Vrijgezellenfeest

Op pad, op pad, een huwelijk is onderweg! Een vrijgezellenfeest (of vrijgezellenavond zoals dat vooral in België gebruikelijk is) is een feest dat geregeld wordt door vrienden en familie van de bruidegom of van de bruid. De dames regelen een feest voor haar, de heren voor hem, zo is het gebruik. Hoe jij dit voor jou en voor jouw bruid(en) of bruidegom(men) in de praktijk vorm geeft, dat bepaal jij natuurlijk lekker zelf. Wil jij met een origineel vrijgezellenfeest cadeau verrassen en zoek je inspiratie? Dan ben je helemaal goed op deze top site! Lees onderaan verder en ontdek met welke top cadeaus jij jouw nog net even vrijgezelle vriend of vriendin blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Vrijgezellenfeest cadeau

Tegenwoordig zal beslist niet ieder aanstaande bruid of bruidegom zichzelf als vrijgezel betitelen voordat het huwelijk ook echt voltrokken is. Maar toch, de traditie van het vrijgezellenfeest wordt nog veel eer aan gedaan! Soms tegen wil en dank van het bruidspaar zelf … Want om het mikpunt of middelpunt te zijn houdt in dat er òf van alles georganiseerd wordt om de vrijgezel voor joker te laten staan, òf juist om hem of haar in het zonnetje te zetten. Kun jij kiezen welke variant jou het meest aanspreekt? Laten we hopen dat de vrienden en familieleden die voor deze bruid of bruidegom to-be een feest regelen, hen goed genoeg kennen om de juiste toon te kiezen! Om die van jouw tot een succes te maken, zijn natuurlijk niet alleen gulle gaven doorslaggevend. Maar helpen doen ze wel! Daarom maakten wij een drietal categorieën voor jou, met daarin allerlei fijne geschenken die een mooi licht op het door jou te regelen vrijgezellenfeest werpen. Categorieën zijn er voor de aanstaande bruid, de aanstaande bruidegom èn voor op het feest zelf. Zo ben je altijd goed voorbereid. Verder beneden lees je bovendien van alles over gebruiken, tips en ideeën rondom de organisatie. Doe er zeker je voordeel mee. Voor nu wensen wij jou veel plezier met het uitzoeken van een geweldig leuk geschenk!

Tip 1: Voor de bruid

Weet je wat, voor het vrijgezellenfeest van deze bruid, gaan we er voor het gemak vanuit dat jullie een heel tof dagje en avondje uit regelen. Helemaal in een deuk liggen met een stel meiden, eens even nog de boel de boel laten, voordat zij straks die ring aan haar vinger heeft. In de vooronderstelling dat een ring haar aan banden legt. Wat natuurlijk helemaal niet zo hoeft te zijn hoor! Maar voor nu doen we gewoon wel eventjes alsof. De cadeaus die je voor de bruid in deze eerste Vrijgezellenfeest cadeau tip vindt, zijn echte multi talenten, gericht op de organisatie en invulling van de party. Je zet de cadeaus in tijdens je vrijgezellenuitje. Zoals tijdens de voorbereidingen waarbij jullie de toekomstige bruid uitdossen. Een lekker drankje en een berg hapjes, die horen daar wel bij, zo dachten wij. Dus bevelen we hier deze bijzondere etagère van leisteen aan. Mooi, praktisch en ook na het feest een aanwinst in de echtelijke woning. Er kunnen hapjes op, maar natuurlijk ook kaarsjes of leuke hebbedingetjes. En voor dat geld, wil je er vast meteen een stuk of drie regelen … Tijdens jullie vrijgezellen stap avond (en dag natuurlijk) maken jullie beslist honderden foto´s. Daar hoort toch heus een fatsoenlijke selfiestick bij! Bedenk eens wie er eentje in de hand neemt. Zijn het misschien de bruidsmeisjes die deze dag de (extra) taak krijgen om voor de foto´s te zorgen? Zorg in ieder geval dat iedereen met deze taak om de meest geweldige foto´s te maken, een selfiestick bij zich heeft!

Als jullie dan moe maar voldaan terug thuis zijn, om even een pauze in te lassen, je te verkleden en op krachten te komen voor de volgende etappe van jullie festiviteiten, dan wacht daar deze chocoladefontein op jullie. Weer zo´n geweldig vrijgezellenfeest cadeau, dat bij allerlei gelegenheden nog veel en vaak goede diensten zal leveren. Het is een aanwinst op elk feest en past ook prima bij deze gelegenheid (en zie je hem al voor je als aanvulling op het toetje met Kerst bijvoorbeeld?). Zet er een flinke schaal met vers fruit en, vooruit dan maar, marshmallows naast om door de chocolade te halen; smullen maar! Op de achtergrond laat je de laatste cadeautip van deze categorie meespelen. We tippen hier Koelkastpoëzie. Wat?? Nou, dit zijn meer dan 500 woord en letter magneetjes die je dus o.a. op de koelkast kunt hangen, vandaar de naam. Maar op een groot blikken bord, is ook een super idee. Daarop maak jij dan een wens, een instructie, een raadsel of wat jij maar kwijt wilt aan jullie bruid-to-be. Extra leuk om later, op de dag voor de bruiloft, in te gaan zetten als versiering en goede wensen en/of kwinkslagen voor het kersverse bruidspaar. Die spreuken vinden man en vrouw, vrouw en vrouw of man en man dan bij terugkeer in wat nu de echtelijke woning is. Wat een leuke ontvangst! Dus laat je fantasie en je liefde voor hen maar spreken …

Tip 2: Voor de bruidegom

Attentie, attentie, allemaal verzamelen voor het vrijgezellenfeest van HEM! Deze megafoon helpt je om het rond te bazuinen. Onderweg naar de kroeg en naar welke andere bestemming die jij geregeld hebt voor jouw bruidegom in spe. Echt, het is niet te overhoren; inclusief sirene en met een bereik tot wel vijftig meter. Het is geen joekel van een megafoon, dus je neemt hem gemakkelijk mee, maar wel met een mega geluid. Ook in de praatoptie, dus doe er je toespraken op volle kracht mee. Oh ja, extra leuk: er zitten stickervellen bij zodat je hem meteen in stijl kunt beplakken. Misschien roep je met die megafoon om, welke activiteiten jij met jouw vrijgezellen gezelschap gaat ondernemen. Met deze tweede cadeautip brengen we jouw verbeelding al even flink op gang. Bijvoorbeeld met een paar leuke spellen, passend bij het vrijgezellen thema. In de hilarische sfeer bevelen we het Beer Pong spel aan. In een set met 24 bekers en 3 ballen compleet met een uitgebreide handleiding, start je met dit bekende drankspel. Je hebt minimaal twee spelers nodig, maar dat mag bij jouw fuif vast geen uitdaging zijn. Ieder probeert om het balletje in de beker van de tegenstander te mikken. Als je raakt, drinkt de verliezer zijn beker leeg. Maarruuh, blijf wel verantwoordelijk hoor. Wijs bijvoorbeeld van te voren één of twee BOB´s aan.

Als verdere invulling van de dag, nog een mooie wenk waarbij je hier de partners vindt: spelen voor grote jongens. Elektrische RC auto´s bijvoorbeeld. We bieden hier een MonsterTruck en een MiniCooper aan. Flinke accu, flinke snelheid, top kwaliteit en uitvoering. Spreekt vanzelf dat deze toys for big boys ook nadien nog vaak uit de kast gehaald gaan worden. Als je liever de lucht in wilt, kijk dan eens naar een Quadcopter. We tippen hier een heel bijzondere met camera. Zo maak je wel heel bijzondere opnames van het vrijgezellenfeest! Dat gaat overigens ook erg leuk met een kleine tip tussendoor: de Spypen. Schrijft als een gewone ballpoint, maar neemt stiekem opnames à la James Bond. Er zitten alvast twee micro SD kaartjes bij, maar bestel er gerust een paar meer bij, zodat je het hele feest vanuit onverwachte hoek kunt opnemen. Daarmee maak je een net even anders dan anders verslaglegging! Dan als afsluiting van deze categorie nog een tof spel, misschien meer voor de avond gedacht en hoe dan ook erg in trend: poker. We tippen hier een compleet poker set in een mooi aluminium koffer. Echt goede chips (500 stuks, van klei), 2 sets kaarten en 5 dobbelstenen. Daar brengt jullie gezelschap heel wat spannende uurtjes mee door.

Tip 3: Voor het vrijgezellenfeest

Als derde cadeau tip, dachten we met je mee over hoe je jullie geweldige feest zou kunnen aankleden. Uiteraard hoort daar op zijn minst een assortiment glazen bij! Nee, nee, niet zomaar iets. Gemak dient de mens, dus weggooien mag. Kijk maar eens naar deze (kunststof) champagneglazen in heerlijke kleurtjes. Per zes verpakt, dus tel wel even na hoeveel je er nodig denkt te gaan hebben. Verder met de onmisbare shotjes, daarvoor tippen we deze borrelglaasjes. Ook fel gekleurd maar dan door LED verlichting. Heel bijzonder en echte sfeermakers. Ook leuk om als verlichting op statafels neer te zetten bijvoorbeeld. We blijven nog heel even bij de glaasjes. Deze tip is als spelelement in te zetten of gewoon een super aankleding van de feestruimte. Want deze borrelglaasjes in tube vorm staan veilig in een houder (passen er zes in). Daar zet je net zo gemakkelijk een bloemetje in … Naast de drankjes bied je de gasten ook hapjes aan. We doen een mooie tip voor de presentatie van spiesjes. Deze serveer assistent prik je vol met prikkers die op hun beurt boordevol fruit, kaas, augurk of wat jij maar kiest, zitten. Lekker, vrolijk, handig en altijd leuk.

Ga jij met je gezelschap naar een (verrassings)locatie, dan wil je het hapje en het drankje veilig mee kunnen nemen. Daartoe tippen we deze koeltas op wieltjes. Het praktische uittrekbare handvat helpt de zwaarste flessen verplaatsen. Blijft goed koel en heeft ook een zijvak als extra opbergvak. Er past ook nog best wel wat op de koeltas zelf. Een deken, radio of bijvoorbeeld de Quadcopter van de vorige cadeautip. Als laatste richten we jouw aandacht op een bordspel. Passend bij een mixed vrijgezellenfeest: “De Jongens tegen de Meisjes”. Dit spel wordt ook wel de strijd van de seksen genoemd en is erg geliefd. Tijdens het spelen in acht spannende rondes, probeert het vrouwenteam te bewijzen beter te zijn dan het mannenteam en vice versa. Met trucs, spannende opdrachten, inzetten op de opdrachten van het andere team; wat je maar kunt verzinnen, zet ´m op! Om het te spelen zijn er minimaal twee mannen en twee vrouwen nodig, dus deze speel je wanneer jouw vrijgezellenfeest zowel voor hem als voor haar wordt georganiseerd.

Wij wensen jou een geweldig vrijgezellenfeest!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links