Hemelvaart

Met een beetje geluk is met Hemelvaart de lente al goed voelbaar en tovert een glimlach op je gezicht. Wel verschuift Hemelvaart omdat Pasen elk jaar anders valt. Het is wel altijd een donderdag. Tover jij deze feestdag om tot een mooi lekker lang weekend met elkaar? dan helpen wij je daarbij graag op weg. Klik, neus, laat je inspireren door onze Hemelvaart cadeau tips. Hiermee verras jij jouw dierbaren beslist. Veel plezier!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Hemelvaart cadeau

Op Hemelvaartsdag, het woord zegt het eigenlijk al, wordt herdacht dat Jezus naar de hemel opsteeg. Het verhaal vertelt dat dit zou zijn gebeurd op de veertigste dag na Pasen. Het maakt, net als Pinksteren en Pasen, deel uit van de paascyclus die vijftig dagen duurt. Overigens valt Hemelvaart 10 dagen voor Pinksteren (nog zo´n mooie vrije dag). Want veel mensen nemen meteen ook de vrijdag vrij, zeker omdat veel basisscholen niet alleen donderdags vrij geven maar meteen ook de vrijdag of zelfs de hele week! En dan krijgen we daar ook nog een vrije dag bij cadeau, zomaar, midden in de week! Misschien is dit voor de meeste mensen vooral de betekenis, die extra vrije dag om iets leuks met je dierbaren samen te ondernemen. De feestdag heeft natuurlijk ook bekendheid door allerlei gerelateerde activiteiten. Regionale feesten, plaatselijke tradities en grotere festivals en allerlei markten. Die gehouden worden op die fijne extra vrije dag dus. Maar eerst: we zochten een mooi origineel Hemelvaart cadeau voor jou, dat jij kunt inzetten voor jouw plannen. Misschien heb jij nog geen heel eigen ritueel vastgezet. Dan is hier jouw kans om jouw eigen traditie te starten! Of je bouwt natuurlijk voort op hetgeen jij al in jouw repertoire hebt. Wij dachten met jou mee en vormden een aantal categorieën met Hemelvaart cadeau tips rondom leuke activiteiten die goed passen in deze voorjaarstijd en bij deze feestdag. Kijk maar snel wat jij zult gaan toepassen: veel plezier!

Tip 1: Brunchen/Lunchen/of?

Gezellig samen - zijn zonder haast, heerlijk toch? Misschien doe jij dat graag terwijl je lekker samen aan tafel zit. Laat jouw creativiteit maar eens goed los en maak een mooie tafel vol heerlijks. Kies jij voor een mooie brunch? Hiermee wordt het top. Brunch, dat is toch een soort ontbijt maar dan wat later in de ochtend en een ietsepietsie grootster aangepakt? Daarvoor halen we graag eens wat zwaarder geschut uit de kast! Wij tippen hier: de Teppanyaki bakplaat. Je kunt er van alles en nog wat op bakken, ook bijvoorbeeld pannenkoekjes! Door ingebouwde thermostaat veilig en met nauwelijks kans op aanbakken. Deze Teppanyaki bakplaat is eenvoudig te reinigen doordat de meeste onderdelen eraf kunnen, ook de kabel. Deze bakplaat zet je handig aan de zijlijn of, als jij dat wilt, gewoon midden op tafel. Nog een stapje verder, van brunch naar lunch bijvoorbeeld, ga je met een gourmetstel. Bijvoorbeeld met een gourmetstel dat geschikt is voor wel 6 personen. Met de bakplaat zelf voor de wat steviger kost zoals een bieflapje en die handige kleine pannetjes onder de bakplaat. Uiteraard allemaal anti-aanbak en ook hier zijn de onderdelen los te halen voor de eenvoudige reiniging. Want uiteindelijk willen we graag iets leuks doen en niet urenlang in de keuken staan sloven! Of wat dacht je van een Fondue Deluxe? Ook leuk als combinatie met het gourmetstel. Deze fonduepan heeft plek voor zijn eigen dipsausjes; heel handig in deze meteen om zijn bolle buikje geplaatste praktische bakjes. Mocht je langer willen natafelen of een extraatje willen serveren, denk dan eens aan een popcorn automaat. Ruikt erg lekker en je kiest natuurlijk zelf voor jouw smaak (zoet, zout of misschien karamel, wat jij wilt). Meteen ook erg leuk voor als het weer iets minder uitvalt en je thuis voor de buis blijft.

Tip 2: Eindelijk weer de tuin in

Als de zon is gaan schijnen en je niet alleen maar op pad wilt gaan, dan is het extra fijn om naar buiten te gaan. Het is best mogelijk dat rond deze tijd de temperaturen al zo hoog zijn dat je de zomer in de bol krijgt. Zin om een zwembad op te zetten misschien? Kijk eens voor zomerse inspiratie en dagdromen naar onze zwembaden en toebehoor. Eenvoudig op te zetten dus je kunt snel in actie komen! Om het zwembad te vullen maak een goede keus met de Cellfast EcoLight tuinslang. Met zijn lengte van 20 meter kom je ver. Het UV bestendig materiaal gaat lang mee en kan flinke temperatuurwisselingen aan. Een aanrader, juist zo vroeg in het seizoen. Als je zin krijgt om je tuin aan te pakken, dan moet er vaak het een en ander gesnoeid worden. Tenslotte is het voorjaar daar voor de meeste planten de geschikte tijd voor. Wij tippen je voor deze praktische takkenschaar. Hij is geschikt voor het zwaardere snoeiwerk, dus voor dikkere takken. Met zijn lange handvat geeft hij de nodige hefboomwerking en krijgt hij menig boom klein. Na gedane arbeid is het goed rusten in een leuke hangmat, dus niet alle takken snoeien hoor! Als extraatje, om jouw tuin of balkon klaar voor te maken voor tuinplezier, bieden wij gunstige en heel effectieve wespenvallen aan. Je zult er nu nog weinig last van hebben, maar klaar is maar vast klaar! Zo stilaan wordt het donker en je zakt achterover om van je tuin te genieten. In alle rust en tussen leuke sfeerverlichting. De LED tuin verlichting op zonne-energie heeft de hele dag opgeladen en schenkt je nu zacht mistig-wit licht. Het flikkerende lichtje geeft het effect van een kaars met een brandtijd van circa 5 uren. Geniet ervan!

Tip 3: Naar een festival of op de camping

Bij deze cadeau tip vind je een selectie van cadeaus die je mee kunt nemen naar jouw uitjes. Om onderweg in digitale kwaliteit met retro feeling naar de radio te kunnen luisteren (veel festivals worden life uitgezonden) noemen wij deze DAB+ Radio als zeker horend bij Hemelvaart cadeau tips. De handig draagbare radio heeft de mogelijkheid om wel 20 radiozenders op te slaan. Je kunt hem bovendien als wekker gebruiken; hij heeft zelfs een sluimerfunctie. We willen tenslotte niet dat je de eerste act van jouw festival mist omdat je je verslaapt! De DAB+ radio is er in verschillende uitvoeringen dus je vindt er beslist eentje naar jouw smaak. Om je bij te schijnen bieden wij een LED lantaarn aan die prachtig staat op elke campingtafel. Met handvat zodat je ´m eenvoudig meeneemt (handig als je in het donker over een terrein heen wilt lopen) of ophangt. Het zachte warme licht is sterk genoeg om bij te lezen maar verpest de romantische sfeer niet door te verblinden. Vind je deze verlichting niet voldoende, denk dan eens aan een bijverlichting op zonne-energie. Je krijgt daarmee een set van lamp plus zonnepaneel. Zo heb je gemakkelijk en zonder stopcontact prima verlichting bij de hand. Er zit een USB uitgang op zodat je hem ook kunt gebruiken om je smartphone op te laden. Je plaatst hem in of bij bijvoorbeeld jouw tuinhuis zodra je terug thuis bent, dat is mooi meegenomen. Natuurlijk neem jij prachtige foto´s van alles wat je gaat bezien. Als je nou niet voor de bijverlichting kiest, vergeet dan de powerbank niet zodat je niet onverwacht zonder smartphonepower staat. De powerbank is er in verschillende uitvoeringen, waaronder zelfs als handige sleutelhanger.

Wij wensen jou een fantastische Hemelvaart!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links