Back To School cadeaus online bestellen

Ach, wat vliegt de tijd als je plezier hebt! Als de zomervakantie alweer (bijna) voorbij is en wij een andere mindset moeten creëren. Van lang leve de lol en ontspannen onze accu´s weer opladen, naar terug actief worden. Werken aan onze toekomst, kennis vergaren, nadenken over welk werk we later willen gaan doen. Met andere woorden het onderwijs gaat weer starten. Lees onderaan onze tips voor een geslaagd Back To School cadeau, altijd leuk om het jaar mee te starten!

Prijs Meest verkocht   Filteren

Top 5 Back To School cadeaus

Misschien heeft jouw zoon of dochter (we houden het voor het leesgemak even op `dochter`, maar jongens, voel je vooral niet buitengesloten!) het afgelopen schooljaar heel goed afgesloten en wil je jouw erkenning daarvoor tonen. Of misschien was het afgelopen jaar juist heel pittig met vele obstakels en wil je jouw dochter moed maken en tonen dat jij in haar gelooft. In ieder geval kun je haar verrassen met een Back To School cadeau. Als jij jouw zoon of dochter, of misschien kleinkind, buurkind of ander kind een geschenk wilt geven aan het begin van het nieuwe onderwijsjaar, helpen wij je graag een eindje op weg met het vinden daarvan. We maakten voor jou een selectie uit populaire items en verdeelden ze meteen ook over verschillende categorieën: jongens en meisjes in het basisonderwijs en in het voortgezet onderwijs. Voor ieder wat wils dus. Veel plezier!

Tip 1: Jongen (voortgezet onderwijs)

Ach, hoe groot onze jongens al worden als ze naar het middelbare onderwijs gaan! Dan wordt het allemaal al stukken serieuzer. Daarom zochten wij mooie maar niettemin nuttige geschenken voor deze groep schoolgaande jeugd. Aangezien er ook op scholen steeds meer met computers les wordt gegeven en zeker het huiswerk ermee tot stand komt, kozen we voor een praktische Bluetooth muis en headset. Geen gedoe met kabels, prima op te laden en gewoon goed. Veel leerlingen nemen een notebook mee. Daarom is onze notebook rugzak een prima idee. Lekker duurzaam materiaal, stevig om het notebook goed te beschermen en zodanig gemaakt dat inhoud én je rug lekker koel blijft. Als je een nuttig en toch stoer Back To School cadeau wil geven, denk dan eens aan de Spy Camera, een camera in de behuizing van een balpoint.

Tip 2: Jongedame (voortgezet onderwijs)

De studiedruk en methode van onderwijs is voor meisjes natuurlijk dezelfde als voor jongens. Dus ook de jongere dames zijn blij te maken met een draadloze muis of een over-ear koptelefoon als Back To School cadeau. Ze zijn er in leuke kleuren zoals een roze randje bij de muis of een lekker knallig paars om op je oren te zetten. Er is een aangepaste notebook tas in een damesachtig model met leuke kleuren. Alsof je met een design tas op pad bent! En voor de sportieve jongedame met de fiets denken we aan leuke maar functionele fietsverlichting. Uiteraard met LED, waterdicht en zonder dynamo, dus niet zwaarder trappen om licht in de duisternis te hebben!

Tip 3: Jongen (basisonderwijs)

Voor de basisschoolleerlingen zien we ook steeds vroeger een behoefte aan elektronisch toebehoor ontstaan. We denken daarbij bijvoorbeeld aan een USB stick met Superman motief. Een Mini Drone? Wil onze student dan nog de schoolbanken in? Beslist wel: we zien daarom toch ook graag een goede rugzak op hun rug. Handig en leuk tegelijk. Bijvoorbeeld met een raceauto motief erop. Ook heel praktisch zijn magnetische bladwijzers met allerlei motieven die kinderen leuk vinden. Misschien is de overgang naar een nieuwe klas toch een beetje eng en verzacht een Minion nachtlamp als Back To School cadeau de onrust …

Tip 4: Meisje (basisonderwijs)

Voor de meiden zijn er natuurlijk minstens zo leuke rugzakken! Wat dacht je van licht paars met vlinders? Natuurlijk zijn ook de bladwijzers net zo fraai en praktisch in de boeken van de meisjes. Een WonderWoman of CatWoman USB stick kan ook mooi de misschien wel eerste USB stick van jouw dochter worden. Stoer!

Tip 5: Praktische cadeaus

We zochten nog een aantal neutrale en heel erg van pas komende Back To School cadeaus voor jou bij elkaar. Je kunt ze heel veelzijdig inzetten want ze worden beslist in de meest uiteenlopende gevallen erg gewaardeerd. Om jouw zoon of dochter te helpen opstaan bieden we diverse wekkerradio´s aan. Een heel bijzondere is er één met spycam! Dat geeft nu net even een andere impuls aan wakker worden! Heel goed om altijd bij je te hebben als je met de fiets naar school gaat: een lekker compleet gereedschapssetje speciaal voor de fiets. Ketting eraf of band lek? Geen probleem! Samen een keer oefenen en jouw kind gaat goed voorbereid op pad. Wil jij voor jouw zoon of dochter liever (nog) geen dure laptop of pc aanschaffen als eenvoudig Back To School cadeau maar zou het beter zijn om wel al die richting in te denken? Ga dan voor een Raspberry mini computer. Je sluit hem eenvoudig aan op een tv of beeldscherm en kunt gewoon met een standaard toetsenbord en muis aan de slag (we bieden diverse draadloze modellen aan). De complete Starter Kit geeft je de mogelijkheden die een volwaardige pc ook heeft. Zo kan jouw kind zonder grote investering toch leren omgaan met tekstverwerkers en andere gangbare programma´s. Maar ook HD video is af te spelen, games zijn perfect te spelen en surfen op het internet is geen enkel probleem. Dit is beslist een waardevol geschenk! Niet genoeg geheugen? Neem er dan een externe harde schijf bij. Zo kan jouw kind nog langer vooruit!

Wij wensen jou een fantastische Back To School ervaring! Succes komend jaar!

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,2
Zeer Goed "Het perfecte cadeau gevonden voor de verjaardag van mijn vader, en nog snel geleverd ook." 8,8
Prima "Leuke cadeau's voor een scherpe prijs." 9,3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links