Welkom thuis

Welkom op deze site met een grote, dikke welkom thuis wens! Want jij zoekt een verrassing en een blijk van waardering voor iemand, die langere tijd weg is geweest. Nu komt hij of zij weer terug en dat is beslist een feestje waard! Welke reden jij ook hebt, jij wilt duidelijk maken dat je blij bent dat hij weer naar huis komt. Dus wil je hem met een origineel welkom thuis cadeau verrassen en zoekt inspiratie. Dan ben je helemaal goed op deze site! Lees onderaan meer en ontdek met welke top cadeaus jij jouw thuiskomer blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Welkom Thuis cadeau

De redenen waarom iemand weg was, zijn zo divers als dat er mensen zijn. Misschien was hij (natuurlijk lees je hier ook zij, maar voor het gemak houden we het even bij de mannelijke aanspreekvorm) voor zijn werk weg. Of maakte hij een langere reis. Misschien was studie de reden, of een stage in het buitenland. Of misschien gaat het om deze minder leuke, maar daarom niet minder waarschijnlijke reden: hij was vanwege ziekte afwezig. Voor de twee meest voorkomende welkom thuis momenten, maakten wij categorieën met passende cadeaus. En met de derde welkom thuis cadeau tip helpen wij jou op weg met versieren van huis en tuin. Kijk maar snel met welke ideeën jij het best uit de voeten kunt en maak jouw heel persoonlijke welkom thuis groet. Veel plezier!

Tip 1: Terug van op reis geweest

Aaahhh, wat was de reis toch prachtig! Hij heeft veel gezien, nog meer beleefd en hopelijk heeft hij gevonden wat hij zocht. Of dat nou om avontuur, rust, inspiratie voor de toekomst, bezinning of welk ander doel dan ook ging. Het kan zo´n rijkdom zijn om in de zon te wandelen. Of om een prachtige zonsondergang in een niet vertrouwde omgeving te beleven en te genieten van de natuur. Maar in en rondom je eigen huis, daar is het ook fijn; dat is waar je familie, je vrienden zijn en waar liefde woont. Ja, op reis ontstaan herinneringen, maar dat doen ze bij huis ook! En misschien was het toch wel een beetje saai, zo zonder hem. Dus, hoe het ook zit, jij bent blij dat hij er weer is. En misschien is de kunst wel, om in je vertrouwde omgeving te zijn alsof je op reis bent … Van een reis, zeker eentje die langer duurde, brengen we meestal veel foto´s terug. In dit digitale tijdperk is dat helemaal geen punt meer, want met smartphone of digitale camera schieten we honderden foto´s in no time. Die sla je dan bij thuiskomst op zijn minst eerst eens goed op, zodat ze bewaard blijven en op elk moment te vinden zijn om nog eens te bekijken. Daartoe tippen we deze 500GB harde schijf. Daarmee lukt het vast en nog supersnel ook! Stickertje erop en je weet voor altijd waar van deze reis de foto´s opgeslagen staan. Bijzonder is ook om er meteen een diashow van te maken op deze fraaie digitale fotolijst. Misschien stuurde jouw reiziger steeds al zijn mooiste foto´s aan jou door. Zet ze op het SD kaartje en de herinneringen doen hun werk in deze fotolijst. Dat is nog eens een mooie verrassing, als hij hem naast zijn favoriete leunstoel ziet staan. Leuke extra tip is om een persoonlijke boodschap te maken en een foto daarvan op te nemen in de diashow.

We horen vaak dat mensen het eigenlijk wel missen om foto´s in de hand te kunnen hebben. Letterlijk te kunnen bladeren door de vastgelegde herinneringen. Daarom tippen wij je op mooie ringband foto albums. Je plakt op vijftig pagina´s maximaal zo´n 300 foto´s. De albums zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je zeker een passend exemplaar voor jouw thuiskomer kunt uitzoeken. Bijvoorbeeld in decent grijs, zacht groen of meer opvallend fuchsia roze. Allemaal met een mooie midden foto op de kaft en in zelfklevende uitvoering. Geen gedoe met plakstiften dus! Als laatste welkom thuis cadeau tip in deze categorie voor welkom thuis na een reis, bedachten wij dat het Nederlandse regenachtige weer een echte domper kan zijn. Zeker als de reis toch vooral door zonovergoten gebieden voerde. En een mens is niets zo snel beu als regen, toch? Daarom tippen we een tweetal erg geinige paraplu´s. Hiermee geef je een knipoog naar een haast onvermijdelijke ergernis en trek je alsnog een gouden randje om de regenwolk heen. Deze LED paraplu laat je letterlijk stralen. Zowel bovenop de plu als door de stang heen, schijnt een licht. Dat is veilig tijdens donkere wandelingen en ook een stuk vrolijker. De steel heeft bovendien zelfs ingeklapt de functie van zaklamp, lekker praktisch. Plu nummer twee is lekker vrolijk gestreept en heel compact. Klik - klak en je steekt hem in een fijn opbergzakje zo in je jaszak. Super, hiermee overvalt jou geen enkele bui meer.

Tip 2: Ziek …

Hè, geen leuke reden om van huis weg te zijn. Maar wel een realistische want helaas, het is niet anders: mensen worden wel eens ziek. Of zijn na een ongeval een poos uit de running. We stelden ons bij het Welkom Thuis thema voor dat hij (je weet het, we blijven even bij de mannelijke aanspreekvorm) een tijd lang in een ziekenhuis of revalidatieoord moest verblijven. Dan is de thuiskomst extra mooi! We vroegen rond en merkten dat mensen bij een welkom thuis na een afwezigheid vanwege ziekte, in een sfeer wilden zijn van veiligheid, knusse verademing en ook … gebed. Daarom zijn kaarsen een belangrijk thema in deze welkom thuis cadeau tip. Kijk maar eens naar deze leuke kandelaar in de net even andere stijl. Metaal in de vorm van een huis, passend bij terug komen. Ook mooi is deze aardewerken variant in de vorm van een vogelkooi, inclusief de erin thuishorende vogel. Voor degenen die een kaars vanuit de achtergrond van een helend gebed wil geven, tippen we deze kaarsen in votief glaasjes. Ze zijn er met verschillende religieuze getinte afbeeldingen.

Als extra aankleding brengen we een aantal feel good cadeautjes onder de aandacht. Bloemen en planten die geen verzorging nodig hebben, want tja, mogelijk is de thuiskomer nog niet fit genoeg om daaraan aandacht te besteden. Dus geef een roos, maar dan deze kunstbloem. Ook leuk om aan de voordeur te leggen of hangen als welkomstgroet. Bijzonder zijn deze `kruiden´, geinig verpakt in kranten. Gezellig huiselijk maar zonder noodzakelijke verzorging. Ook fijn bij allergieën of ademhalingsproblemen, wanneer echte planten nog niet gewenst zijn. Misschien wil jij als welkom thuis wens graag ondersteuning bieden aan verder herstel. Denk dan eens aan gezonde helpers zoals een smoothie maker. Doe er de spreekwoordelijke fruitmand gerust meteen bij! Ook heel fijn zijn helpers die pijnklachten of spanningen helpen verlichten. Zoals deze masserende dolfijn die mee onder de douche mag of het voetmassage apparaat. Dit zalige voetenbadje, dat vanuit de luie stoel heerlijk ontspannend voor verlichting zorgt, staat garant voor welbevinden en zorg door toevoeging van bijvoorbeeld kelp (algen) en natriumbicarbonaat voor de afvoer van afvalstoffen. Maar gewoon lekker geurend badzout, omwille van het luxe gevoel en de verzorging, mag natuurlijk ook! Zo help je mee om een liefdevol heem te maken en je zult vast zien dat de zieke het leven meteen al beter aankan.

Tip 3: Versieren maar

Zie je al voor je hoe hij terug van weggeweest de straat in komt en zijn voordeur prachtig gesierd ziet? Daarbij denk je toch meteen aan een snoer feestverlichting. Deze bijvoorbeeld in de vorm van kleine gekleurde lampionnetjes. In LED lekker zuinig en geschikt voor zowel binnen als buiten. We laten ook deze optie zien, die goed werkt op plekken waar je geen wandcontactdoos vrij hebt. Ook in LED schijnen deze bolletjes hun veelkleurig licht (ze zijn overigens verder beschikbaar in unicolor). Alleen voor gebruik binnenshuis geschikt, batterij aangedreven en, erg praktisch, met timer waarmee de lampjes zes uur branden en dan automatisch uit gaan om de dag erna op dezelfde tijd weer aan te gaan. Extra tip voor als welkom thuis betekent dat hij nog een poos het bed moet houden: bind de lampjes om het bed. Zeker een oncharmant, geleend ziekenhuisbed wordt daarmee toch net even iets vriendelijker. Nog een lichtend voorbeeld van versiering zijn deze LED ballons. Per vijf verpakt in groen, geel, rood, blauw en wit brengen ze in één klap feestfleur. Het lichtje gaat aan nadat je het label verwijdert en brandt vervolgens zo´n 24 uur. Jouw Welkom Thuis boodschap staat al heel leuk op een kartonnetje of een houten bord. Het gaat tenslotte ook om het idee. Maar toch, stel je eens voor hoe mooi jouw boodschap wordt wanneer je op de glasplaat van dit schrijfbord jouw wens schrijft en het geheel via achterliggend LED belicht wordt! De afstandbediening geeft de mogelijkheid om de kleuren zacht in elkaar overlopend te laten wisselen. Maar je kunt natuurlijk ook voor één kleur (schakering) kiezen voor een rustiger effect. Je hebt trouwens ook nog de keuze uit verschillende afmetingen. Let op dat je wel de speciale stiften gebruikt om jouw tekst op de glasplaat te zetten. Er zit alvast een witte stift bij je aankoop, maar leuk is om meteen een setje kleurstiften erbij te nemen. Daarmee krijgt jouw boodschap een nog mooier resultaat.

Wij wensen jou een geweldig onthaal met vele prachtige momenten erachteraan!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links