gebruiken om goede games te spelen of zijn favoriete film eens net even anders te bekijken. Hiermee duikt iemand voor een paar uurtjes zijn eigen wereldje in. Niet zijn ding? Bekijk dan eens deze geweldige action camera. Voor de hondenliefhebber tippen we er meteen het GoPro tuigje bij. Hiermee maakt jouw jarige job geweldige video opnames maar ook werkelijk bijzondere foto´s. Te monteren op bijvoorbeeld fiets of dashboard, waterbestendig en ook deze camera kan tegen een flinke stoot. Als jouw jarige jouw held is, geef er een action figure USB stick bij. Batman of Superman misschien? Of is hij voor jou meer een knuffelbeer … dan is deze Dino of Scooby Doo wellicht de juiste keuze. Welke je ook kiest, met 8GB zijn ze allemaal een prima gift. Als hij zijn vijftigste verjaardag van begin tot einde op foto of video gezet heeft, kan hij de beelden in ieder geval meteen goed opslaan.

Tip 2: Blijf zo jong als je je voelt

We spraken over wijsheid. Een vooronderstelling dat met het behalen van de vijftigste verjaardag ook een zekere verstandigheid gekomen is. Een verstandige heer zorgt voor zijn gezondheid, zodat hij niet alleen jong van geest is en blijft, maar ook een gezond lichaam `bewoont´. In deze tweede Abraham cadeau tip vind je daarom een greep uit handige helpers om de gezondheid op peil te helpen houden. Zoals deze pols bloeddrukmeter. Niet verkeerd om zelf op ieder (twijfelend) moment zeker te kunnen gaan dat de bloeddruk in orde is of dat er actie ondernomen moet worden. Bij veel pijn klachten en stijfheid helpt een infraroodlamp. Deze bijvoorbeeld kantel je eenvoudig in de gewenste hoek. Geeft direct verlichting, mits je er even de tijd voor neemt. Meer algemeen kan een luchtreiniger / bevochtiger wonderen doen. Deze doet zijn werk in ruimtes tot 20m². De luchtkwaliteit wordt sterk verbeterd, zeker in de wintermaanden als de centrale verwarming de lucht uitdroogt, maar ook in de zomer met airco. Het is een multi talent met een ingebouwde nachtlamp die rustgevend van kleur verandert. Ook altijd goed is een sapcentrifuge voor de eenvoudige manier om de dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Of neem een smoothie maker. Net waar iemand het meest van houdt. Laten we hopen dat hij de volgende tip nog niet nodig heeft, maar dat je hem inzet als Abraham cadeau met een knipoog. Maar het werkt wel, dit personen alarm. Dus of je hebt een Abraham cadeau dat al direct nuttig is, of je hebt een geinige verwijzing naar de toekomst.

Tip 3: Versieren maar

Je gaat vast flink aan de slag met versieren van huis en tuin. De grote pop staat al, je regelt een verkeersbord `50´ en dan? De tip van de week is dit LED schrijfbord. Eigenlijk gewoon een klasse Abraham cadeau, maar meteen al te gebruiken om prachtig deze bijzondere verjaardag aan te kondigen. Want met speciale stiften teken je jouw tekst op de glasplaat en met de afstandsbediening zet je de achtergrond verlichting aan in elke gewenste kleur. Ook afwisselend. Stel je dit bord eens voor boven de voordeur … Ze zijn er in verschillende afmetingen, kies wat voor jouw bedoelingen het beste past. Je zet de boel uiteraard feestelijk af met deze bijzondere tape. Zo is meteen duidelijk waarover deze feestelijkheden gaan! Doe er voor binnen nog een hartelijk gefeliciteerd bij, of een stuk of tien daarvan … Zodra jouw jarige op zijn verrassingsfeest binnenkomt, barst het gejuich los; ondersteund door deze feest toeters natuurlijk. Als verlichting vind je op onze site werkelijk alle mogelijke feestverlichting. Tubes, led strips, led ballonnen, lantaarns en lichtbloemen. Kies maar!

Tip 4: Kwinkslag

Als hekkensluiter tippen we in deze vierde Abraham cadeau tip een aantal leuke geschenken met een knipoog. Moet kunnen, toch? Want tja, het is niet anders, met vijftig ben je niet piep meer, al is het ooit lastig accepteren. Omdat het lees zicht misschien geen 100% meer is, pak je een aantal leuke verwijzingen hiernaar in. Zoals speelkaarten met extra grote symbolen voor betere leesbaarheid. Niet voldoende? Doen we er meteen een leesbril bij. Uiteraard in allerlei leessterktes verkrijgbaar. En, jawel, een vaste telefoon met joekels van toetsen. Dit toestel is zelfs compatibel met hoorapparaten! Eigenlijk een heel leuk cadeau, maar in dit kader een tikkie dubbel, is deze verrekijker. Voor als hij achter de geraniums zit … En omdat op deze gevorderde leeftijd ook het geheugen begint na te laten, tippen we er deze sleutelvinder bij. Stiekem is het ook een selfie afstandsbediening, maar dat zeg je er dan later maar bij. Reageert door middel van bluetooth technologie op een smartphone app. Maak als bonus een grappig gedicht rondom deze cadeaus.

Gefeliciteerd, wij wensen jou een knallende vijftigste!


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links