Rijbewijs cadeaus online bestellen

Op naar meer vrijheid, nu je zelf naar je plaats van bestemming kunt rijden. Maar je slaakt vast ook een zucht van verlichting, want pfah, dat rijlessen is een dure hobby! Wij gaan verder beneden in op het fenomeen rijbewijs, dus lees lekker verder over het hoe en waarom. Wij vinden in ieder geval dat je wel een leuk rijbewijs cadeau ter ere van het behalen ervan hebt verdiend. Uiteraard een origineel rijbewijs cadeau dat aan autorijden doet denken. Zo wordt je nóg blijer! Kortom: geniet van je automobilist zijn, maar gebruik je verstand en je hart!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 rijbewijs cadeau

Hoeveel staal bevatten jouw zenuwen? Na lange tijd rijlessen nemen, oefenen, oefenen, oefenen en natuurlijk ploeteren voor het al eerder behaalde theoretische examen, is het zover: je mag op! Veel mensen die aan de start staan van het zogenoemde “afrijden” zijn hier behoorlijk zenuwachtig voor. We horen vaak dat mensen niet slagen voor hun rijexamen omdat ze zó zenuwachtig zijn dat ze veel slechter rijden dan in de normale lessen. Maar jij bent er doorheen, je hebt je examen gehaald, top! We zochten vijf leuke rijbewijs cadeaus bij elkaar ter ere van het behalen van jouw slagen. Niet te duur, zinvol èn leuk. Veel plezier!

Tip 1: Digitale spaarpot

We verwezen er al even heen: rijles nemen is niet bepaald goedkoop. Dus voortaan hou jij geld over, toch? Misschien wil jij nu sparen voor een auto of een leuke autoreis die je nu kunt maken. Deze digitale spaarpot maakt het je extra gemakkelijk. Doorzichtig als ie is, zie je het geld ophopen. Op de display staat steeds hoeveel geld er in de pot zit, want de spaarpot herkent alle euromunten en houdt de score bij. Handig! Zo komt je wisselgeld meteen op de goede plek terecht. Tenslotte maken vele kleintjes ook één grote, dus op naar die auto.

Tip 2: USB autolader

Wij dachten na over wat er in jouw auto absoluut niet mag ontbreken. Een gevaren driehoek, een EHBO kistje, krik … maar ook een USB lader voor in de sigarettenaansteker. Deze heb je nodig om je navigatiesysteem in op te laden of natuurlijk je smartphone. Maar denk erom, niet bellen, appen, sms´en tijdens het rijden hoor! De autoladers die wij als rijbewijs cadeau aanbieden zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Wil jij graag de aansteker functie bewaren, neem dan de USB autolader met zowel een aansteker aansluiting als een USB aansluiting. Niet nodig? Mooi opgeruimd ziet deze variant er uit, waarbij twee USB aansluitingen boven elkaar zitten. Voor zowel smartphone als bijvoorbeeld navigatiesysteem. Kijk op je gemak welke USB autolader jij het meest geschikt vindt.

Tip 3: Sleutelvinder

Ach, die sleutels! Hoe vaak zoeken we daar niet naar? Voorkom dat je uren zoekt met deze handige sleutelvinder. Je hangt hem aan je sleutelbos als modern vormgegeven sleutelhanger. Door middel van trillen of een piepje waarschuwt de sleutelvinder jou waar je het best zoekt. Extra handig is dat deze sleutelvinder ook kan dienen als afstandsbediening voor een selfie! Daarbij reageert de sleutelvinder eenvoudig op je smartphone app.

Tip 4: USB stick

Een USB stick van 8GB is nooit weg, toch? Helemaal mooi en erg toepasselijk is deze in de vorm van een Maserati Gran Cabrio. Met High Speed onderweg op de elektronische highway. Echt een leuk rijbewijs cadeau dat zowel mooi als functioneel is.

Tip 5: Alcohol tester

We tippen jou op nog een leuke en handige sleutelhanger. Dit keer in de vorm van een tester. Want een goed feest ter ere van het slagen, dat is natuurlijk helemaal prima, maar daarna met je pas verworven "roze papiertje" in de auto stappen terwijl je (teveel) alcohol op hebt, dat is geen goed idee. Twijfel je of je de limiet al overschreden hebt met dat ene glaasje wijn of biertje? Ga liever voor zekerheid met deze alcohol tester. De tester geeft drie meetniveaus aan zodat je weet waar je aan toe bent. Extra handig is dat deze tester ook een zaklamp functie heeft. Zo vind je altijd het sleutelgat in het donker... of je sleutel.

Het hoe en wat van het rijbewijs

Het hebben ervan betekent voor de meeste mensen onafhankelijkheid, vrijheid. De mogelijkheid om zelf je weg te vinden zonder altijd anderen te moeten vragen om hulp. Niet dat daar iets mis mee is, maar we willen nou eenmaal ook graag onze eigen boontjes doppen. En kunnen gaan en staan waar en wanneer wij dat willen. Het is als zodanig feitelijk niks anders dan een document. Een stuk papier kunnen we tegenwoordig niet meer zeggen, aangezien de drieluik roze papiertjes van jaren geleden niet meer bestaan. Tegenwoordig zien ze er uit als een roze credit card. Handig geplastificeerd en zogenaamd niet na te maken, stop je deze gemakkelijk in je beurs bij je bankpas en andere pasjes. Onze beurzen zitten er vol van! Dit creditcard formaat is daarmee gelijklopend met de andere EU-lidstaten. Goed, een document dus. Het is het bewijs dat je bestuurder mag zijn van een motorvoertuig en geeft aan dat je hebt bewezen dat je over voldoende kennis (theorie examen), inzicht en vaardigheid (praktijk examen) beschikt om met een motorvoertuig te rijden, waarvoor jij examen hebt gedaan. Er zijn namelijk verschillende categorieën die behaald kunnen worden. Eigenlijk heet het een rijvaardigheidsbewijs, maar wie gebruikt die term tegenwoordig nog? Binnen Nederland mag het ook gebruikt worden als identificatie bewijs. Dat is handig, zo hoef je niet ook nog een paspoort of ID-kaart bij je te houden. Let wel op in de grensgebieden, waar je al snel een grens oversteekt zonder dat je het merkt. Want in België of Duitsland is een identificatiebewijs wel verplicht. Wist je dat het rijbewijs eigendom van onze staat blijft? En dat het niet gekoppeld is aan een nationaliteit? Dit is voor de ID-kaart of een (reis)paspoort wel het geval.

Gefeliciteerd met het behalen van jouw rijbewijs!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links