Halloween cadeaus online bestellen

Halloween feesten zijn al zo goed als ingeburgerd in Nederland en België. De kans is groot dat jij uitgenodigd werd voor een Halloween party of dat jij dit jaar zelf een knallend feest organiseert. Wil jij met een unieke aankleding of een origineel Halloween cadeau verrassen en zoek je inspiratie? Dan ben je helemaal goed op deze site! Lees onderaan meer en ontdek met welke geschenken jij jezelf of je gastheer of gastvrouw blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Halloween cadeau

Bij het Halloween feest hoort een geinig gebruik met een Engelse benaming, het `Trick or Treat´: verklede kinderen die op 31 oktober vanaf het schemerdonker langs de deuren gaan. Ze vragen al griezelend om iets lekkers! Deze kinderen zijn dan onderweg vanwege een feest dat pas relatief recent echt populair werd: Halloween. Wanneer er aan jouw deur wordt aangebeld door een spookje of een vogelverschrikker, dan heb je de keuze. Een lekkernij als Halloween cadeau geven òf kies voor de `Trick´ , de plagerij. Zelfs als dit gebruik in jouw buurt nog niet zo heel gewoon is, de typische decoratie met pompoenen, verlichting en spookachtige figuren zien we steeds meer in die nazomerse tijd van het jaar. Leuk om aan mee te doen! Wil ook jij deze nieuwe traditie eer aandoen en kun je daarbij inspiratiehulp gebruiken? Wij helpen je graag op weg. Daartoe selecteerden wij de collectie Halloween cadeau in twee categorieën: voor kinderen en voor volwassenen. Daarnaast vind je een categorie met allerlei artikelen die het aankleden van jouw feest gemakkelijk maken. Veel plezier met de voorpret!

Tip 1: Voor kinderen

Als jouw zoon of dochter fraai verkleed langs de deuren gaat, dan neem je daar beslist foto´s van! Laat ze zelf hieraan meedoen door hen selfies te laten maken. Leuk! Die maak je natuurlijk het gemakkelijkst en beslist ook mooier met zo´n handige selfiestick. In het donker op pad kan best een beetje griezelig zijn. Helemaal met zo'n enge decoratie! Geef daarom een zaklamp mee die speciaal voor kinderen werd gemaakt. De LED techniek zorgt voor een lange brandtijd. Een leuk effect bereik je met een plasmabol. Een nooit weggeweest en sinds lange tijd ook populair object. De plasmabol staat altijd leuk op het nachtkastje, dus niet alleen nu. Hij is USB aangedreven dus met een beetje fantasie kan ie mee op pad … Een mini LED Lightsaber sleutelhanger geeft een bijzonder effect aan iedere verkleding. Very Star Wars!

Tip 2: Voor volwassenen

Als volwassene begeleid je misschien de kinderen op hun avondtocht. Al is er natuurlijk niets op tegen om zelf spannend uitgedost langs de deuren te trekken! Licht een ander en jezelf bij met een professionele outdoor zaklamp. Uiteraard LED, dus gaat lang mee. Inclusief schijnwerperfunctie, leuk om iemand verderop in de spotlight te zetten. Maak mooie filmopnames met een waterbestendige actioncamera van König. Daar doe je jezelf en alle andere spookjes een plezier mee. Zie je al voor je hoe je er later met zijn allen rond een bak popcorn naar zit te kijken? Goed zichtbaar op weg op een ludieke manier kan met een animatiebadge. Je maakt er je eigen griezelige animaties op, wel acht verschillende zijn mogelijk. Wil je nog wat meer licht om en aan jezelf binden, denk eens over LED veters. Ze kunnen uiteraard in schoenen geregen worden maar verder overal aan gehangen!

Tip 3: Feestelijke aankleding

Het wordt, ook in Nederland, steeds meer gebruik om huis en tuin aan te kleden met bijpassende decoratie. Verder is een Halloween cadeau geven een leuk idee. Veel artikelen zijn vooral na het vallen van de avond pas echt leuk! Daarom is het verlichten van thuis en tuin extra belangrijk. We hebben enkele tips daarvoor. Een mooie vuurkorf laat jouw huis en jouw versieringen al van veraf opvallen. Wij bieden vuurkorven in diverse soorten aan. Je vindt er beslist degene die het best bij jou past. Typisch zijn de uitgeholde pompoenen. Je zet er een theelichtje of een LED kaars in. Onze feestverlichting gaat in op het decoratie thema Pompoen. Wij bieden een lichtketting aan met warm wit verlichte lampionnen in pompoenvorm. Erg leuk! Een soortgelijke pompoen met LED lichtjes erin verwerkt is er ook om neer te zetten. Iets kouder wit licht dit keer. Deze zijn voor gebruik binnen, dus wel beetje opletten dat ze beschermd staan, zoals onder een afdak of achter je raam. Mocht je kabel te kort komen, dan vind je hier meteen ook verlengkabels en ander toebehoor. Handig toch? Voor meer intensieve verlichting als achtergrond voor decoratie zoals een pop of skelet bijvoorbeeld, zijn er meerdere soorten feest verlichting. Zoals een zes meter lange lichtketting met groene bol LEDjes of een led strip die op alle mogelijke plekken licht kan laten schijnen. En als extraatje kiest u voor we authentieke vormgegeven stormlampen in een moderne uitvoering. Flakkerend LED geeft warm wit licht met net-echte-vlam-effect. Batterij aangedreven dus je neemt hem ook gemakkelijk mee. Niet waterbestendig.

De geschiedenis van Halloween

Het uit de Engelse taal afkomstige woord Halloween komt als afgeleide van All Hallows Eve naar ons toe. Letterlijk vertaald is dit Allerheiligenavond, de avond voorafgaand aan Allerheiligen. Allerheiligen valt op 1 november, vandaar dat de Trick or Treat stoeten op de avond van 31 oktober langs onze huizen trekken. De oorsprong vinden we in het Keltische verleden. De Keltische kalender start op 1 november en niet op 1 januari. Daardoor valt oudejaarsavond op 31 oktober. Dit lijkt vooral om praktische redenen zo te zijn. Want in vroeger tijd draaide het leven vooral om voedsel verbouwen. Kwam het einde van de herfst, dan waren de gewassen geoogst, de velden klaar voor de winter en de voorbereidingen voor het volgende voorjaar gedaan. Best een logische stap om dat moment voor een dagje welverdiende rust aan te wijzen en het vast behoorlijk vermoeiende jaar als afgesloten te beschouwen. Het Keltische Nieuwjaar wordt wel Samhain genoemd, dat we uitspreken als Saun. En Saun is dan weer het Ierse woord voor november. Samhain heeft nog meer historie. Misschien vroeg jij je al eens af waar toch de gewoonte vandaan komt om in griezelige verkledingen rond te lopen. Je ziet er skeletten, geesten en spoken, zombies en nog veel meer. Dit komt omdat de Kelten geloofden dat op Samhain de geesten van hun gestorven medemensen voor een nachtje terugkwamen. Men zegt dat deze geesten dit deden om voor het komend jaar mee te liften met een ander. Anders gezegd wilden de overledenen proberen om het nog wel levende lichaam van een ander over te nemen. De Kelten waren dubbel in hun gevoel over dit `feit´. Enerzijds ging het om geesten van overleden dierbaren. Die moesten ze wel verwelkomen. Dus werd er voedsel aan de deur voor hen neergelegd. Anderzijds zaten er ook wel kwade geesten tussen. En wie wil die nu in zijn huis, laat staan in zijn lichaam, toelaten? Om de boze geesten af te schrikken, droegen de Kelten daarom maskers.

Wij wensen jou een fantastisch Halloween feest en vergeet niet dat een Halloween cadeau geven erbij hoort!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links