Beterschap cadeaus online bestellen

Niet zo leuk, maar het hoort bij het leven; soms zijn we ziek. Natuurlijk wil jij als vriend of vriendin, familielid, goede buur of collega de zieke een hart onder de riem steken en helpen om zo snel mogelijk weer op te knappen. Dat kan al door een bezoekje te brengen om beterschap te gaan wensen. Wil jij met een origineel beterschap cadeau verrassen en zoek je inspiratie? Dan ben je helemaal goed op deze site! Ontdek met welk topcadeau jij de zieke een groot plezier kunt doen!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 3 Beterschap cadeaus

Misschien kun je de patiënt helpen als er dingen zijn die hij of zij (voor het leesgemak houden we het verder even op `hij´) nu even niet zelf kan. En ook als opzoeken niet mogelijk is: de wetenschap dat jij aan hem denkt alleen al, geeft een beter gevoel. Een leuk kaartje, een ballon, fruit en andere gezonde lekkernijen, wie herkent dit niet? Wij dachten na over wat er een goed idee kan zijn om als opkikker te geven aan een zieke dierbare mens. Dat is met ziekte altijd zo´n ding: meestal is voorkomen beter dan genezen. Als het dan toch eens gebeurt dat de weerstand onvoldoende is of een ongeluk je met een belemmering laat zitten, dan zit er niks anders op: daar moet je doorheen. Wij wensen van harte beterschap toe. Om terugval te voorkomen, kun je vaak wel van alles doen. Mooi toch? Daarom maakten wij drie categorieën met beterschap cadeaus voor jou. Eéntje voor elke fase van ziekzijn.

Beterschap cadeau Tip 1: opvrolijkers

Als de ziekte dan toch is doorgebroken, heeft `het slachtoffer´ het vaak wel lastig. Natuurlijk voelt het niet fijn om uit je goede doen te zijn. Nu kun je wel iets gebruiken dat je opvrolijkt en herstel wenst. Passend maar tegelijk erg leuk is deze thermometer met een vrolijke twist, want hij is gemaakt in de vorm van een eendje. Dan wordt het bij het temperaturen nog lastig om niet te glimlachen! Ook een leuke eend is een bad-eend. Maar dan natuurlijk niet zo maar `eendje´, maar een knalgele met thermometer functie. Zo weet je precies hoe warm je badwater is … of het water in je stoombakje met een eucalyptus capsule erin, waar je voor je ademwegen boven gaat hangen. We tippen je verder op een leuke USB stick zoals deze in de vorm van Scooby Doo. Je vindt USB sticks in alle mogelijke cartoon figuurtjes, action figuren of bijvoorbeeld een auto. Op zijn 8GB kun je mooie muziek zetten of een film waarvan je weet dat de patiënt er graag naar kijkt. Zo geef jij een zinvol present met heel persoonlijke invulling en nog in een vrolijk jasje ook. Misschien geef je er meteen een bluetooth speaker bij. In leuke kleurtjes is deze speaker handig draagbaar en prima geschikt om aan bijvoorbeeld het (ziekenhuis) bed te hangen. Bijzonder origineel om bij ziekte te geven is een cake pop maker. Natuurlijk maak jij van te voren al een hele lading cakejes op een steeltje. Je kunt ze als heel grappige en superlekkere beestjes verkleden of elfjes die de zieke genezing wensen. Je geeft daarmee inspiratie voor de zieke om straks, als alles achter de rug is, zelf lekker mee aan de slag te gaan. Weet jij dat het hem soms allemaal wat teveel wordt? Denk er dan eens over om hem een virtual reality bril te geven. Gekoppeld aan zijn smartphone kijkt hij films of speelt een game. En ontsnapt zo aan de even niet zo fijne werkelijkheid.

Beterschap cadeau Tip 2: werken aan je gezondheid

Als de patiënt aan de beterende hand of al hersteld is, maar een herhaling erin zit, is voorkomen beter dan genezen. Wellicht wil jij hem een duwtje in de rug geven zodat hij aan zijn gezondheid gaat werken. Een sterker gestel kan meer hebben en wordt minder snel ziek. De mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig, maar we doen er een greep uit voor deze beterschap cadeau tip. Touwtje springen is een erg goede workout. En dit digitale springtouw geeft extra motivatie om door te zetten. De display in de handvaten houdt voor je bij hoe vaak het touw rond gaat. Goed gedaan! Een vergelijkbaar soort training, maar dan iets specifieker gericht op versterking van je core, is een Hula Hoop. Maar natuurlijk niet zo maar één, maar eentje met extra kick door de magneetjes in de Hula Hoop. Een krachtigere core helpt voor het behoud van een goede gezondheid, dus toe maar. Wil je preciezer bijhouden hoe jouw sportieve activiteiten zich ontwikkelen, denk dan eens aan een bewegingsmeter in de vorm van een stylish verantwoorde armband. Of neem er meteen een digitale weegschaal bij. De armband en de weegschaal communiceren met elkaar via smartphone app. Professioneel bezig hoor! Zo kun je de gecombineerde activiteiten tot een geheel van `beterschap voor je gezondheid´ vormen. Top!

Misschien wil hij bovendien zijn bloeddruk bijhouden. Dat kan eenvoudig op elk gewenst moment met een eigen bloeddrukmeter. Hartstikke fijn. Dit model bijvoorbeeld is een polsmodel dat eenvoudig met stevig klittenband rond de pols wordt vastgezet. De display toont alle relevante data zoals boven- en onderdruk en hartslag. De bloeddrukmeter houdt bovendien de gegevens van de afgelopen drie maanden bij en berekent er een gemiddelde uit. Handig! Er is niets dat de gezondheid zó bevordert als goed eten. Gezond, schoon, en gemakkelijk, zo willen we dat, toch? Daarom tippen we jou op deze stoomkoker. Op drie etages bereid je een complete maaltijd waarbij de voedingswaarden (eiwitten, vitaminen, vezels) behouden blijven. Daarnaast is een sapcentrifuge of een smoothiemaker een goed idee. Je krijgt er gemakkelijk een betere gewoonte door om meer fruit te eten. We bieden verschillende soorten en maten aan. Hier zetten we deze van Princess in het zonnetje. Een eenvoudiger (want tot 1 bepaalde soort vrucht beperkte) variant is deze citruspers. Dan wel een elektrisch aangedreven type, ook al lijkt deze een retro handpers. Voor als jij de zieke een glaasje versgeperst sinaasappelsap wilt aanbieden. Genezing in een glas.

Beterschap cadeau Tip 3: betermakers

Eigenlijk zijn de tips uit Beterschap cadeau tip 2 ook al zaken die beter maken. Maar dat kan nog beter; deze tip 3 is gewijd aan feel good beterschapscadeaus! Wat dacht je van deze infrarood lamp? Geeft verlichting bij menig klacht en voelt hoe dan ook aangenaam. De lamp is in vijf kantelhoeken te plaatsen, heeft een constant lichtniveau en een vermogen van 100Watt. Heerlijk warm dus. Misschien heeft jouw zieke meer behoefte aan een gezichtssauna. Geeft verlichting bij aandoeningen van de luchtwegen of bijvoorbeeld bijholten. Voeg er een etherische olie aan toe naar gelang de klacht die je te lijf wilt gaan (eucalyptus bijvoorbeeld) en adem heerlijk door. Ook een weldaad voor de gezichtshuid. Nog een prima helper om mee bij op krachten te komen, is dit voetmassage badje. Heerlijk in het warme water, bubbelen, trillen, rollen. Verplicht even niets anders doen dan met je voeten in het water genieten. Als aroma therapie in te zetten door toevoeging van etherische oliën of als detox door toevoeging van kelp en natriumbicarbonaat. Een verademing. Om je voeten aansluitend lekker warm te houden, tippen we nog deze voetenwarmer. Ook zonder ziekte geweldig in het koudere seizoen. Zingen maakt gelukkiger, en geluk weer gezonder. Dus zing er op los! In de douche wellicht. En daarom tippen we deze doucheradio. Met spiegelfront, dus een multitalent. Tra-la-la-la-laa.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links