Vormsel cadeaus online bestellen

Wat worden kleine kinderen toch groot! Zo sta je nog met jouw dierbaren rond je pasgeborene om hem of haar te laten dopen en nu is de tijd voor het vormsel al aangebroken. Dit is een heel belangrijke gebeurtenis in het leven van een katholiek kind. Wil jij ook extra stilstaan bij deze dag en zoek je een origineel vormsel cadeau en inspiratie om jouw vormeling te verrassen? Kies hieronder direct je geschenk of lees onder aan de pagina snel verder en ontdek met welk vormsel cadeau jij jouw vormeling blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Heilig vormsel cadeau

Het heilig vormsel is een initiatiesacrament net als, en samen met, het doopsel, de communie of de eucharistie. Zoals het doopsel de toetreding tot het katholieke geloof inhoudt (over het doopsel en alles rondom het doopfeest lees je meer via de navigatiebalk links in beeld), zo bevestigt het vormsel dit besluit. Jouw kind is inmiddels van een leeftijd dat het zelf en meer bewust de keuze kan maken om het rooms-katholieke geloof te belijden of misschien liever juist niet. Het vormsel geeft hier vorm aan. Het is ook mogelijk om vanuit een andere geloofsrichting tot het katholicisme toe te treden; ook dan spreken we van een vormsel. Het woord komt van vroomsel en betekent: sterk en in je kracht zijn. Juist omdat het voor veel mensen zo belangrijk is, zochten we het mooiste vormsel cadeau zodat er ook daarmee een teken gezet wordt dat we niet zomaar voorbij gaan aan dit feestelijke ritueel waarbij jouw vormeling gevormd wordt. Wij dachten met je mee over hoe het feest vorm te geven. Daarbij zetten we voor het gemak een origineel vormsel cadeau in een aparte categorie voor jongens en één voor meisjes. Bovendien willen we jou een handje helpen door tips te geven voor de aankleding van het feest. Want een goed begin is tenslotte het halve werk. Veel plezier!

Tip 1: Voor een jongen

We gaan er hier vanuit dat jouw vormeling ongeveer 12 jaar oud is, aangezien dat de gangbare leeftijd is. Een leeftijd van nog net wel kind zijn, maar toch ook al met één voet staan in de volwassen wereld vol verantwoordelijkheden. Daarom tippen wij jou hier met een aantal speelse big boys cadeaus. Neem nou deze Bluetooth sportarmband. Mooi vormgegeven in volwassen stijl, en gericht op het verbeteren van sportprestaties of `gewoon´ gezonder leven, lijkt hij te zeggen: joh, je doet al echt mee in de volwassen wereld. Maar geen nood, want tot sport en spel horen ook dingen als beweging op de pauzeplaats of tijdens het voetbalspel met vrienden. Dus til er niet te zwaar aan, maar leer jezelf en waartoe je in staat bent, beter kennen zonder de lat te hoog te leggen. Dan deze stoere zonnebril. Of toch niet? Nee, in deze zonnebril zit een verborgen camera verstopt! How very spy kids! Met 32GB opslagcapaciteit neem je heel wat op, ook erg leuk om tijdens uitjes of die voetbalpartij van net, in te zetten. Of misschien op je eerste festival …

Om een beetje in de spy camera sfeer te blijven, tippen we je op deze mooie fotolijst met ingebouwde camera. Hij is natuurlijk erg geschikt om onopvallend bewakingsbeelden te schieten. Hij houdt bijvoorbeeld bij jouw waardevolle spullen de wacht en neemt de beelden op micro SD op. Maar ook leuk om tijdens je feest strategisch neer te zetten om geweldige sfeerimpressies te filmen. Voor dat laatste kun je ook kiezen voor een heuse action camera. Daarmee geef je jouw vormeling echt de boodschap: ik vertrouw je toe dat je nu genoeg verantwoordelijkheidsgevoel en inzicht hebt, om met zo´n waardevol apparaat om te kunnen gaan. Onder ons gezegd: de camera is waterdicht en kan best tegen een stootje. Maar dat hoef je er niet bij te zeggen, toch? Dan deze tip, die voor veel jongens en mannen (behoud vooral een stukje kind gedurende heel je leven) op het verlanglijstje staat: de F1 Racing Car in bouwstenen. Daar wordt vast nog mee gespeeld ook! En anders staat ie prachtig in de vitrinekast. Als laatste tippen we je op een draadloze (Bluetooth) speaker. Er zijn vele variaties beschikbaar, in allerlei uitvoeringen. Zoals deze classy versie. Je laadt hem op via USB en zijn bereik is ongeveer tien meter. Daar kom je een heel eind mee. Fijn voor naast dat trapveldje.

Tip 2: Voor een meisje

Om voor de meiden in dezelfde sfeer verder te gaan: er zijn zo veel verschillende uitvoeringen Bluetooth speakers, daar is beslist de juiste voor jou bij. Ach kom, laten we eens een paar heerlijke clichés erin gooien! Dus, hup, knalroze met `diamanten´ voor de jongedames. Ook tien meter bereik, eveneens USB oplaadbaar, dus hij doet niks onder voor de eerdere jongensversie. Het is wel een echte blingvanger, uh, blikvanger. Vooruit, dan doen we er een mooie roze powerbank bij. Lekker veilig met bescherming tegen oververhitting, kortsluiting en overlading. Je laadt er alle mogelijke apparaten mee op, zoals je smartphone, mp3 speler en nog veel meer. Nooit meer zonder stroom onderweg dus. Nu zijn we op dreef. Hou je vast voor deze roze (uiteraard) USB sleutelhanger. Praktisch aan de sleutelbos helpt ie met het verbinden en opladen van een USB apparaat met je pc. Maar dames, alle gekheid op een stokje, natuurlijk zijn er nog veel meer uitvoeringen. Dus als roze niet (meer) zo je ding is, kies gewoon lekker een andere. Tenslotte, nu je oud genoeg bent om voor het vormsel te kiezen, ben je ook oud genoeg om je eigen smaak te ontwikkelen. Nog een paar cadeau tips dan. Altijd leuk zijn onze USB sticks in zóveel uitvoeringen. Allerlei figuren uit de animatiewereld, action helden of sportauto´s, net wat jij wilt. Maar deze Dino uit The Flinstones doet je altijd glimlachen, vind je niet? Het is een 8GB highspeed, dus een mooie helper voor huiswerk of muziek. Als jij graag een spelletje samen met vrienden of familie doet, dan tippen we deze tongbrekers kaarten set. Op 48 kaartjes staan bijna-onuitspreekbare stuiter en struikelzinnen. Hilarisch, voor een avond heerlijk lachen. Dan tippen we graag nog deze leuke sfeerverlichting. Rechtstreeks in het stopcontact ingestoken, brengt hij direct een leuk effect in jouw kamer. Je waant je in de galaxy … sweet dreams mylady!

Tip 3: Voor het feest

We dachten met je mee over hoe het feest aan te kleden. Aangezien het heilig vormsel meestal in de maand mei plaatsvindt, kiezen we hier voor aankleding van een buitenfeest. Verlichting is op ieder feest een bepalende sfeermaker. Daarom vind je in deze tip een selectie uit het grote aantal mogelijkheden aan verlichting. om te beginnen deze kleurrijke LED lantaarns aan bijna tien meter snoer. Mag zowel binnen als buiten gebruikt worden, werkt gewoon op netstroom. In dezelfde kleurrijke sfeer ligt deze LED lichtketting met 80 (!) lichtende balletjes, in rood, groen, blauw en geel. Ook deze kan zowel binnen als buiten zijn werk doen. Erg leuk om dit aan te vullen met LED ballonnen … Dan richten we ons feest verder in met een partytent. Ook hierin veel keuze, we zetten nu de Easy Up in het zonnetje. In mooi antraciet geeft hij een mooi sta-plekje, biedt schaduw in te warme zonnestralen of beschutting als het niet helemaal droog blijft. Je kunt jouw feest zo groot maken als je wilt, de bijpassende maat partytent is er beslist. Zoveel als er verschillende maten partytenten zijn, zo veel types zijn er ook. Kies welke soort jou het meest aanspreekt. Voor onder de partytent kies je voor eenvoudige maar zeer stevige partytafels. En als je dat wilt, trek je ze een mooie baljurk aan. Bijvoorbeeld in rood of champagne. Tip: breng rondom verlichting aan met een lichtstrip. Eventueel batterij aangedreven en met afstandsbediening. Voor op de tafel staat dit multi-talent erg mooi. Het is een zacht doorschijnende ijsemmer met ingebouwde LED verlichting. Batterij aangedreven dus geen gedoe met kabels en verlengsnoeren. Daarmee staat jouw drank mooi koud. Zo stilaan komt er sfeer in jouw vormsel feest …

Wij wensen jou een vredig heilig vormsel!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links