Vaderdag cadeaus online bestellen

Vaderdag – de dag dat alle (toekomstige) vaders in het zonnetje worden gezet - valt niet elk jaar op dezelfde datum. Het vindt in Nederland namelijk telkens plaats op de derde zondag van de maand juni en dat is elk jaar een andere datum. Dit maakt het wellicht ietwat lastiger te onthouden, maar gelukkig staat het in alle agenda’s netjes aangegeven. Dus: in 2018 valt Vaderdag op 17 juni, in 2019 op 16 juni en in 2020 op 21 juni. Lees hieronder verder over alle mooie spullen waarmee je vader heel erg blij mee kunt maken.

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 Vaderdagcadeaus 2018

Aftershave, zakdoeken en scheermesjes zijn verleden tijd. Er zijn namelijk veel originelere cadeaus om je vader mee te verrassen. Papa's presentjes gaan ook mee met de steeds verder ontwikkelde technologie. Wij hebben daarom een top 5 gemaakt met zaken die jouw vader, vriend of man vast kan waarderen!

Tip 1: Gadgets

Tegenwoordig zie je steeds vaker leuke gadgets voor mannen voorbijkomen. Deze zijn bovendien erg geschikt als vaderdag cadeau. Een powerbank, zodat zijn smartphone niet zonder elektriciteit komt te zitten (ook erg handig voor jullie!), een bluetooth speaker zodat hij overal zijn favoriete muziek kan beluisteren en een virtual reality bril zodat hij zo nu en dan uit de realiteit kan ontsnappen. Want of we het nou toegeven of niet, iedereen zou wel een pauzeknopje willen om voor eventjes een andere wereld in te stappen. Dus zeker met deze dag. Virtual reality brillen zijn zo gemaakt, dat je door middel van een bril je even in een andere omgeving waant. Of dat nou op zee is, in een sportstadion of aan het strand – het is erg gaaf om te zien! Verder zijn 5-in-1 grillbestekken, smartphonehouders, muziekkussens en bureauventilators ook aanraders om op Vaderdag cadeau te doen.

Tip 2: Gereedschap

Gereedschap is altijd een veilige optie. Veel mannen vinden het heerlijk om te klussen. Een gereedschapsset of gereedschapskoffer is daarom een geschikt Vaderdagcadeau voor vaders die niet vies zijn van wat gezaag en getimmer. Een pluspunt is dat alles weer mooi wordt opgeborgen in de koffer, waardoor er geen spijkers, bouten en andere voorwerpen blijven rondslingeren. Heeft de man in kwestie twee linkerhanden? Dan is dit misschien een leuk presentje om zijn klustalent te ontwikkelen! Wie kan nou zo een mooie set weerstaan?

Tip 3: Electronica

Elektronica doet het ook altijd goed. Nu hoeven dit niet meteen dure giften als tv’s en geluidssystemen te zijn, maar zaklampen en producten op zonne-energie zijn ook erg leuk om te geven. Vooral wanneer er af en toe gekampeerd wordt, zijn dit mooie ideeën. Het zijn speeltjes en tegelijkertijd erg praktisch!

Tip 4: Star Wars

Star Wars is een klassieker die je nog overal ziet opduiken. Niet iedereen houdt ervan, maar er zijn genoeg vaders die het prachtig zouden vinden daar iets voor Vaderdag cadeau van te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een Darth Vader badjas en nachtlamp. Of een Star Wars kleurboek – ideaal om samen met de kinderen van te genieten. Gaat een Star Wars cadeau wat te ver? Dan heb je ook nog leuke Star Wars kaarten. Iets subtieler, maar nog steeds leuk voor paps!

Tip 5: drones

Ten slotte zijn drones helemaal hip en happening, zeker als Vaderdag cadeau. Tegenwoordig kun je die al tegen een zeer vriendelijke prijs aanschaffen. De komende jaren worden ze naar alle waarschijnlijkheid steeds populairder en om er als een van de eerste één te hebben, is natuurlijk wel tof. Drones hebben een hoog entertainmentgehalte. Alsof een object rond laten vliegen nog niet leuk genoeg is, kun je er ook mooie shots mee maken. Video shots. En hé, als je er echt goed in wordt, zou je er zelfs films mee kunnen opnemen! De meeste drones zijn namelijk uitgerust met een HD camera, waardoor je hele mooie beelden vanuit de lucht kunt opnemen.

En nu? Topcadeau voor Vaderdag kopen!

In onze contreien hoort bij deze dag steeds een mooi presentje voor pa. Bij ons slaag je altijd voor een dergelijke prachtige surprise. Uiteraard hoeft dat geen presentje uit de top 5 van deze pagina te zijn. Je kunt tevens terecht voor alle mogelijke geschenken voor mannen, niet alleen voor het perfecte Vaderdag cadeau.

Wij wensen jou en paps een fantastische dag!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links