Koningsdag cadeaus online bestellen

Welkom bij Koningsdag, een echt Nederlandse feestdag. Een feestdag die begon als Prinsessedag, later heel lange tijd Koninginnedag genoemd en sinds 2014 de huidige naam heeft. Het is een heuse nationale feestdag omdat er op die dag alleen in ons land, ter ere van ons staatshoofd, feest wordt gevierd. Wil ook jij met een origineel Koningsdag cadeau jouw feestelijkheden aankleden? Of misschien zoek je inspiratie. Dan ben je helemaal goed op deze site! Lees onderaan meer en ontdek met welke geschenken jij jezelf en jouw omgeving blij zult maken! Misschien merkt de koning jouw versiering wel op, wie zal het zeggen …

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Koningsdag cadeaus

Wij feesten er als Nederlanders nogal graag op los. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid en thuis-zijn. Koningsdag kent vanuit zijn traditie, voorheen als Koninginnedag, een aantal vrij onwrikbare gebruiken. Het is al lang een traditie geworden dat ons staatshoofd, tegenwoordig is dat onze koning Willem-Alexander, een ceremonieel bezoek brengt aan één of meer gemeenten in Nederland. Des konings volledige naam luidt, hou je vast: Willem-Alexander Claus Georg Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg. Zo dan, een hele titel! Onze koning werd op 27 april in 1967 geboren en daarom vieren wij dit op 27 april. Ook is een vuurwerk ter ere van ons staatshoofd niet weg te denke. Maar ook bijvoorbeeld een lampionoptocht. Erg bekend, tot ver over onze landsgrenzen heen, is ook de Vrijmarkt, met name die van Amsterdam. Dat is een uitgebreide vlooienmarkt die niet alleen in Amsterdam wordt georganiseerd maar op heel veel plaatsen. Wij dachten bij onze Koningsdag cadeau tips na over wat jij zoal zou kunnen ondernemen tijdens deze feestdag en zochten daar passende cadeaus bij. Doe er je voorbereidend voordeel mee. Veel plezier!

Tip 1: Voor op de vrijmarkt

Sta jij dit jaar (weer) met een mooie kraam op een vrijmarkt? Dan helpen we jou graag op weg met een aantal praktische assistenten. In oranjestijl uiteraard! Om te beginnen iets waar je er niet genoeg van bij je kunt hebben: verlengkabels! Uiteraard een veilige buiten variant in knallend oranje. Bijvoorbeeld 20 m lengte, daarmee kom je een heel eind. Daarbij als Koningsdag cadeau passende verlichting: LED in bijna-retro peer vorm. Je haalt er een kunststof kogellamp mee in huis die heel stevig is zodat je hem zelfs op de prikkabel kunt laten zitten tijdens transport. Handig! Laag vermogen houdt meteen ook in dat je er meer op een prikkabel kunt plaatsen. Dus maak gerust een super lichtslinger. Ook altijd nodig is een dekzeil. Gewoon voor het gemak, als afdekking als het weer tegen zit of als bescherming rond jouw producten. Bijvoorbeeld in 2 x 4m. En om over jouw verkoopstand heen te zetten, tippen we dit handige Koningsdag cadeau: een partytent (3x3x2,5m) Staat in no time, weegt slechts 13kg maar kan wel tegen een stootje. In wit gehouden zodat jouw oranje aankleding er mooi tegen af steekt. Als laatste nog deze Koningsdag cadeau tip die ervoor zorgt dat jouw kraam door iedereen gevonden wordt: een megafoon, uiteraard in oranje. Roept u maar!

Tip 2: Koninklijk verlichte sfeer in en om huis

We maken een vloeiende overgang naar de aankleding van jouw huis en tuin of balkon. Vooral met verlichting, willen wij hier de aandacht op onze feestdag vestigen. Het toebehoor uit Koningsdag cadeau tip 1 kan worden uitgebreid met de verlichting uit deze koningsdag cadeau tip 2. Uiteraard oranje verlichting zoals deze LED lichtstrip. 150 (!) oranje LEDjes op 2,5m flexibel band oftewel strip. 8mm breed, dus past onder kastjes, borden met Hoera voor onze koning of aanbiedingen (stiekem toch voor de vrijmarkt). Ook in LED uitvoering tippen wij jou voor deze lichtsnoeren met oranje verlichting. Bijvoorbeeld 35 lampjes aan ruim 5m snoer of 40 bijzondere sprankelende lampjes op bijna 6m snoer. Gebruik voor binnen, dus niet aan weersinvloeden bloot stellen. Voor in een vaas, langs de deur of vensterbank, op je stand (toch nog vrijmarkt), of waar je verder nog oranje sfeer wilt brengen: deze oranje tak met 30 lampjes. Zo´n 60cm hoog, warm wit licht op 24 volt binnen voeding. Ook deze s.v.p. niet bloot stellen aan weersinvloeden. Gelukkig heb je een mooie partytent en dekzeilen om een kleine oase binnen te creëren in jouw buiten …

Tip 3: Handige musthaves

Om jouw elektronica oranje up to date te brengen, tippen we jou hier met oranje USB micro kabel en oranje jack kabel. Daar deze oranje draagbare power bank bij, voilà, jouw smartgerei is koningsgezind! Wil je lekker mee joelen op feestelijke muziek, dan doe je dat uiteraard ook in oranje sferen. Met de Koningsdag cadeau tip oranje bluetooth speaker bijvoorbeeld kun je jouw muziek tot op 10 meter afstand beluisteren, wel 7 uur lang. Deze bluetooth speaker is ook te gebruiken als handsfree kit, handig! Dan nog deze tips, die niet mogen ontbreken op jouw feest: breeklichtjes in, je raadt het al, oranje, deze licht stick is 15cm lang en verlicht jouw feestje circa drie uur lang. Ben jij mooi zichtbaar onder jouw oranje hoofdparaplu!

Wij wensen jou een fantastische dag!


Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links