Jubileum cadeaus online bestellen

Als je een mooi jubileum cadeau zoekt voor een feest waar jij voor bent uitgenodigd, dan zit je goed op onze site. Via de navigatiebalk aan de linker kant, vind je allerlei feesten die om de zoveel jaar worden gevierd. Wanneer je er één aanklikt, vind je toepasselijke tips plus informatie, specifiek voor dat feest. Daar is jouw aanleiding vast bij! Zo heb je met één klik prachtige jubileum cadeaus voor de meest voorkomende jubilea te pakken. Handig toch? Dus, als jij met een origineel geschenk wilt verrassen en inspiratie zoekt, lees dan snel verder en ontdek waarmee jij jouw vriend of vriendin, collega, wederhelft, of …. blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Jubileum cadeaus

Met deze feestcategorie willen wij jou helpen om een heel specifieke gebeurtenis te herdenken. Welke dat is? Dat bepaal jij! Want we geven een herdenking de titel jubileum, als we een gebeurtenis (opnieuw) vieren die een bepaald aantal jaren geleden plaats had. Dat kan de verjaardag van een huwelijk zijn, of van een indiensttreding, of…? Meestal gaat het om een periode van vijf jaren of een veelvoud daarvan. Zoals bijvoorbeeld tien jaren of vijfentwintig jaren. Dat aantal jaren wordt gekoppeld aan een stof zoals bijvoorbeeld zilver. Van oudsher zien we de viering vooral bij trouwdagen en bij het zoveel jaar in dienst zijn bij een bedrijf. Deze twee jubilea staan daarom hier in onze jubileum cadeau tips, als aparte categorie vermeld. Maar in moderner tijden wordt er lang niet altijd getrouwd. En dat wil zeker niet zeggen dat er niet gevierd kan worden! Want een (al dan niet geregistreerd) partnerschap doorgaat natuurlijk dezelfde fases. Dus lees daar waar huwelijk vermeld staat gewoon die vorm van partnerschap die jij leeft. Laat je verrassen door een verfrissende kijk op het hedendaagse jubileum cadeau. Veel plezier!

Tip 1: Voor de huwelijksverjaardag

Oftewel het huwelijksjubileum. We zeiden het al: dit is de misschien wel meest gevierde feestelijke gebeurtenis. Let er maar eens op, zie je ook de kransen en de versieringen aan voordeuren? Met een bord, meestal met lampjes ernaast of erop, met een bepaald cijfer er groot op geschilderd. Zelf geknutselde roosjes van crêpe papier, meestal in guirlandes van dennengroen gestoken. Hulde het gouden bruidspaar! Goud staat bijvoorbeeld voor vijftig jaar. In dit geval, vijftig jaren getrouwd. Uh, ja, wel met de zelfde echtgenoot/echtgenote hoor, anders geldt het niet! Gebruik is eigenlijk om bij het vieren van een huwelijks jubileum cadeaus te schenken die gemaakt zijn van het materiaal dat hoort bij het te vieren aantal jaren. Dus iets van goud bij deze gouden huwelijksverjaardag. Het lijkt er niet op dat dit gebruik nog veel voorkomt bij jubilea. Je vind daarom in deze eerste tip geschenken die prima geschikt zijn voor allerlei feesten. Maar gewoon voor het plezier, maken we steeds een verbinding met goud (gebruik het gerust als je nou net op zoekt bent naar een jubileum cadeau voor een gouden bruiloft).

Laten we van start gaan met deze digitale fotolijst. Hij is er in verschillende uitvoeringen, voor elke smaak de juiste. Passend bij een modern interieur of liever een meer klassieke inrichting, het kan allemaal. Via een geheugenkaartje (onder andere SD) laad je er gemakkelijk jouw favoriete foto´s op en laat ze in een diashow afspelen. Gouden momenten in een lijst gevangen. Leuk extraatje: de digitale fotolijst is inclusief klok en kalender. Of bak een flinke hoeveelheid goudgele hartjeswafels. Mooi als symbool voor de al zoveel jaren bestaande liefde. Natuurlijk geef je er het hartjes wafelijzer bij. Bij een dergelijk feest hoort ook muziek. Veel stellen hebben hun eigen muziek, hun eigen lijflied. Het lied staat voor een herinnering aan belangrijke gezamenlijke momenten. Zoals een song die gekoppeld is aan een eerste kennismaking, of het lied dat als trouwdans werd gebruikt. Deze nostalgische radio in de vorm van een jukebox, vermengt herinnering met effectiviteit. De jukebox in tafelformaat laat zich op jullie favoriete radiozender afstemmen maar speelt ook cd´s af. De perfecte omlijsting voor jouw gouden oude! Vang gouden zonnestralen in deze heerlijke hangmat (al zijn het in het geval van een gouden huwelijk misschien eerder de kleinkinderen die in de hangmat dollen). Hij is groot genoeg voor twee personen. Zoek er een mooi plekje voor en mijmer samen na over de festiviteiten. Wat was het mooi! Of staar samen in de gouden vlammen die deze vuurkorf bevat. Magische momenten maak je extra mooi met deze sfeermaker. Last but not least tippen we deze set van tien theelichtjes met LED verlichting. Haal sfeer in huis en zet ze bijvoorbeeld op je traptreden. Ziet er geweldig uit, zonder het brandgevaar van echte theelichtjes en geen roetaanslag en opruimsessies. Een gouden rand langs jouw trap …

Tip 2: Jubilaris op de zaak

Jazeker, ook bedrijven vieren jubilea. Misschien wordt er juist tegenwoordig niet aan jubilea voorbij gegaan. Want het is toch meer uitzondering dan regel dat mensen voor vele, vele jaren bij hetzelfde bedrijf in dienst blijven. Dat is een eerbetoon wel waard. Daarbij hangt het een beetje af van welk herdenkingsfeest de reden voor het feest is, hoe groots het gevierd wordt. Er zal niet snel aan 12,5 jaar in dienst voorbij worden gegaan, wellicht door een etentje met het team, een leuke attentie, een vermelding in het bedrijfsblad. Misschien ook een bonus of loonsverhoging. Maar een herdenking ter ere van het 25 jaar in dienst zijn, is vaak wel grootser van opzet. Met een receptie voor collegae, familie en andere genodigden, een DJ of band erbij, etentje, een leuk aandenken zoals een gegraveerd horloge en vaak een fiksere bonus. We kennen nog een bijzonder zakelijke herdenking, namelijk het 40 jaar in dienst zijn. Dit komt tegenwoordig nog maar relatief zelden voor, niet alleen door de grotere drang om regelmatig eens van baan te veranderen. Maar ook door invoering van vervroegd pensioen en andere soortgelijke regelingen.

Voor het bedrijfsjubileum tippen we een aantal fijne geschenken, onafhankelijk van het aantal dienstjaren. Zoals deze wok set in mini formaat. Je wokt er met zes personen tegelijk aan, dat is weer eens wat anders dan gourmet of fondue hoewel ook dat nog steeds leuk is. Handig is dat de bakplaat gebruikt kan worden om pannenkoekjes mee te bakken door zijn geïntegreerde pannenkoekvormen. Uiteraard is de set compleet met zes wok pannetjes en houten schrapers. Ook leuk is een ufo op tafel. Nee, nee, geen marsmannetjes maar een tafelbarbecue in vrolijke kleuren. Inclusief BBQ-tang. We kennen het bedrijfsmatige jubileum cadeau van een horloge. Wordt het wellicht eens tijd om een moderner alternatief presentje te geven? Zoals deze Activity horloge. Dit is een smartwatch die meteen ook als stappenteller werkt. Hij houdt je calorieverbruik bij, de afgelegde afstand en wat je verder nog wilt kunnen nazien. Uiteraard waterdicht en met Bluetooth uitgerust. Deze smartwatch kan gebruikt worden als afstandsbediening voor de camera van je smartphone en hij houdt op jouw verzoek contact met je smartphone zodat er via het horloge melding komt wanneer er inkomende oproepen of berichten zijn. Ook leuk: het horloge kan jouw smartphone zoeken en andersom! Dan nog deze originele tip voor een jubileum cadeau: het kruidencarrousel van de iets andere soort. Volledig in RVS uitgevoerd stylish verantwoord, en elektrisch aangedreven. Het tablet geeft plaats aan vijf kruidenmolens voor jouw meest favoriete kruiden, met in het midden de elektrische bedieningsunit. De kruidencarrousel heeft zijn eigen oplaadadapter en een lampje dat waarschuwt als het tijd wordt om op te laden. Zo heb je altijd vers gemalen kruiden. Mooi bij je wokset … Ook in RVS look en mooi-handig, zijn deze LED grondspies lantarens. Uiteraard als buitenlantaarn geschikt, heeft deze set van drie lampen geen elektrische aansluiting nodig want ze worden opgeladen via solar. Je verlicht er gemakkelijk het pad naar je voordeur mee, of het balkon, of je zet ze gezellig langs de vijver, of …

Tip 3: Verkering

Toen wij ons verplaatsten in de viering van een herdenkingsfeest, bedachten wij dat ook `verkering´ gevierd wordt. Meestal gaat het dan om papier tot en met hout jubilea; één jaar, twee, drie, vier en vijf jaar. Natuurlijk herdenk je graag ook kortere periodes, bijvoorbeeld na twee maanden verkering. Maar dat laten we hier even buiten beschouwing. Voor de andere verkering jubilea doen we jou een paar leuke originele tips aan de hand. Misschien wil je een (eerste-keer-samen-weg-)reisgeschenk doen. Pak dat voorstel dan eens in door een reiskrultang of reishaardroger te geven. Wat denk je, komt de hint aan? Eenzelfde idee kan er achter onze volgende jubileum cadeau tip zitten: dit handige mini massage apparaat. Ook praktisch voor onderweg, op kantoor en op reis dus. Ideaal voor de nek. Laten we er maar niet vanuit gaan dat deze verkering zo stilaan vermoeiend wordt waardoor een massage geen overbodige luxe is … Ook altijd mooi is deze voetenwarmer. In gezellige kleurtjes houdt hij jouw voeten heerlijk warm. Ook te gebruiken als enorme christmas stocking. De kerstman zou er zo zijn voeten insteken om op te warmen na zijn lange koude tocht in de winternacht. Nou vooruit, nog een laatste dan. We tippen de sleutelvinder. Een handige sleutelhanger die helpt om je sleutels terug te vinden. Deze tip noemen we niet zomaar, natuurlijk. Want de sleutelvinder kan een heel speciaal verzoek inhouden: kom je bij mij wonen?

Wij wensen jou een fantastisch jubileum toe!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links