Sinterklaascadeaus online bestellen

Wie heeft er niet bij hem op schoot gezeten: Sinterklaas, onze goedheiligman die we ook als Sint-Nicolaas kennen. Hij maakt sinds jaar en dag deel uit van de Nederlandse cultuur. Ieder jaar op 5 december komt “de Sint” naar ons land en verdeelt cadeautjes aan alle kinderen. Wil jij jouw heel eigen sfeer geven aan jouw feest en met een Sinterklaascadeau verrassen? Dan zit je goed op deze pagina! Je vindt er volop inspiratie en bijzondere geschenken. Lees onderaan meer en ontdek met welke producten jij je vriend of vriendin en natuurlijk de kinderen om jou heen, blij zult maken! Kijk die ogen eens stralen!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 Sinterklaascadeau

Hoewel ons Kerstfeest steeds meer een vaste plek krijgt in onze tradities van decemberfeesten en het geven van cadeaus, zijn kinderen nog altijd erg blij met Sinterklaas. Daarom vind je hier allerlei informatie, tips en natuurlijk een Sinterklaascadeau om het jaarlijks terugkerende volksfeest te vieren. Wordt er bij jullie thuis ook de schoen gezet? Traditioneel gebeurt dit vanaf het moment dat de goedheiligman ons land binnen is getrokken. Dat is toch wel een leuk stukje traditie dat ook tegenwoordig nog veel navolging vindt. Op scholen knutselen de kinderen er vlijtig op los, rondom de thema´s die bij dit feest horen. Meestal zien we daar dan ook een rij met echte of papieren schoenen staan. Wat een grappig gezicht is dat! Oorspronkelijk was de bedoeling achter dit gebruik dat de rijken uit de samenleving in de schoenen een gift legden. Iets dat in de vijftiende eeuw vanuit de kerk werd aangemoedigd. De giften werden dan onder de armen verdeeld. In eerste instantie had dit nog niets met de Sint van doen. Bewaard gebleven documenten laten zien dat vanaf 1427 in de Sint-Nicolaaskerk in Utrecht schoenen werden gezet. Men deed dit op 5 december zodat de opbrengst onder de armen verdeeld kon worden op 6 december … de sterfdag van de Heilige Nicolaas. En zo ontstond op 5 december pakjesavond. Wij zetten onze schoen ondertussen vooral om de goedheiligman, zijn trouwe helper Zwarte Piet en niet te vergeten het paard, iets lekkers te gunnen zodra zij door onze (vaak denkbeeldige) schoorsteen komen afzakken. Want tja, dan is de kans natuurlijk veel groter dat de Sint een mooi geschenk voor ons achterlaat! Zo zijn de wortel en het wensenlijstje in de ochtend weg, en in plaats daarvan staat er een Sinterklaascadeau. Nou passen deze pakjes vaak niet in een schoen, maar dat mag de pret niet drukken. Wat strooigoed, chocolade munten (nu weet je waar dit gebruik vandaan komt) en kleine aardigheden passen prima in een schoen, dus zetten we die knus op of naast jouw geschenk. Veel plezier!

Tip 1: Voor een jongeman

Voor welke leeftijd zoek jij een jongenscadeau? Dat weten wij natuurlijk niet. Daarom zochten wij een variatie surprises bij elkaar, voor verschillende leeftijden passend. Voor de kleintjes zwaait deze ontzettend leuke Minion nachtlamp naar je. Zacht geel licht via de aan-knop op de zo bekende werkbroek. En ja, hij is ook leuk voor de grote Minion fans….. Een leuke nieuwigheid is deze bluetooth (en nog blauwe ook, voor de broodnodige woordspeling in je gedicht) draagbare speaker. Je koppelt hem eenvoudig aan je smartphone voor extra mooi geluid. Alle muziek klinkt op slag geweldig. Vervolgens hang je de speaker aan je rugzak, riem, fiets, jas en…..? Ook handig voor in de auto. Wat denk je van een Sinterklaascadeau zoals deze ouderwets populaire bouwstenen maar dan in een modern jasje? We spelen al eeuwen met bouwstenen. Nu kan dat met lichtgevende bouwstenen. Via een basisplaat met energiebron (batterijen en USB koppeling) koppel je door middel van connectoren, steen voor steen een mooie verlichting. Veilige LED, met verschillende lichtfunctie die je via de STAX button bedient. Erg leuk, want nu is jouw bouwwerk ook in het donker goed te zien. En begin december wil het wel eens donker zijn. Overigens kun je deze Light Stax probleemloos combineren met andere gangbare bouwstenen. We bouwen nog even door, maar net weer even anders. Te land, ter zee en in de lucht misschien? Bijvoorbeeld deze prachtige Destroyer, een oorlogsschip uit de serie Building Blocks Army Series. De bemanning van jouw vloot popelt al in de verpakking om aan de slag te gaan. Van hetzelfde type bouwsteen tippen we jou op de F1 Racing Car. Zet hem in elkaar en racen maar! De coureur staat in de pitstop te wachten.

Tip 2: Voor een jongedame

Op de parking naast de Pitstop uit de vorige tip, staat deze leuke Camper Van. Inclusief jongedame en hond! Ga er lekker mee op fantasiereis en beleef allerlei avonturen. Misschien ga je wel op weg naar dit te bouwen kasteel. Building Blocks uit de Girls Dream Series geeft dit kleurrijke Dream Palace. Uiteraard inclusief ridder. Hoezo, meisjes bouwen niet? Misschien wil jij liever de Destroyer uit de jongens-cadeaus, gewoon lekker op je verlanglijstje zetten natuurlijk! Heel iets anders, en deze tip is dan ook weer leuk voor jongens, een Karaoke set. Vooral leuk om samen een avond mee op te vrolijken, toch? Joel en zing er vooral op los! Deze tip past in de schoen; een LED zaklamp. Dit keer in uitvoering Princess. Om je kasteel mee bij te lichten (pssst, ook leuk om stiekem onder de dekens mee te lezen als je eigenlijk al zou moeten slapen). Aluminium uitvoering, dus sterk maar lichtgewicht, met handig koord om rond je pols te dragen. Uit de afdeling elektronica tippen we de Dice. Voor de jongedames in Hello Kitty uitvoering of misschien neem je liever het stoerder neutraler blauw. Deze dobbelsteen bestuurt jouw tablet of ander smart device. Om spelenderwijs de mogelijkheden van jouw tablet te leren kennen. Top om spellen mee te spelen op pakjesavond! Ook bij deze tip geldt dat wanneer jij voor een oudere jongedame een gift zoekt, dat een Sinterklaascadeau tip “voor haar” het bekijken waard is.

Tip 3: Voor hem

Als tips voor de man en zeker voor het kind in hem, wilden wij iets anders dan anders vinden. Dit keer geen scheerapparaat of gereedschapsset (hoewel we daar ook hele mooie van in het assortiment hebben) maar speelsere elektronica. Voor de muziekliefhebber met een hang naar nostalgie scoor je top met deze AM/FM radio in de vorm van een jukebox (40 x 27 x 17cm). Het is op het eerste oog niet te zien dat deze jukebox eigenlijk een radio plus CD speler is! Er zijn lampjes ingebouwd waardoor je je zo ineens in de jaren zestig waant. Hij geeft prima geluid via ingebouwde speaker, maar er is natuurlijk niets op tegen om een setje (bluetooth) speakers eraan te koppelen. Op 5 december klinken de bekende liedjes zo nog beter. Om een beetje in nostalgische sferen te blijven, tippen we je met de USB platenspeler. Je gebruikt hem om je oude platen om te zetten naar MP3. Je kunt kiezen voor drie snelheden, dus kan hij alle plaatjes aan. Fijn wanneer je weet dat hij altijd al zijn platencollectie had willen digitaliseren. Een heel ander cadeau dat op veel verlanglijstjes te zien valt, is dit weerstation. Weten welk weer het wordt? Uiteraard digitaal, te gebruiken zowel binnen als buiten met draadloze sensoren. Eenvoudig op batterijen, dus overal te plaatsen. Ook bijvoorbeeld in je caravan tijdens vakantie of op het terras … Voor in de schoen: deze in hoogte verstelbare LED hoofdlamp. Praktisch voor de sportieveling onderweg (weerbestendig), of hangend onder de motorkap op zoek naar een defect of….? Bijzonder is ook deze draagbare LED lichtkrant. Voldoende geheugen voor 470 karakters, werkt met rode LEDjes op 12volt voeding. Laat je boodschap hem tegemoet stralen op de display van ca. 43 x 9,5 x 6,5cm. Succes verzekerd!

Tip 4: Voor haar

Laten we bij deze tip eens beginnen met surprises voor in de schoen. Zoals deze spiegelwekker. In flitsend oranje brengt deze aparte wekker, door batterijen aangedreven datum en tijd. Je ziet de cijfers digitaal door jouw beeltenis heen. Want de cijferplaat is een spiegel! Uiteraard wel functioneel met alarm en snooze functie. Ook leuk is een nek massagekussen. Deze kleine helper bij spanningen in en rond de nek doet altijd deugd. Het apparaatje stimuleert de bloedsomloop en de zenuwen en helpt je een eind op weg om nekpijn te verhelpen en te voorkomen. Ook geestig is deze sleutelhanger. Niet alleen praktisch om je sleutels makkelijk aan te verzamelen, maar multi tasking zoals zijn eigenaresse: deze sleutelhanger is stiekem een USB kabel die een USB-apparaat laat opladen of verbinden met de micro-B connector van jouw pc. Meer traditioneel denken we bij cadeaus voor haar vaak aan verzorgende producten. Zoals een prima haardroger of misschien liever een krul- of stijltang. Erg leuk in de baddersfeer is de AM/FM doucheradio die meteen dienst doet als spiegel. Weer een echte multi-tasker!

Tip 5: Voor de surprise avond

Een leuke traditie is om een surprise avond te organiseren. Hoewel er natuurlijk niets op tegen is om voor alle deelnemers een surprise te maken, gebeurt het meestal dat er een naam getrokken wordt uit alle genodigden. Voor deze persoon maak je dan iets leuks, iets toepasselijks. Meestal met (zelfgemaakt) gedicht met daarin de nodige kwinkslagen. En uiteraard een passend en liefst zo origineel mogelijk presentje. Meestal wordt er een maximaal bedrag afgesproken dat er aan mag worden uitgegeven, zodat het voor iedereen leuk blijft en geen wedstrijd wordt van wie het grootst geeft. Daarom zochten we een aantal geinige presentjes bij elkaar tot maximaal ongeveer € 10. Het moesten bovendien handig kleine presentjes zijn zodat je ze gemakkelijk kunt verwerken in een Sinterklaascadeau. Erg gemakkelijk is een kleinigheidje in sleutelhanger vorm. Zo kun je het rechtstreeks aan jouw pakje hangen, al kan het ook natuurlijk ook prima ingepakt worden. We selecteerden een variatie aan sleutelhangers speciaal voor jou. Allereerst de alcohol tester. Hilarisch op een feestavond, kun je mooi op het eind iedereen een testje presenteren. Zo blijft de BoB ook echt de BoB! Of neem het LED zaklampje. Praktisch om je bij te schijnen als je in het donker het sleutelgat niet kunt vinden. Voor de handyman of juist het tegenovergestelde in het geval jij een surprise maakt voor iemand met twee linker handen: de waterpas als sleutelhanger. Hij werkt trouwens prima! En dan nog de sleutelvinder. Sleutels kwijt (alweer?? Hup, in het gedicht ermee), fluiten maar en deze sleutelhanger schijnt zijn lichtje op jouw zoektocht. Hij piept ook nog naar je, dus als de sleutels in jouw jaszak of handtas verstopt zitten, geen probleem!

Wij wensen jou een fantastisch Sinterklaasfeest!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links