Vrouwen cadeaus online bestellen

Hoera hoera, er is er één jarig en dat is ZIJ. Lief van jou dat jij de moeite neemt om op zoek te gaan naar een origineel en bijzonder cadeau voor deze jarige dame. Je hebt absoluut een goede zet gedaan door naar deze pagina te komen. Dussss … kijk maar snel verder op onze site met vele originele blij-makers. En als extraatje doen we er helemaal aan het eind nog een aantal leuke ideeën bij, waarmee jij voor jouw vrouwenverjaardag aan de slag kunt. Voor nu wensen wij jou alvast veel plezier met rondneuzen en plannen maken!

Top 5 Verjaardag cadeaus voor haar

Het maakt voor de verjaardag van jouw dierbare “zij” minder uit of het bij jouw jarige om een zus, tante, partner, moeder of oma gaat. Of misschien is het wel een goede buur, collega of (verre) vriendin. Hoofdzaak: jij scoort beslist een fijn cadeau voor haar, als je hier verder leest. Soms vind je voor dames heel eenvoudig een hartstikke leuk cadeau. En dat is dan heel erg fijn. Want ja, ze zijn er heus, vrouwen die bijvoorbeeld heel veel hobby´s hebben waarvoor je altijd wel een leuke toevoeging kunt vinden. Of misschien behoort jouw “zij” tot die vrouwen, die snel tevreden zijn en waarvoor je in het verleden al met simpelweg een cadeaubon kwam feliciteren. Maar verdient zij niet beter? Ja, die cadeaubon kan natuurlijk altijd nog. Maar als we eerlijk zijn, er zijn heus leukere cadeaus te bedenken. En deze keer … deze keer wil jij eens echt scoren met een apart en passend cadeau. Daarmee laat jij zien dat jij je best hebt gedaan voor haar. En dat is een teken dat zegt: “ik vind jou de moeite waard”, en dat is misschien nog wel het allerbelangrijkst. Hoe werken de top cadeau tips? Wij bedachten dat wij jou het beste kunnen helpen met het vinden van het meest geschikte super cadeau door een vijftal categorieën te maken. Waarbij elke categorie een naam draagt die meteen duidelijk maakt om welk soort cadeaus het daarbij gaat. Ontdek dat wij steeds een bepaald type vrouw in gedachten houden. Niettemin bekijken we dit wel lekker breed, zodat jij beslist dat ene originele cadeau vindt dat jouw “haar” de juiste eer aandoet. Goed om te weten voordat je in de cadeaus duikt: je kunt er per categorie voor kiezen om dat éne cadeau te nemen of je kiest voor (een deel van) de set aan cadeaus en vormt daarmee een echt beleveniscadeau. Zeker ook een super idee wanneer je met een aantal mensen samen een cadeau verzorgt voor jouw dierbare “zij”. In de doe-tips voor dames sluiten we bij deze cadeaus aan waardoor jij een volledige happening cadeau kunt doen. En daarmee maak je een werkelijk mooi gebaar, zo vinden wij. Toe maar, laat je inspireren en verras haar met de volgende dingen.

Cadeautip 1 voor de top verjaardag voor haar: de keukenprinses

Deze dame is vaak en graag in de keuken te vinden. Zij kookt en bakt dat het een lieve lust is en zorgt daarmee culinair voor gezelligheid. Voor deze keer denken we eens heerlijk cliché en zetten we haar aan het aanrecht … Maar dan uiteraard niet zo maar, maar met geweldige assistenten. Neem bijvoorbeeld deze enkele inductie kookplaat. Om net dat beetje extra werkruimte te creëren als de keuken een tikkie krap wordt voor al haar kookplannen. De kookplaat ziet er trendy uit, heeft een lekker groot vermogen maar is uiteraard op alle mogelijke temperaturen in te stellen. Handig: ze zet hem ook in als warmhoudplaat. Als accessoires voor onze keukenprinses, vonden wij een aantal handige helpers. Om te beginnen deze elektrische peper-en-zout-molen. Een erg mooi vormgegeven elektronische maalunit (via batterij, dus draadloos) in RVS staat fraai. De maalstand is instelbaar van grof naar fijn en, heel praktisch, zij bedient hem met één hand. Uiteraard kun je erover denken om meerdere van deze molens te nemen, zodat zij haar meest favoriete kruiden in deze mooie eyecatcher kan bewaren. Om zeker te zijn dat het vlees ook gaar is en niemand met buikpijn of erger van tafel gaat, tippen wij hier deze precisie digitale vleesthermometer. Bijzonder is dat deze vleesthermometer ook in te zetten is als oventhermometer. Met zijn magnetische achterkant `plakt´ zij hem waar zij hem nodig heeft. Ook fijn: inclusief met alarm en wekker functie! Nog een mooie helper, maar dit keer analoog en lekker retro: een knalrode keukenweegschaal van het kaliber: ik kan wat aan! Mag belast tot vijf kilo, de RVS schaal is afneembaar dus bruikbaar boven de potten en pannen èn makkelijk schoon te maken. Hiermee geef je een echte blikvanger cadeau. Nou vooruit, eentje nog dan. Deze staafmixer. Gewoon omdat hij in geen enkele keuken zou mogen ontbreken. Uiteraard compleet met mengbeker (0,5 liter) en omdat we toch al met clichés aan de gang waren; in fuchsia roze.

Cadeautip 2 voor de top verjaardag voor haar: de sportster

Deze vrouw gaat voor sport. En wij hopen dat haar sportplezier en prestaties vergroot kunnen worden door een paar handige ondersteuners. Als giga binnenkomer in deze sportieve categorie tippen wij jou daarom op deze weegschaal plus sportarmband set. Eén praktische app communiceert met armband, weegschaal en smartphone. Het is een echte alleskunner waarbij het armband er ook nog eens mooi uitziet. Zoals hier in robuust zwarte uitvoering. Natuurlijk kan de weegschaal wegen (tot 180 kg zelfs). Ook data zoals vet-, spier- en waterpercentage worden gelezen. Zij kan de app zo instellen dat alle data van elke weegbeurt en activiteit automatisch worden opgeslagen. Mooi om over langere perioden haar voortgang te monitoren. Onze volgende tip zorgt ervoor dat de aan het vorige cadeau gekoppelde smartphone (14 x 8cm) gemakkelijk mee kan. Deze sport armband past om de bovenarm tot maximaal 40cm, eenvoudig aan te passen via klittenband. Het is meteen ook de ideale manier om tijdens het sporten naar muziek te kunnen luisteren zonder verstrikt te raken in kabels van de koptelefoon. Veilig extraatje: een reflectorstreep zorgt voor goede zichtbaarheid. Liever helemaal geen kabels? Dat kan met deze bluetooth headset die het wel 17 uur volhoudt zonder opladen. Dan krijg je van ons nog eens twee leuke sportieve assistenten aangeboden. Ideaal voor de training tussendoor of als op zichzelf staande workout. Deze magnetische HulaHoop zorgt voor een training uit vroeger tijden in een modern jasje. De magnetische balletjes in de HulaHoop geven extra stimulans en maken haar training nèt even uitdagender. De HulaHoop is in delen uit elkaar te halen zodat zij hem gemakkelijk mee kan nemen. Op reis of naar de sportschool bijvoorbeeld. Als laatste richten we jouw aandacht op deze handige fietstrainer. De Cycle Exerciser past onder haar bureau of voor de gemakkelijke bank. Zo kan zij haar extra portie training overal en altijd inbouwen. Gewoon zittend. Hartstikke praktisch en prima in te zetten bij versterking van benen en glutes, maar ook van buik- en rugspieren wanneer zij de juiste zithouding in acht neemt. Laat dat bloed maar rondpompen!

Cadeautip 3 voor de top verjaardag voor haar: de harde werkster

Tijd voor een categorie, speciaal voor die vrouw die altijd aan het werk is en nooit stilzit. Hopelijk doet zij dit met veel plezier! Maar toch, jij wilt haar eraan herinneren dat rust en genieten op zijn tijd hard nodig is om de accu opgeladen te houden. Daarom vind je in deze categorie helpers voor wellness en ontspanning. Om te beginnen geef je jouw harde werkster dit voet massage apparaat cadeau. Het bubbelt, bruist en stroomt rondom haar voeten. Extra goed idee is om er een heerlijk geurende bruistablet in te doen. Of als detox een flinke schep natriumbicarbonaat en eventueel wat kelp. Dat is dubbel fijn ontspannen! Dit voet massage apparaat heeft toebehoor en structuurribbels in bodem en tussenschot, die het erg prettig maken om de voeten overheen te laten gaan. Dat geeft een heel prettige ontspanning in het bindweefsel van de voeten. Nog een massagehelper maar dan voor de nek: een heerlijk zacht u-vormig nekkussen. Het geeft haar met zes massagestanden verlichting voor de vaak oh zo pijnlijk gespannen nekspieren. Verbetert de bloedcirculatie en dat geeft weer verlichting bij menig hoofdpijn. Het is bovendien gewoon een lekker kussentje dat zich aanpast aan de vorm van haar nek en hoofd. Heerlijk en erg fijn om te gebruiken terwijl “zij” onze volgende tip inzet. Deze heerlijke hangmat. Zie je haar er al in luieren? Voor in de tuin, op het balkon of simpelweg in woonkamer of slaapkamer. Zacht schommelend doezelt zij erin weg of leest een boek. De geweldige vrolijke kleurtjes liften elk gemoed. En dat kan soms gewoon erg nodig zijn. Dus breng haar zonnige stemming in een doosje, voor ontspanning en het gevoel van luxe op haar verjaardag! Als laatste tip voor jouw supervrouw, stellen we een geinige en erg toepasselijke USB stick voor. Hij is er in WonderWoman of CatWoman uitvoering en met zijn 8GB capaciteit is het een prima helper om werk of bijvoorbeeld foto´s op te slaan. Leuk, handig en altijd een reminder aan haar: jij bent super!

Cadeautip 4 voor de top verjaardag voor haar: de vlijtige (huis)bij

Als jouw jarige dame er eentje is die steeds ijverig met haar huishouden bezig wil zijn en daarbij wel een extra handje hulp kan gebruiken, dan is ze beslist helemaal blij met deze categorie. We stopten hem namelijk boordevol handige helpers in en om huis. Mooi, bijzonder en effectief. Laten we klein maar oh là là beginnen met deze ultrasoon reiniger. Voor een dieptereiniging van kleinoden zoals brillen, sieraden, ditjes en datjes. Goed om te weten is dat ook de koffiepadhouders van haar koffiepadmachine er erg mooi schoon in worden door een beetje azijn toe te voegen en de ultrasoon reiniger zijn programma laten draaien. Ze kan daarbij kiezen uit verschillende programma´s tot wel een uur lengte. Dan een maatje meer: deze robotstofzuiger. Hij doet het werk terwijl zij met zinniger zaken bezig is, bijvoorbeeld met dingen uit de andere cadeau tip categorieën … Deze zogenoemde Spider heeft een aantal programma´s en doet zijn werk nadat hij opgeladen is, een uur lang. Omdat de Spider zelf afgronden en obstakels herkent, blijft hij doorploeteren totdat de accu leeg raakt. Dan rijdt hij zelf naar het oplaadstation om bij te tanken. Mooi hè? Voor nog een andere grotere klus, namelijk het ramen wassen, tippen wij de ramenreiniger. De accu aangedreven trekker (oplaadstation uiteraard bijgeleverd, kan opgehangen) zit op een opvangreservoir en zuigt het vuile water van de ramen. Niet te geloven wat er na afloop uit dat reservoir komt! Zij krijgt er een handige ergonomische wisser bij met een houder voor water en eventueel glasreiniger. Erg hygiënisch doordat er geen contact met het vuile water wordt gemaakt en werkelijk supersnel klaar zonder gesleep met emmers. Onze laatste tip is het oude trouwe strijkijzer in moderne jas. Dit is al haast geen strijkijzer meer maar eerder een strijkstation. En toch lekker compact, want met dit strijkijzer heeft zij een waterreservoir van een kleine 2,5 liter water ter beschikking. Het strijkijzer zelf heeft een kleiner reservoir waarvoor het veel minder zwaar is dan doorsnee stoomstrijkijzers. Terugzetten op houder = reservoir vullen. Ze kan er flink mee doorstomen, wel 1,5 uur lang, waarbij de steam jet functie zowel horizontaal als verticaal werkt. Uiteraard met antikalkpatronen en keramische strijkzool. Gemak dient de vrouw!

Cadeautip 5 voor de top verjaardag voor haar: de spelfanaat

Onze laatste categorie gaat over hobby, vrije tijd en gezelligheid. Want deze jarige dame is altijd wel in voor een spelletje(savond), houdt van gezelligheid of wil tussendoor ontspannen met denksport of gekkigheid. Wij selecteerden een variëteit aan spelen, van alles wat. We gaan van start met een klassieker: Rummikub cijfers. Goed voor urenlang puzzelplezier en het zet de grijze hersencellen ook nog eens goed aan het werk. En dat is altijd mooi meegenomen. Deze complete set kan met twee tot vier personen gespeeld worden. Dan gaan we verder met nog een geliefd gezelschapsspel: “De jongens tegen de meisjes”. Dit bekende spel wordt ook wel de strijd van de seksen genoemd. Tijdens het spelen in acht spannende rondes probeert het vrouwenteam te bewijzen beter te zijn dan het mannenteam en vice versa. Met trucs, spannende opdrachten, inzetten op de opdrachten van het andere team; wat je maar kunt verzinnen, zet ´m op! Om het te spelen zijn er minimaal twee mannen en twee vrouwen nodig, dus nodig haar vriendinnen maar snel uit. Nog een spel dat met minimaal vier spelers gespeeld zou moeten worden: het “Ik hou van Holland” spel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus ze kan al haar vrienden ertoe uitnodigen. Een minder serieus maar hilarisch spel en stiekem ook nog best leerzaam. Laten we als laatste spel nog een klassieker voorstellen. Backgammon. Alleen de naam al, het heeft iets majesteitelijks, vind je niet? Deze versie zit in een prachtige walnotenhouten cassette die goed afsluit met een magneetsluiting. Dat is fijn, want de berg aan speelstenen en dobbelstenen wil je niet onderweg van de kast naar de tafel over de grond zien vliegen. Het spelbord klapt dubbel waarna het in zichzelf de opbergcassette vormt. Staat ook nog eens erg mooi op een side table. Als laatste tip in deze categorie een cadeau om bij alle genoemde spellen de gezelligheid nog meer te vergroten. Deze chip and dip set komt uit een prachtige serie gemaakt van bamboe, leisteen en porselein. De hier gepresenteerde versie heeft een groter bakje voor knabbels en drie kleinere voor lekkere sausjes. Blokjes kaas in het midden, of net wat zij lekker vindt. Dat maakt de avond helemaal af!

Doetips voor haar verjaardag

Nu maar hopen dat we jou goed op weg hebben kunnen helpen, met het bedenken van haar verjaardag. Zoals beloofd, vind je hieronder een aantal leuke doetips die zij kan ondernemen. Of jij meedoet of juist niet, dat is natuurlijk aan jou!

Voor de keukenprinses

Kijk eens in jouw (haar) omgeving wat er zoal aangeboden wordt aan kookclubs of kook workshops. Je vindt er tegenwoordig oneindig veel en over allerlei onderwerpen. Voor beginners, voor gevorderden en voor iedereen er tussenin. We noemen er een aantal: koolhydraat-arm koken, Afrikaans / Thais/ Mexicaans of??, seizoengerelateerde thema´s zoals aardbeien, asperges, koolsoorten, mosselen. Of speciaal passend bij onze cadeautips: hoe maak ik de mooiste taarten, soepen of toetjes workshop.

Voor de sportster

Door het hele land worden altijd wel sportieve happenings georganiseerd. Afhankelijk van het seizoen kun je meer speciaal bekijken wat er extra leuk zou kunnen zijn om haar mee naar toe te nemen. Zoals schaatswedstrijden in de winter of atletiek in de zomer, wielerkoersen (vaak erg gezellige organisatie er omheen) of misschien liever hippische evenementen. De passende sportieve happening is altijd wel te vinden!

Werkgerelateerd of juist eens iets anders: bezoek een museum of tentoonstelling

Denk eens aan de interesses van jouw jarige. Welk museum zou zij eens willen bezoeken? Is dat binnenshuis zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of De Domijnen in Sittard, voor moderne of juist meer traditionele Kunst. Ook afhankelijk van het seizoen waarin haar verjaardag gevierd wordt. Misschien wil jouw jarige liever buitenshuis cultuur (en zilte zeelucht) snuiven zoals in Enkhuizen in het Zuiderzeemuseum. Mooi zijn ook altijd exposities zoals over Boeddha in het Volkenkundig Museum in Leiden. De keuze is reuze! Relateer het aan haar (werkmatige) interesse of ga juist voor eens iets heel anders. Regel kaartjes, organiseer de trip erheen en plan de hele feestdag daaromheen. Top!

Voor de spellen en ontspanning liefhebber

Yoga (beginnersklas of een heel weekend of zelfs een week op Ibiza), aqua aerobics in het plaatselijke binnenbad, een blotevoetenwandeling, bezoek een themapark of een dierentuin; het is allemaal leuk. De verrassing is ongetwijfeld ook geslaagd met deze ideeën, die je deels met een grotere groep boekt: Wie is de Mol (het officiële spel van Citygame, kan ook bijvoorbeeld in het prachtige Antwerpen), Escape City (Escape Game in een stad), Ride & Bite dinner in een schoolbus of TukTuk, loopfietsen huren op de Veluwe, rondvaarten in Biesbos, Rotterdam, Amsterdam, Gierhoorn. Uiteraard is dit slechts een greep uit de oneindige mogelijkheden; we hopen te inspireren …

… en wensen jou en haar een fantastische verjaardag!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links