Pensioen cadeaus online bestellen

Gefeliciteerd, jij gaat (bijna) met pensioen! Na vele jaren hard werken, is de tijd dan nu aangebroken om het stokje over te geven aan een jongere generatie. Jij `mag´ op je lauweren gaan rusten. Wil jij met jouw gepensioneerde samen een feestje bouwen? Natuurlijk zoek je dan naar een origineel pensioen cadeau. Dat vindt je hier, samen met – verder beneden- veel informatie en vooral inspiratie. Zo wordt jullie feestje een succes en een mijlpaal in je leven! Dus snuffel gerust door onze site en ontdek met welke mooie geschenken jij jouw gepensioneerde blij zult maken!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 4 Pensioen cadeau

We weten best dat niet iedereen een gat in de lucht springt zodra de laatste keer de poort achter hem of haar wordt dichtgetrokken. Voor veel mensen is hun werk nu eenmaal een heel belangrijk deel van hun leven. Sommigen identificeren zich met hun werk, anderen doen het gewoon graag en weer anderen weten zelfs niet wat ze met al die vrije tijd moeten beginnen, zodra de dagelijkse structuur wegvalt. Na al die jaren vast ritme, is er dan ineens de volledige vrijheid. We kunnen ons er iets bij voorstellen. Maar net zo vaak beluisteren we toch heus dat het niet meer hoeven werken als reden voor een feestje wordt gezien. Veel werkenden leven naar het einde van hun loopbaan toe, en anders doet dat hun wederhelft wel en andere dierbaren. Misschien stop je zelfs vervroegd zodat je met en met steeds een beetje minder uren aan werk kunt gaan besteden. Dan kun je vast wennen … Veel plezier en, voor als het pensioen lonkt maar nog net geen feit is, veel voorpret gewenst!

Tip 1: Eindelijk heeft hij vrije tijd

Ach, het werkzame leven kan zo mooi zijn. Maar ook heel druk, en nooit heb je de (vrije) tijd die je eigenlijk zou willen om alles te ondernemen dat er op je bucket list staat. Nu kan het! Waar ga jij die extra tijd nou eens mee vullen? Hier dé trends van deze tijd. Als vooral rust jouw wens is, dan gaan we niet al te actief van start. Hooguit verdekt. Denk bijvoorbeeld eens aan een Wildlife Camera. Hang ‘m daar waar jij je oog op wilt kunnen houden en bekijk, zelf ongezien, de flora en fauna om je heen. Bijvoorbeeld in je tuin, maar natuurlijk kan er ook een mooi plekje in de natuur aan te pas komen. Deze camera in camouflagekleuren hangt ongezien, kan tegen weer en wind, maar is ook als draagbare camera te gebruiken. Hij `schiet´ prachtige foto´s of videobeelden in HD kwaliteit. Zo geef jij invulling aan jouw pensioen door eindelijk te zien wat er zoal in jouw tuin rondspookt als je er niet in rond loopt. Vooral in het donker, want er zit een nachtzichtfunctie op tot wel twaalf meter! Meditatief kalm kun je worden met en naast deze stoere rookoven. Ja, het is een barbecue maar wel eentje met extra schwung. Zet hem in jouw domein en BBQ ermee wat jij lekker vindt. Misschien was je uit vissen? Ook kalmerend, ga zo door. Rook je vangst dan nu in jouw eigen rookoven. Oei, misschien wordt het stilaan alweer té rustig. Nodig dan wat mensen uit en gebruik de rookoven als BBQ. Met ingebouwde thermometer blijf je bij de les, de handvaten maken het gemakkelijk om hem te verplaatsen, ook als ie warm is. De vormgeving en kleur maakt er een echte blikvanger van. Laat het smaken!

Tip 2: Eindelijk heeft zij vrije tijd

Voor de dames die mogen stopen met werken, zochten we naar mogelijkheden die niet al te veel naar cliché ruiken. Een après pensioen-scenario dan. Welllicht had jij altijd al interesse in kruiden en was de natuur jouw grote vriend. Maar ja, steeds druk en vol verantwoordelijkheden, kwam je er niet werkelijk toe om eropuit te trekken en je gevoel en misschien zelfs je hart te volgen. Nu kan het! Dus trek eropuit, kies een mooi gebied dat je aantrekt en geniet. Als je met een `vangst´ aan oogst wilt thuiskomen, is een fijne tas handig. We denken aan een koelbox want daarmee neem je versnaperingen, snoeischaar, zakjes en potjes handig mee. Je vult hem gaandeweg met stekjes (ssch, niemand zeggen), en kruiden als weegbree, boerenwormkruid, goudsbloem. Of graaf eens de wortel uit van onze inheemse kruidnagel: het Nagelkruid. Leuk! Thuis droog je jouw kruiden snel, schoon en handig met deze droogoven. De lichtgewicht etages bieden volop ruimte, zijn in twee hoogten op te zetten en als je er maar één nodig hebt, laat je de rest eenvoudig weg. Gebruikt weinig stroom en is eenvoudig schoon te maken! Misschien nam je ook vruchten mee. Wilde kersen of aardbeien. Appels in het najaar, heerlijk. Bak er eens een lekkere wafel mee. Gaat heel snel en praktisch in dit wafelijzer.

Tip 3: Op reis

We stipten het al even aan: een echte trend voor pensioengerechtigden is een mooie reis maken. Met een camper rondtrekken, een vliegreis naar verre landen of gewoon naar de Belgische kust, het doet er niet toe. Jij hebt vast al nagedacht over welke reis je gaat plannen. Wij dachten met je mee en zochten een aantal handige helpers bij elkaar, die jouw reis tot een echt pensioen cadeau maken. Om te beginnen deze bagage weegschaal. Erg nodig soms, want de meeste vliegreizen worden flink prijzig wanneer je bagage te zwaar is. Ook goed om beschikbaar te hebben voor langere tochten zonder elektriciteit: een goede powerbank om je smartphone op te laden. Deze uitvoering kan bijzonder goed tegen een stootje en is speciaal voor het ruigere werk geschikt. Als je niet alleen actief wilt zijn, maar ook eens leuk uit eten wilt gaan bijvoorbeeld, dan is een reishaardroger wel praktisch. Denk even aan de universele wereldstekker, bijvoorbeeld deze voor Europa-Amerika. En alle crèmes en andere benodigdheden die je graag bij je wilt hebben, vul je gemakkelijk in deze reisverpakkingen. Handig in een complete set. Zo wordt jouw reis tot een succes!

Tip 4: Uhm, extraatjes

We durven er haast niet op te wijzen, maar helaas wordt de pensioengerechtigde leeftijd steeds hoger. Waardoor je dus ook spijtig genoeg niet meer helemaal piep bent zodra de laatste werkdag eindelijk is aangebroken. Nou weten we allemaal dat de jaren vaak met gebreken komen. Niet het meest optimistische item om over na te denken, maar wel deel van het leven. Daarom, om de pensioen dagen zo gemakkelijk mogelijk te doen verlopen, hier een aantal handige helpers. Als hulp in huis of misschien tijdens jouw wandeltocht op jacht naar kruiden, zet je deze grijper met haak en magneet in. Erg praktisch als `je armen te kort´ worden. Hiermee bereik je toch (niet al te zware) dingen die eigenlijk net buiten jouw bereik terecht zijn gekomen. Handig voor op reis en onderweg is deze opvouwbare wandelstok als pensioen cadeau. Je neemt hem gemakkelijk mee, juist als je eigenlijk geen wandelstok nodig hebt. Maar als de tocht dan toch een beetje te zwaar dreigt te worden, is de hulp in je rugzak te vinden! Kom, we gooien er een cliché tegenaan: zin in een potje kaarten? Ook leuk om als geintje pensioen cadeau te doen, zijn deze speelkaarten met extra grote letters erop. Neem er meteen een speelkaartenhouder bij, praktisch en lief voor je handen. Het rituele kaasplankje bij het kaartspel zorgt soms voor problemen als de kaasschaaf te lastig te hanteren valt. Probeer deze ergonomisch gevormde kaasschaaf dan eens. Hiermee hoef je veel minder kracht te zetten en hij voegt zich prima naar je hand. Als laatste tip in deze pensioen cadeau categorie, bieden we deze tablet splijter aan. Je gebruikt hem meteen als pillendoos door het ingewerkte opbergvakje. Slim om mee op jouw reis mee te nemen.

Wij wensen jou een heerlijk pensioen toe!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links