Vrouwendag cadeau online bestellen

In ons land wordt Vrouwendag steeds meer gevierd. Samen stil staan bij en met elkaar, door bijvoorbeeld uit eten te gaan met een groep `meiden´ van alle leeftijden of door een ander uitje te organiseren. Misschien wil jij liever deelnemen aan één van de vele activiteiten die in het hele land worden georganiseerd. Wij vinden deze dag wel een Vrouwendag cadeau waard, jij ook? Kijk dan snel verder voor een selectie uit onze originele Vrouwendag cadeaus waarmee jij kunt verrassen. Want voor mooie geschenken zit je helemaal goed op deze site!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 10 Vrouwendag cadeaus

Elk jaar op 8 maart wordt deze Internationale feestdag gevierd, gebaseerd op de eerste staking door en voor vrouwen die op 8 maart 1908 in New York werd gehouden. Het is deze staking die overwegend gezien wordt als het begin van vrouwenemancipatie. Maar, op 8 maart 1921 kwamen ook vrouwen in St. Petersburg in opstand tegen voedseltekort en de vreselijke omstandigheden door de oorlog. Het doel van de dag is om nog eens extra aandacht te vragen voor thema´s vanuit de vrouwenrechten. Zoals (vechten voor) meer strijdbaarheid zodat er nog meer gewerkt kan worden aan gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Gelijkheid op economisch vlak en rondom werk en rolverdeling. Maar ook racisme, (seksueel) geweld en het beter in haar kracht komen te staan van vrouwen zijn onderwerp van aandacht. Het teken van Internationale Vrouwendag is (uiteraard) het welbekende vrouwenteken met de cirkel verbonden aan het plusteken. Dit symbool is dan felroze. Daarom kozen wij voor onze Vrouwendag cadeau tips ook zoveel mogelijk items in lekker fel roze. Zodat jij, elke keer wanneer jouw geschenk tot inzet komt, nog eens even denkt aan alle inspanningen die voorvechters van de vrouwenrechten deden en vaak nog steeds op zich nemen. Op naar nog meer groei!

Tip 1: Wat een super vrouw

Deze tip is altijd goed, dus geef hem met gerust hart aan al die supervrouwen om je heen die een extra stukje aandacht verdienen. Deze 8GB USB stick werkt niet alleen prima, maar brengt altijd weer een glimlach èn een aangespannen biceps tevoorschijn. Zo staat ook de beroemde dame met hoofddoekje op menig plaquette afgebeeld, om deze internationale feestdag onder de aandacht te brengen. Dus hier met die WonderWoman USB stick!

Tip 2: Op de kop

Met deze knuffelige koptelefoon in zacht pluche, uiteraard in roze uitgevoerd, kan `zij´ zich afsluiten voor haar omgeving terwijl ze muziek beluisterd, aan het werk is, concentratie of meditatie oproept. Effectief met comfort.

Tip 3: Krullenbol

Dit keer niet roze, maar wel heel vrouwelijk: met deze tip breng je elk kapsel in topvorm. We kiezen hier voor de krultang, maar uiteraard kan een stijltang ook of misschien liever een haardroger… Want met een beetje luxe om goed gestyled de strijd aan te kunnen gaan, is niks mis!

Tip 4: Aahhh, lekker warm

Oei, op de barricaden gestaan en koude voeten gekregen? Dan is deze voetenwarmer een verademing. Even een half uurtje met de voeten in de teddy-voering, warmte regelen met drie standen en achterover gaan zitten. Heerlijk!

Tip 5: Bubbelen maar

Als deze voeten nog een beetje meer verwennerij nodig hebben, dan is dit vrouwendag cadeau helemaal je-van-het. Met een voetenmassage apparaat doe je elke vrouw een plezier (en man trouwens ook, maar dat is voor een andere keer). Lekker warm water omspoelt je voeten, bubbels en streams geven zachte massage terwijl de rollen en bobbels jou heerlijk gladstrijken. Je bindweefsel slaakt er een diepe zucht van verlichting van! Met een lekkere bruistablet erin of natriumbicarbonaat met kelp om te helpen ontgiften, geniet je extra en als iets het verdient, dan zijn jouw voeten dat wel.

Tip 6: Tasje erbij?

Yes, weer een vrouwendag cadeau in roze! En wat voor een toffe; deze classy laptoptas geeft jouw laptop bescherming tegen spatwater, stof en schokken zodat je er ook in de toekomst jouw belangrijke werk op kunt doen. Of actie kunt voeren …

Tip 7: Het betere handen- en voetenwerk

Ja, je bent betrokken en je staat er als voorvechtster van vrouwenrechten. Maar daarom wil je nog wel verzorgd zijn, toch? Laat je helpen door deze manicure / pedicure set. Lekker compleet met acht verschillende opzetstukjes kun je draadloos maar met full power jouw handen en voeten verzorgen. Er zit een oplaadstation bij zodat het apparaat altijd geladen voor je klaar staat. Zoals jij voor de wereld …

Tip 8: Kabel aan de sleutelbos

Deze tip is een leuke kleine weggever. In roze, jazeker (ook in andere kleuren verkrijgbaar, maar dat verzwijgen we hier stiekem even). Het is een USB laadkabel verkleed als sleutelhanger. Handig, praktisch en geinig.

Tip 9: In de mix

Gewoon mooi en heel fijn om te hebben: deze staafmixer. Hij helpt jou bij het bereiden van maaltijden en lekkernijen. Zo hou je tijd over voor andere dingen … En dit roze is van de wel heel pakkende soort.

Tip 10: Powerrrr

Vooruit, nog een vrouwendag cadeau; een klasse powerbank. Ook roze, super modern en erg handig (pssst, ook deze powerbank is in andere kleuren verkrijgbaar). Deze powerbank is zó compact dat ie in elke jaszak en tas past, dus je neemt hem gemakkelijk mee als je jouw activiteiten gaat doen. Kun je lekker lang weg en toch zeker ervan zijn dat jouw smartphone niet zonder stroom komt te staan.

Wij wensen jou een fantastische en inspirerende Internationale Vrouwendag!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links