Cadeau 50 Jaar online bestellen

Het is een magisch getal, 50. We wijden er op onze site meerdere feestelijke dagen aan. Want vijftig is een binnenkomer, om het even of het gaat om een verjaardag, een jubileum of iets anders zoals bijvoorbeeld verandering van loopbaan. Wij stellen dat de vijftigste geen (verjaar)dag is om zo maar voorbij te laten gaan. Dus helpen we jou graag om er een bijzonder feest van te maken. Lees daarom snel verder en wapen je met informatie, inspiratie en een origineel cadeau 50 jaar rondom deze bijzondere mijlpaal.

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 cadeau 50 jaar

Tip 1: Voor Abraham

Onze dierbare “hij” wordt vijftig! Hij komt aan op deze verjaardag, bepakt met levenservaring, hopelijk behoorlijk wat wijsheid in de handbagage en beslist met duidelijke wensen over wat hij zich wenst van het leven. We zeiden het al; het is een mijlpaal van een verjaardag die we serieus aanpakken. Daarom selecteerden wij een aantal mooie geschenken voor hem die jouw Abraham veel uren met lol en plezier zullen geven. Het kan er tenslotte niet altijd serieus en wijs aan toegaan, toch? Nou kan het best zo zijn dat je het lastig vindt om te verzinnen waarmee je Abraham een groot plezier zult doen. Tenslotte heeft hij zeer waarschijnlijk al heel wat mooie spullen om zich heen verzameld en wat kun je dan geven waaraan hij een echt plezier heeft? Wij tippen deze heel bijzondere radio /cd speler. Met zijn aansprekende retro uitvoering lijkt het een jukebox, compleet met lichtjes en knoppen. Ja, de radio is weer helemaal terug van weggeweest! Luister naar AM of FM of speel zijn favoriete cd af. Leuke extra tip: maak een eigen cd voor jouw Abraham met daarop een selectie van zijn meest favoriete nummers. Met liefde gemaakt wordt zo met liefde beluisterd. Nog een mooie en uiterst hedendaagse radio, is deze DAB radio. Om ook onderweg in een tikkie retro feeling maar met prachtige digitale kwaliteit naar de radio te kunnen luisteren adviseren wij onze DAB+ Radio. Deze handig draagbare radio geeft jou de mogelijkheid om wel 20 radiozenders op te slaan. Je kunt hem bovendien als wekker gebruiken inclusief sluimerfunctie. Je weet nooit waar het van pas komt (tijdens kamperen wellicht?). De DAB radio is er in verschillende uitvoeringen waar ook zijn smaak beslist tussen zit. Hij haalt er bovendien de mogelijkheid mee in huis om deze radio te koppelen aan zijn persoonlijke afspeellijst of aan een ander slim media apparaat èn aan een headset.

Tip 2: Voor Sarah

Wanneer de vijftigste verjaardag gevierd wordt ter ere van een verjarende dame, dan spreken we over Sarah. En om meteen bij de tips uit tip 1 aan te sluiten: uiteraard kan ook “zij” op reis willen! Dus tippen we voor Sarah snel de trolley set, voordat er afgunst de kop op kan steken. De koffers zijn er naar wens in een vrolijk kleurtje zoals roze-rood of misschien krijgt zij liever geel… Via de navigatiebalk kun je meer categorieën vinden bij het onderwerp Sarah. Hier gaan we voor een leuke en /of handig cadeau 50 jaar. Laten we starten met geschenken voor de tuinliefhebber. We tippen deze geestige tuinverlichting in de vorm van een mozaïek uil. Solar aangedreven, dus gemakkelijk snoerloos overal neer te zetten. Zelfs in een boom! Of ga voor deze kruidenkweekbak. Een echt leuke, mooie èn nuttige aankleding voor terras, balkon of tuin, ook als de ruimte kleiner is. Om alvast het voorjaar naar je toe te halen. Nog een populaire cadeausoort is alles rondom persoonlijke verzorging. We tippen voor jouw Sarah: deze gezichtsreinigingsborstel voor een zachte maar grondige reiniging, ook van de ouder wordende huid. Je vindt er vier borstels, voor elk huidtype de juiste. Handig: deze gezichtsreiniging mag mee onder de douche!

Tip 3: Voor het Gouden Bruidspaar

Dat is een huwelijksjubileum ter ere van vijftig jaren getrouwd zijn en het lijkt er wel op, dat dit het misschien wel vaakst gevierde jubileum is. Ken je ook de kransen en de versieringen aan voordeuren? Met een bord, vaak met lampjes ernaast of erop, met het jubileumcijfer er groot op gezet. Zelf geknutselde roosjes van bijvoorbeeld papier, meestal in guirlandes van dennengroen gestoken. Hulde aan het gouden bruidspaar! Eigenlijk is het gebruik om bij het vieren van een huwelijks jubileum cadeaus te schenken die gemaakt zijn van het materiaal dat hoort bij het te vieren aantal jaren. Dus iets van goud bij deze gouden huwelijksverjaardag. Tegenwoordig lijkt dit gebruik niet meer zo actief. Daarom tippen we jou op geschenken die in meer algemene zin gewoon erg leuk zijn. We dachten na over bezigheden en liefhebberijen voor mensen van een zekere leeftijd. Want tja, wanneer je vijftig jaar getrouwd bent, dan vorderen de jaren. We dachten aan puzzelen. Maar dan niet zomaar puzzelen, nee, kijk maar eens naar deze 4D puzzels. Je vind onderwerpen voor allerlei smaakrichtingen. Zoals bijvoorbeeld The USA 4D puzzel die al puzzelend toont hoe de Verenigde Staten zich zo met en met ontwikkelden. Misschien gaat jouw gouden bruidspaar liever voor de stad van de liefde, Paris. Of London, Berlijn, of ??

Tip 4: 50 jaar lid van …?

… een vereniging bijvoorbeeld! Nou ligt het maar net aan van welke vereniging jij lid bent, zodat je er het passende cadeau 50 jaar bij kunt vinden. We doen een greep uit de mogelijkheden, allemaal bedoeld om als gift te dienen met de eerbied die vijftig jaren lidmaatschap verdient, maar steeds met een glimlach. Jouw erelid is jubilaris van jullie motorclub! Dan hebben we deze solar motorfiets in de spotlight. Je zet hem als lichtpuntje in de tuin of op het balkon. Jouw erelid is jubilaris van de spaarclub in de kroeg! Leuk, deze puzzel van 1000 stukjes die een poster vol bierflesjes maakt. Jouw erelid is vijftig jaar lid van de kookclub! Wow, wat zullen daar veel heerlijke maaltijden uit voort zijn gekomen! Kijk eens naar de prachtige kleuren, uuhh, kruiden van deze puzzel met 1000 stukjes. Jouw erelid heeft al 5 decennia een boot in jullie jachthaven liggen. Een paar uurtjes op het dek met deze van Haasteren puzzel van 1500 stukjes, geeft inspiratie voor nog meer vaarplezier. En gemakkelijk is ie ook niet, daar ben je wel even zoet mee! Jouw erelid is jubilaris van jullie muziekvereniging. De blaaskapel, de harmonie of het kwartet, het doet er niet toe. Muzikaliteit is troef en dat geeft deze puzzel dan ook weer. Je ziet steeds meer artiesten verschijnen, hoe meer stukjes van deze puzzel op hun plek liggen.

Tip 5: Het is feest, versieren maar!

In de feestcategorie over Sarah en Abraham elders op deze site vind je allerlei specifieke versieringen voor deze thema´s. Zoals bijvoorbeeld afzetlint. Dat doen we hier niet nog eens. Maar wat elk feest kan gebruiken zijn statafels. Dus die tippen we zeker! Er zijn bijpassende hoezen bij verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dat is al flink sfeerbepalend, dus kies bewust. Als het feest buiten gehouden wordt, is een partytent geen overbodige luxe. Je vindt ze op onze site in allerlei maten, kleuren en soorten. Wat denk je van deze flinke knaap, die veel ruimte en beschutting biedt. En sfeer, want het heeft wel iets van 1000 en één nacht ... Wat niet mag ontbreken, om het even om welk soort feest het gaat, is feestverlichting. We doen hier een greep uit de werkelijk eindeloze mogelijkheden: altijd een feest is een lichtslang in vele kleurtjes, uiteraard LED en zeer plooibaar. Of deze in peertjes vorm, warm-wit. Dat is een bijzondere variant met een meer classy uitstraling. En na afloop van het feest, is ie prima te gebruiken als aankleding van bijvoorbeeld het clublokaal. Als extra sfeermaker op elk feest tippen we de oud vertrouwde discobal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen brengt hij naar jouw wens, de passende glamour. In vele kleuren of liever in uni zilver. Of kies voor het LED bord om de feestelijke boodschap al van veraf zichtbaar te maken. Heel bijzonder schrijf je met speciale stiften jouw custom made boodschap en ook dit bord is na afloop goed in te zetten voor allerlei aankondigingen. Ook erg leuk zijn de kleurige LED ballonnen. In vijf feestelijke kleuren activeer je ze bij begin van het feest en ze feesten de hele dag met je mee. Ook een goed idee: deel deze ballonnen aan de gasten en laat hen een erehaag vormen om er de jubilaris mee te bejubelen.

Gefeliciteerd, wij wensen jou een knallende vijftigste!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links