Carnaval cadeaus online bestellen

Alaaf! Het is carnaval: drie dagen hossen, springen, dansen, zingen. Wij vieren dit feest de dagen voor Aswoensdag, van zondag tot dinsdag. Die dag start de vastentijd, precies om 24.00 uur. Het is het begin van 40 dagen lang vasten in aanloop naar Pasen. Ga je ook verkleed en met goede zin op pad in een optocht? Of misschien ben je liever onderweg als `Einzelgänger´, alleen dus? Hierna helpen we jou met het kiezen van een sprankelend carnaval cadeau! Alaaf, Helau en veel plezier!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Carnaval cadeaus

Met carnaval kruipen veel mensen voor een paar dagen in een andere huid. Verkleed trekken we met een rugzak vol plezier door onze woonplaats of andere steden. Het is eigenlijk een rooms-katholiek feest. Een gebruik of eerder een ritueel dat uitgroeide tot een volksfeest, zeker in de gebieden beneden de grote rivieren. Hoewel het officieel pas op de zondag begint, zien we dat in de praktijk al op de voorafgaande vrijdag het startsein voor de feestelijkheden wordt gegeven. De echte carnavalist start zelfs nog eerder, namelijk op de elfde van de elfde. Dat is op 11 november het jaar eerder. Daarmee duurt het “seizoen” bijna 3 maanden. Veel gebieden waar carnaval volop gevierd wordt, kennen een aantal gebruiken waaraan veel mensen deelnemen. Zo trekken ze met een groep vaak in een wagen rond in een optocht en maken er een mooi feest van! In de carnaval cadeau tips vind je daarom allerlei handige leukigheden voor de wagen, voor tijdens de optocht en om je huis mee te versieren.

Tip 1: Carnaval cadeau voor de carnavalswagen

Zeker wanneer je meeloopt met een nachtstoet, zoals bijvoorbeeld in de Limburgse steden Beek en Heerlen, is een mooi verlichte wagen een must. Kijk eens naar onze licht strips! Uiteraard LED, met afstandsbediening en in te stellen op wit of kleur en / of afwisselend in verschillende snelheden. Verkrijgbaar in bijvoorbeeld maar liefst vijf meter lang, dan kun je even voorruit! Veilig, want voor binnen en buiten gebruik geschikt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een lichtslang. Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Neus gerust door de mogelijkheden voor de keuze die het best bij jouw doel past. Bijzonder en beslist prachtig op jouw wagen staat een ultrasoon watervernevelaar. Er zitten wisselende LEDjes in met kleurtjes. Je legt het apparaat in een bak met water. De benodigde hoeveelheid water valt reuze mee; het apparaat moet tussen de twee en de vijf centimeter onder water staan. Dus je hoeft geen vijvers aan te leggen! Wel blijven bijvullen want het apparaat verbruikt circa 150ml water per uur en dan nevelen maar! Door de rode, gele en blauwe lampjes ontstaat er een mystieke mist met mooie lichteffecten. Na carnaval is het apparaat trouwens prima in huis te gebruiken; de nevel verbetert het leefklimaat in huis behoorlijk! Denk ook eens aan een elektrische kachel. Want het kan behoorlijk koud worden met de carnaval!

Tip 2: Tijdens de optocht

Wat je tijdens de optocht beslist wilt kunnen doen, is mooie foto´s maken van alle kleurrijke taferelen die je tegenkomt. Zoals jij en jouw vrienden nu uitgedost zijn, dat zie je immers maar eens per jaar en is een carnaval cadeau op zich. Dus ga goed voorbereid op pad. We trekken door de straten en nemen mee … onze smartphone in een waterdichte hoes! Wij adviseren ter bescherming van de mobiele telefoon onze smartphonetas met aansluiting voor hoofdtelefoon. Geen probleem als jouw phone in de waterbak van de vernevelaar valt! Het tasje is waterdicht tot wel drie meter. Er zit een praktische draagriem bij, dat is extra veilig. Verder nemen we mee: een selfiestick. Neem er één met afstandsbediening! Zo zijn goede foto´s altijd mogelijk, zelfs als je achter een hele rij publiek probeert om de optocht te vereeuwigen. Na uren hossen raakt ook de beste telefoon wel eens leeg. Geen nood: neem een powerbank mee, wij bieden diverse soorten aan. Bijvoorbeeld in de vorm van een handige sleutelhanger. Best om meteen ook een USB stick als carnaval cadeau te geven zodat direct de mooiste foto´s opgeslagen kunnen worden! Ze zijn er in allerlei geinige `jasjes´ dus ze kunnen meteen ook dienen als versiering op je feestelijke kleding! Om jezelf goed hoorbaar te maken, neem je deze megafoon mee. Stoer! Erg leuk is dat er een sirene op zit! Zo kun jij de aandacht op jezelf of op jouw groep richten tot wel 50 meter ver weg. Voor de meer verantwoordelijke types onder ons adviseren wij een alcoholtester. Bijvoorbeeld als sleutelhanger. Altijd handig, makkelijk afleesbaar door de kleurindicator, zodat je in een oogopslag ziet of het alcoholniveau binnen de perken is gebleven. Niet nodig? Je kunt hem ook als zaklamp gebruiken.

Tip 3: Aan je (t)huis

Misschien ga jij niet veel thuis zijn. Maar toch, alle tips voor de wagen, passen natuurlijk ook prima aan en om jouw huis. Als extraatje bieden wij als speciaal carnaval cadeau voor jouw thuis een LED solar ketting aan. Je zet hem in je tuin of op je balkon en is, heel praktisch, in het bijzonder geschikt voor in de winter. 2,7 Meter snoer geeft jou 20 balletjes in verschillende kleurtjes. Handig voor de plekken waar je geen stopcontact ter beschikking hebt. Of kies voor fraaie feestverlichting in meer traditionele peervorm. Wel LED, maar lijkt gloeilamp, leuk! Vrolijke kleuren die het zowel binnen als buiten prima doen. Vier je thuis of moet zich verzameld worden voor het uitgaan, dan mogen natuurlijk een partytent en statafels niet ontbreken.

Wij wensen jou een fantastisch carnavalsfeest!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links