Dierendag cadeaus online bestellen

Behoor jij ook tot de grote groep mensen die een huisdier heeft? Voor veel mensen zijn dieren een echte verrijking van hun leven. En als elk jaar op 4 oktober weer dierendag wordt gevierd, doen velen daaraan graag mee. Wil jij deze dag jouw huisdier extra in de watten leggen en zoek jij een origineel dierendag cadeau? Kijk dan eens naar de originele geschenken die wij bij elkaar zochten om jouw huisdier en jezelf te verrassen! Lees bovendien onderaan meer en ontdek hoe jij deze feestdag bijzonder kunt maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Dierendag cadeaus

Dit is feitelijk de dag waarop wij onze dieren een beetje extra aandacht geven. Nou hebben de meeste huisdieren daaraan misschien niet heel veel boodschap, maar leuk is het wel! Belangrijk is vooral de achterliggende intentie. Namelijk de erkenning dat ook dieren rechten hebben en dat ze beschermd moeten worden. Veel dierenspeciaalzaken zorgen voor extra aanbiedingen. Afhankelijk van het huisdier van jouw keuze, kijk je dan naar voer of knuffels of wat er zoal meer te koop is bij de dierenvakhandel. Wij zochten een aantal alternatieve dierendag cadeaus bij elkaar die soms voor een specifiek soort huisdier bedoeld zijn maar vaak ook veel breder toepasbaar zijn. Laat je verrassen. Veel plezier bij het uitzoeken!

Tip 1: Nog niet aan gedacht

Sommige dieren zien wij misschien niet meteen als huisdieren. Maar zij vormen wel degelijk een heel belangrijke schakel in ons ecosysteem en daarom vinden wij dat ook zij een plekje in onze dierendag cadeau tips verdienen. Welke dieren we bedoelen? Insecten! Want insecten maken leven mogelijk, ook al vinden wij ze misschien vaak vooral lastig. Geef ze toch maar eens een mooi onderkomen, zodat er in het voorjaar ook in jouw tuin volop gezoem te horen mag zijn. Wat dacht je van een mooi vormgegeven houten insectenhotel als dierendag cadeau? De insecten zijn er blij mee maar hij staat bovendien erg leuk in jouw tuin. De grotere (bredere) variant heeft een houten dak (met schors bekleed) en heeft `appartementen´ voor solitaire bijen en wespen (zoals de bijzondere zandbij, de graafwesp, de behangersbij en de muurwesp). Ook hommels maken graag gebruik van jouw hotel. Er is ruim plek voor oorwurmen en lieveheersbeestjes (beide gretig verslinders van bladluis, dus heet ze vooral welkom) en met een beetje geluk trek je vlinders aan. Daarvoor alsjeblieft wel een beetje beschut plekje voor je hotelletjes verzorgen! Er is ook een smallere variant met vergelijkbare indeling maar dan met een metalen dakje. Dan vinden wij erg passend: de Wildlife Camera. In schutkleuren handig op uitgekiende plekken in bijvoorbeeld de tuin op te hangen. Zo kun je eindelijk eens zien wat er allemaal door jouw tuin spookt als je er niet bij bent. Je maakt er hoge kwaliteit foto´s of HD video opnames mee. Uiteraard weersbestendig en, heel erg leuk, met nachtzicht (12m)! Heb jij konijnen? Dan tippen we als dierendag cadeau voor jouw en jouw langoor de leuke Nijntje lichtslinger! Voor een feestje bij Bunny. En dan nog een heel erg leuke: de GoProFetch. Dat is een tuigje voor je hond waarop de GoPro action camera gemonteerd kan worden. Krijg je eindelijk echt te zien wat jouw hond ziet als ie rond spurt. Geweldig!

Tip 2: Een beetje voor de hond en een beetje voor jezelf

Naast het tuigje voor de GoPro willen we nog iets voor honden doen. Bijvoorbeeld ook voor hun veiligheid zorgen. Een lichtgevende halsband mag bij geen enkele hondenhouder ontbreken, zeker in de donkerder jaargetijden die vanaf oktober weer aanbreken. Perfect om als dierendag cadeau te kopen. En als jouw hond niet meer ophoudt met blaffen, vonden we een diervriendelijke oplossing. Deze ultrasone blafstopper geeft een (alleen voor de hond hoorbaar) vervelend piepgeluid dat stopt zodra de hond stopt met blaffen. Ah, rust!

Tip 3: USB Beestenboel

Huh, wat? Nee, nee, niet de dierenbescherming bellen. We bedoelen natuurlijk USB FlashDrives in de vorm van een dier. Allemaal 8GB dus goed inzetbaar. En oh zo leuk! Van cartoon figuurtjes die iedereen kent tot de nieuwste Animalitos. We noemen uit de cartoon wereld: Scooby-Doo, Tweety Bird, Boo Boo Bear, zowel Tom als Jerry van Tom&Jerry, Speedy Gonzales en Snoopy. Van de Animalitos komen langs: Baby Seal, Jungle Snake, Crooner Frog, Lady Turtle, Lady Penguin, Whale. Dat wordt nog moeilijk kiezen…

De geschiedenis van Werelddierendag

Samuel Butler zei het al: `alle dieren, behalve de mens, weten dat de voornaamste plicht van het leven is om ervan te genieten´. Op 4 oktober besteden we extra aandacht aan de dieren zodat zij extra aan hun plicht kunnen voldoen. Leuk toch? Deze dag is terug te voeren naar de sterfdag van de heilige met de naam Franciscus van Assisi. Van hem werd gezegd dat hij de taal van de dieren sprak en zich om het lot van arme mensen zoals melaatsen en zwervers maar ook om het lot van planten en dieren bekommerde. Onze dierendag werd in 1929 ingesteld. Voorvechtster was Ilse Winter, die aan de voorzitster van de wereldvereniging van de dierenbescherming een brief schreef met het verzoek om één dag per jaar speciaal aan de dieren te wijden. De koppen bij elkaar stekend kwamen de beide dames tot de keuze om deze dag te houden op 4 oktober, de feestdag die de katholieke kerk voor Franciscus van Assisi had bestemd. In Nederland begon het gebruik in 1930.

Wij wensen jou en jouw beestenboel een fantastische dag!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links