Sweet sixteen cadeaus online bestellen

Welkom bij deze trend uit de VS: Sweet Sixteen. Het vieren van de verjaardag, samen met familie, lekker grootscheeps. Relatief zorgeloos en nog met één been in het kind-zijn. Misschien denken wij hier pas aan een dergelijke mijlpaal bij het bereiken van achttien jaar of zelfs 21, maar toch. Wil jij dit gebruik ook in jullie leven halen, daarbij met een origineel Sweet Sixteen cadeau verrassen en zoek je inspiratie? Dan ben je helemaal goed op deze site! Lees onderaan meer en ontdek met welke Sweet Sixteen cadeaus jij jouw zoon of dochter blij maakt!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Sweet Sixteen cadeaus

Steeds vaker zien we dat er een speciaal verjaardagsfeest wordt opgezet wanneer een zoon of dochter zestien jaar wordt. In Nederland is het nog niet zo ingeburgerd om juist met die specifieke leeftijd een extra feestelijke toon aan onze verjaardag te verbinden. Onze buren aan de andere kant van het grote water maken er vaak juist een enorm spektakel van, vooral in Noord Amerika en in Canada. Dit gebruik leunt erg tegen `Quinceañera´ aan, een begrip uit Latijns Amerika waar een jaartje eerder al flink gefeest wordt, dus ter ere van de vijftiende verjaardag. Een party kan ook eenvoudiger zijn, gewoon thuis omringd door de familie en vrienden van de jarige. Maar, oh boy, wat worden er vaak spectaculaire feesten georganiseerd ter ere van de zestiende verjaardag van vooral meisjes! Hoewel er ook meer en meer partys georganiseerd worden voor de jongens. Er worden DJ´s geboekt, ballrooms gereserveerd in bijvoorbeeld een hotel of club, dure baljurken gepast om met opgedoft haar en flink in de make-up te schitteren. Of dit soort gebruiken in ons wat meer nuchtere natuur aan gaat slaan, valt nog te bezien. Maar het vieren van een overgang naar een nieuwe fase in het leven, ja, dat vindt wel aansluiting. Want als zestienjarige maak je de overstap naar een meer volwassen leven. Dat heeft ook te maken met de overstap naar een ander soort onderwijs, na de middelbare school. En vooral met het idee dat dit wel eens de laatste keer zou kunnen zijn dat jouw zoon of dochter een verjaardag op deze manier viert. Net zoals dat vaak gebeurt met de laatste keer mee gaan op de familievakantie. Laten we beginnen met tips voor passende en bijzondere Sweet Sixteen cadeaus voor jongens en voor meisjes, doen we er daarna nog mooie tips bij voor jouw onvergetelijke feest. Kijk daarna gerust eens verder naar de Sweet Sixteen ideeën om jouw feest vorm te geven. Veel plezier met organiseren!

Tip 1: Voor de jarige zoon

Een verschil met de beleving overzees, is dat in de Verenigde Staten met zestien al het rijbewijs behaald mag worden. Hoewel we in Nederland wat dat aangaat ook een verschuiving zien in leeftijd - tenslotte mag er ook bij ons begonnen worden met rijlessen op de leeftijd van 16,5 jaar, maar examen gedaan pas met 17 jaar - dat het ooit helemaal gelijk getrokken gaat worden is onwaarschijnlijk. Omdat een auto in “the US” wel als groots Sweet Sixteen cadeau wordt gegeven, is het behalen van de leeftijd waarop er (eindelijk?) achter het stuur plaats genomen mag worden, een bepalend gebeuren voor dit feest. Dat rijbewijs geeft natuurlijk aan dat er meer zelfstandigheid bereikt wordt. Je hoeft niet meer altijd door je ouders ergens heen gereden te worden, maar hebt de mogelijkheid om zelfstandig ergens heen te gaan. Een echte mijlpaal! Goed, een auto zit er met jouw zestiende verjaardag dus zeer waarschijnlijk niet in, vooralsnog moet je dan misschien genoegen nemen met deze USB stick, verkleed als Maserati Gran Cabrio. 8GB, in prima high speed kwaliteit. Ook leuk om te geven als symbool voor het mogen starten met rijlessen! Ook een prachtig Sweet Sixteen cadeau is deze super actie camera. Hij kan tegen een stootje, is weerbestendig en ziet er stoer uit. Hiermee leg je de gebeurtenissen in deze nieuwe fase van je leven meteen professioneel vast.

Tip 2: Voor de jarige dochter

We haalden al even aan dat, typisch voor de Sweet sixteen feesten, een flinke opdof partij aan de orde is. Dus tippen we hier een aantal praktische helpers in de persoonlijke verzorgingssfeer. Zoals deze elektrische reinigingsborstel voor je gezicht. Uiteraard hoort er ook een manicure en pedicure bij, dus bieden wij deze complete manicure-pedicure set aan, met alle mogelijke opzetstukjes. Daarmee maak jij heel praktisch en gemakkelijk jouw nagels in orde. Maar ook een goede stijltang mag niet ontbreken. Chique hoor. Een krultang of haardroger kan natuurlijk ook, net wat jij nodig hebt. Maak jouw partykapsel maar lekker feestelijk. Oh, welk Sweet Sixteen cadeau te geven voor jouw zestienjarige dochter? Misschien spaart ze voor een groter geschenk zoals een auto of een (wereld)reis en wil jij geld geven. Kleed dat geschenk dan leuk aan met deze digitale spaarpot. Handig, want de display geeft aan hoeveel er in de pot zit; mooi als extra aanmoediging om te blijven sparen. Wanneer jouw dochter een laptop krijgt met deze bijzondere zestiende verjaardag, geef er dan een passende laptoptas bij. Bijvoorbeeld deze girly stylish variant. Met zijn schokdempende en spatwaterdichte eigenschappen beschermt hij de nieuwe aanwinst tegen beschadigingen en stof. Misschien stond de volgende tip al een poos op het verlanglijstje van jouw dochter … deze karaoke mixer kan ze meteen op haar party inzetten. Of natuurlijk gewoon lekker zelf of met vriendinnen uit haar dak gaan op haar meest favoriete nummers.

Tip 3: Het feest

Zo, laten we eens aan de slag gaan met het aankleden van de feestruimte. Verlichting is sfeerbepalend, dus bedenk jouw thema; welke sfeer wil jij op jouw feest? Speels, hip, chique, het kan allemaal. Wij doen een greep uit de mogelijkheden, maar blader vooral nog eens verder op onze site, er zijn oneindig veel combinatie mogelijkheden. Laten we beginnen met verlichting inderdaad. Erg leuk zijn LED ballonnen. Ze worden in setjes met vijf kleuren geleverd: groen, blauw, wit, rood en geel. Er zit een label aan dat je eruit trekt zodat je de LED aanzet, om ze vervolgens op te blazen. Ze branden zo´n 24 uur lang. Als je voor kleurig kiest, past hier een lichtsnoer in kleuren bij. Bijvoorbeeld een lichtslinger met peertjes in kleuren (batterij aangedreven, dus geen stopcontact nodig). Je verlicht er twee meter mee. Denk eens aan boven de ingang, rond de tafels, langs een pad … Daar kan nog meer bij! Zoals een spiegelbol (of twee, of drie, of…). Deze gecombineerde aankleding is er ook in `wit´, dus een spiegelbol in zilver en een lichtsnoer met (warm) wit verlichting bijvoorbeeld. Kijk ook eens naar onze LED lichtstrips. Super handig om rond de volgende tip te bevestigen voor een extra magisch effect. Statafels, want welke fuif kan er zonder? Stevig, praktisch en naar wens aan te kleden met een ‘baljurk’. Deze hoezen zijn er in wit, zwart en champagnekleur, dus kies welke bij jouw thema het beste past. Als je jouw feest buiten wilt houden, is in ons kikkerlandje een partytent geen overbodige luxe. Wij bieden diverse afmetingen, vormen en kleuren aan. Ook hier kun jij helemaal los gaan om jouw sfeer en thema te helpen maken. Als laatste Sweet Sixteen cadeau tip (want we kunnen wel door blìjven gaan), een elegante rvs olielamp. Mooi effect voor op uitgekiende plekken. Denk ook eens aan de toegangsweg naar jouw partytent; zie je al voor je wat een mooie omlijsting zo’n rij fakkels maakt?

Happy Sweet Sixteen to you!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links