Meisjes cadeau online bestellen

Er is er één jarig hoera, hoera … dat kun je wel zien, dat is ZIJ! Gefeliciteerd, want jij zoekt een cadeau voor een jarige jongedame! Kijk ook eens naar onze feesthulpen en feestelijke tips onder de titel kinderfeestje. Je komt er eenvoudig via de navigatiebalk aan je linkerzijde. Bovendien vind je daarin ook een pagina met de titel `Verjaardag Jongen`, mocht jij niet alleen voor een meisje op zoek zijn naar leuke verjaardag ideeën, maar ook voor een jongen. Dus lees snel verder, bewonder alle cadeaus en lees helemaal onderaan meer tips en inspiratie voor de verjaardag van jouw meiske. Hiermee lukt het je beslist om haar helemaal blij te maken!

Top 5 cadeaus voor de verjaardag van een jongedame

Omdat jij inspiratie en bovendien een superleuk origineel cadeau zoekt, helpen wij jou met deze speciale meisjespagina. Hier vind je heel veel mooie, leuke, leerzame, interessante, populaire, bijzondere en bijzonder originele cadeaus voor meisjes tot een leeftijd van ongeveer een jaar of veertien. Wij dachten na over hoe het best te kunnen helpen met deze pagina. Tenslotte willen wij graag dat jij met een geweldig cadeau kunt verrassen. Wij besloten om een vijftal categorieën met cadeau tips te maken, die elk een net even andere invalshoek hebben. Dat wordt nog een uitdaging om te kiezen hoor! Maar welke je ook neemt, hiermee wordt jouw dochter, zus (misschien zelfs tante, ja, heus, dat kan), vriendin, buurmeisje en welke jarig meisje jij verder nog gelukkig zou willen maken, zeker helemaal blij. Neem lekker de tijd en geniet vooral van het uitzoeken van het mooiste cadeau!

Top cadeau Tip 1 voor jarige meisjes: spelletjes

Deze eerste cadeau tip categorie is voor meisjes die het leuk vinden om (gezelschaps)spellen te doen. Eens even iets anders dan achter spelconsole of tablet digitale spellen te spelen. Gewoon met elkaar, live contact, echte interactie. De moeite waard, zo dachten wij, om een eigen categorie voor te maken. Laten we beginnen met de junior versie van een heel bekend spel, namelijk `Rara, Wat Ben Ik?´. Te spelen vanaf een leeftijd van ongeveer zeven jaar, en met twee tot zes spelers. Het spel komt compleet met (6) verstelbare hoofdbanden, 68 RaRa kaarten, 4 kaarten om zelf te tekenen (je kunt er natuurlijk altijd zelf nog meer van maken, dus onthoud vooral ideeën die je in het dagelijks leven opdoet), een zandloper en fiches. Dan `Mens Erger Je Niet´ in junior versie. Een oude bekende in de spellenwereld die voor kinderen in een aantrekkelijk nieuw jasje werd gestoken. Voor kids van vier tot twaalf jaar bedoeld, maar ach, ook voor grote kinderen prima geschikt (papa en mama dus). Je speelt het spel met twee tot vier spelers en het behoort tot de denkspelen; dus koppie erbij!

Nog een prachtig bordspel voor deze leeftijdscategorie is `Ganzenbord´. Met twee tot zes `gansjes´ te spelen. Deze tip is prachtig en extra groot gemaakt, van hout met heel veel mooie kleurrijke afbeeldingen. Dit type spel is bedoeld om kinderen aan te moedigen om te ontdekken, creatief te zijn, plezier te hebben en al doende te leren. Of misschien kies je liever voor het Stratego-net even anders, namelijk geschikt gemaakt voor kinderen. Een erg mooi vormgegeven spel dat jouw meiske in fantasie naar de middeleeuwen brengt. Het spel is opgebouwd uit twee versies: Stratego Zoektocht en Stratego Zegetocht. Zo blijft het heel erg lang spannend en leuk om te doen. Met fantasielegers, draken en veel eenvoudiger regels dan de grote mensen versie. Dus ga ervoor en verover die vlag! Een leuk spel voor tussendoor, speciaal voor de (aankomende) amazone. Met het `Paarden Weetjes kwartet´ speelt ze niet alleen leuk, maar leert ook van alles en nog wat over paarden.

Top cadeau Tip 2 voor jarige meisjes: knutselen

Deze tweede cadeau tip is er helemaal op gericht om jouw lieve jarige meisje te ondersteunen in het ontwikkelen van haar creativiteit. Met dit type cadeau geef je vele uren ontspannend ontdekken cadeau. Ze kan er zelf cadeautjes voor anderen mee maken, huis en tuin opvrolijken en `gewoon´ even helemaal opgaan in haat knutselmoment. Er zijn er echt heel mooie dingen bij, kijk maar eens ... naar deze sjablonen. Meisjes vanaf een jaar of vijf kunnen er al mee aan de slag, maar het is en blijft leuk, ook voor mamma´s en oma´s! Ze doopt haar penseel in de verf die eigenlijk vloeibaar krijt is en maakt met deze sjablonen vrolijke vlinders of andere motieven op harde oppervlakten. Bedoeld voor op bijvoorbeeld de oprit en stoep. De verf is uitwasbaar en wordt met een flinke regenbui van de stoep af gespoeld. Als je jarige job een stapje verder wil gaan met haar buitenkunst, dan is deze set een prachtige optie. Vergelijkbaar systeem, maar met veel uitdagender sjablonen. Hiermee maakt ze mandala´s, ware kunstwerken. Deze keer werkt ze met krijtjes en niet met verf. Echt precisiewerk!

Als extra tip bieden wij voor de kunstenares deze prachtige doos met wasco krijt aan. Zestien geweldige kleuren doen haar hart een sprongetje maken en de krijtjes zien er nog uit als stenen ook! Natuurlijke mineralen en plantenextracten zorgen voor de kleurstof, dat is nou eens fijn. Tip: ook erg geschikt voor mensen met reumatische handen die gewone krijtjes niet goed meer kunnen vasthouden. De keitjesvorm is veel meer ergonomisch, probeer het eens! Vooruit, we doen er nog eentje in de schildersfeer, want deze is te leuk om niet te tippen! Deze blaasstiften zijn gevuld met veilige en uitwasbare inkt. Als zij aan de achterkant blaast, komt er een nevel van kleur uit de stiften. Ze kan met de bijgeleverde sjablonen aan de slag, of op eigen schilderdoek, net wat ze het leukst vindt. Al (veilig) te gebruiken vanaf vier jaar! Voor de kleine professor tippen we deze experimenteerdoor in de `smaak´ chemie. Scheikunde dus. Voor meisjes in de leeftijd van zeven tot ongeveer dertien. Ze kan er 75 experimenten mee aangaan. Van Yoghurt tot zeep, er is van alles bij en de ingrediënten vindt ze meestal al in het eigen keukenkastje. Met handleiding, en heel praktisch, illustraties. Als laatste super tip in deze knutselcategorie, hebben we nog een heel bijzonder cadeau voor jou. Je kent vast de zo in trend liggende lichtslingers met balletjes. Je ziet ze werkelijk overal! Het is dan ook een heel leuke aankleding van fruitschalen, bed boorden, schoorsteenmantels of als raamdecoratie. Nou, met deze knutselset maakt jouw meisje ze helemaal zelf! Ze krijgt met dit cadeau klossen touw in diverse leuke kleuren, ballonnen, een pompje om deze op te blazen en een handleiding. Laat je maar verrassen hoe het precies in zijn werk gaat!

Top cadeau Tip 3 voor jarige meisjes: spelen

Wat is er nou mooier voor kinderen dan dat ze lekker mogen spelen? Daarom als vanzelf ook een cadeau tip categorie met spelen als thema. Een oude vertrouwde om te beginnen, maar oh zo belangrijk. Dit reuze springtouw, dat bedoeld is om met meerdere meiden te gebruiken, doet niet alleen goed voor lichaam (spieropbouw, coördinatie, balans) en geest (ontspanning, lol hebben, genieten), maar helpt ook bouwen aan haar sociale netwerk. Leren delen, winnen / verliezen en hoe daar mee om te gaan, empatisch vermogen uitbreiden…..vriendschappen leggen. Dat is toch allemaal erg mooi, en zoals wij menen, nodig. Een echt meisjescadeau dan als volgende tip. In deze prinsessentent, uiteraard in roze kan het jarig jobje zich helemaal in haar eigen magische wereld wanen. De tent is heel eenvoudig op te zetten en weer weg te ruimen en kan zowel binnen als buiten gebruikt. Tip: geweldig om er het magische stratego uit de eerste cadeau tip, in te spelen!

De volgende tips zijn oude bekende, tijdloze en altijd weer betoverende speel attributen. Zonder er een rollenpatroon mee te willen bevestigen of jouw meisje dwingend in een bepaalde richting te willen duwen, moeten we erkennen dat deze cadeau tips gewoon erg graag door meiden worden gekregen. Zoals deze kinderkeuken. In hout uitgevoerd, lekker compleet, leuke kleurtjes en een fatsoenlijke afmeting. Ze krijgt er (houten) potten en pannen bij om meteen aan het spelen te kunnen gaan. Of misschien ga jij liever voor een poppenhuis. Deze is wel erg schattig en niet meteen zo´n reus van een ding dat de hele kinderkamer in beslag neemt, of erger nog, jouw woonkamer. Jouw meisje klapt dit poppenhuis open om het huis ook van binnen leven in te blazen. Wordt alvast compleet met meubeltjes en poppen geleverd. Nou, nog eentje in deze speelsfeer: deze speelgoed kassa. Lekker winkeltje spelen. De kassa heeft werkende toetsen inclusief display met bedragen erop (batterij aangedreven). Inclusief start toebehoor, dus ook met dit cadeau kan meteen gespeeld worden. We kunnen het niet laten, we tippen nog een ontzettend leuk en innovatief cadeau voor de kleine meid (vanaf twee jaar). Ken je de skippybal nog? Dit cadeau werkt vergelijkbaar maar heeft de geweldige vorm van een paard! Een springpaard dus. Bere leuk en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Top cadeau Tip 4 voor jarige meisjes: puzzelen

In deze vierde categorie vindt je allerlei leuke puzzels voor verschillende leeftijden. Heerlijk toch, om samen met jouw meiske aan het puzzelen te zitten? Brengt ontspannend educatief bezig zijn en tegelijkertijd een `verplicht´ even gaan zitten voor mams of tante. Om met puzzelen te starten, laten we zeggen vanaf zo´n jaar of vijf, tippen we deze set van drie leuke puzzels van Mia & Me. Knuffelige afbeeldingen in aansprekende kleuren. Lekker grote stukken die snel resultaat geven. Goed gedaan! Voor kinderen vanaf acht jaar tippen we deze prachtige Disney puzzel. Frozen Arendelle is altijd magisch, en zó schattig. Met 200 stukjes best een uitdaging voor de kleine meid, maar ook weer niet zo heftig dat er geen eind aan komt. Gewoon leuk, deze puzzel. Of ga voor deze prinsessenpuzzel met 300 stukjes voor langer en net even pittiger puzzelplezier. De zwierige afbeelding van het dansende prinsenpaar krijgt gaandeweg vorm onder haar handen. Deze puzzel vraagt om langer concentratievermogen en geduld, want bestaat tenslotte uit de helft meer stukjes dan de vorige puzzel tip. Dapper! Dan een puzzel voor de grotere meiden. 1000 stukjes met een heel gedetailleerde afbeelding, dat vraagt al meer puzzelkundigheid. Gewoon een mooie puzzel die voor veel plezier zal zorgen. Nog een puzzel van 1000 stukjes, dit keer over de wondere wereld van Disney. Misschien iets eenvoudiger dan de vorige, maar ook erg de moeite waard. Extra tip: neem er twee en leg er eentje weg. Als de jarige job straks de smaak te pakken heeft, dan heb jij als verrassing de volgende alvast paraat liggen!

Top cadeau Tip 5 voor jarige meisjes: school

In deze laatste cadeau categorie verzorgen wij jouw jarige job met leuke, handige en praktische (maar toch vooral leuke) gebruiksvoorwerpen die mee naar school gaan. Zo gaat zij met extra veel plezier naar school! Nog een aspect: veilig moet ze zijn. Want als jouw meisje met de fiets onderweg is, dan wel graag heel goed zichtbaar. Daarvoor zorgen deze LED clip-on lampjes. In wit (voorkant) en rood (achterkant). Uiteraard zijn deze lampjes ook voor andere doeleinden in te zetten, want je maakt ze heel eenvoudig vast. Denk maar eens aan een lichtje aan de rugzak of andere schooltas of zelfs aan de jas. Veiligheid boven alles, nietwaar… Over rugzak gesproken. Kun jij deze weerstaan? Té leuk, altijd goed voor een grote glimlach. Boterhammetje erin en hop, naar school. En als het dan eens even wat minder meezit, dan heeft jouw meiske haar knuffeltroost in de vorm van dit rugzakje, direct bij de hand. À propos boterham. Die verstouw je het best in een broodtrommel. Blijft ie heel en vers in. En dat is wel zo fijn. Drankje mee … zo wordt haar pauze een echte lunch. Oh ja, waarin dan? Nou, deze bij elkaar horende set van lunch box en bidon. Met de zo geliefde Disney Frozen film karakters als afbeelding erop, kan haar lunch niet meer stuk. Nog een leuk schools verjaardagscadeau is deze bijzondere rekenmachine. Zijn thema is disco, dus je voelt ´m al; het gaat om kleurtjes en geluiden. Lekker flitsend en meesterlijk irritant (psst, het geluid kan ook afgezet worden …). Als laatste tip in deze schoolse cadeaucategorie tippen we een ondersteunend spel. Dit spel leert spelenderwijs spellen. Hoezo woordspeling? Hiermee is leren leuk gemaakt. Bedoeld voor leerlingen in groep drie en vier. Om met twee tot vier spelers te doen, dus samen huiswerk maken leuk gemaakt.

Eropuit voor de verjaardag van een meisje

Het kan haast niet anders: met deze vijf prachtige categorieën heb jij beslist jouw perfecte cadeau uitgekozen. Nu kun je verder plannen voor de verjaardag van dat dierbare meisje. Maak er maar vooral een buitengewoon mooie dag van en ga heerlijk aan de slag met het maken van geschenkjes en plannen voor de hele dag. Trek er lekker samen op uit of organiseer een party dag thuis, net wat er voor jouw meiske en haar gezin het beste past. Misschien zoek je een mooie plek bij jou in de buurt uit waar je de ruimte hebt om jouw jarige te laten stralen als ze haar mooie nieuwe cadeaus uitprobeert. Of organiseer jij lekker thuis een spel en spellendag. De tools ervoor heb je in de vijf tips volop gevonden! Mocht je er behoefte aan hebben om een draaiboek voor het organiseren van een topper van een kinderfeestje, ga dan even via de navigatiebalk links, naar de categorie Kinderfeestjes. Bij de tips op het eind vindt je een uitgebreide checklist voor het plannen en uitvoeren van een kinderfeestje. Om je nog een beetje extra op weg te helpen, vind je hierna nog een aantal uitstapjes en tips om met een meisjesverjaardag te benutten:

Krijten

Je zag allerlei cadeaus rondom kunst. Krijten en verven, mandala´s en vlinders. Nou denken we daarbij toch al snel aan het kleuren van stoepen en andere horizontale stenen oppervlakken. Doe eens gek, en gebruik een muur, van jouw huis, om jullie tuin; misschien werkt zelfs de garagepoort. Probeer het maar (met toestemming natuurlijk) en zie eens hoe fleurig jouw verjaardagomgeving er uit kan zien. Erg leuk om met je verjaardagsgasten samen te doen!

Magisch meidenfeest

Als jouw kleine meisje al stilaan groot wordt, dan weet ze wat ze wil (herkenbaar?) Misschien wordt het tijd om de verjaardag meer actief aan te kleden in de vorm van workshops. Als thema kun je denken aan: bakken (zelf taart maken en daarna lekker smullen), beautyqueen met make-up workshop of wellness, heerlijk tutten (manicure, pedicure, kapsels).Meer in de sfeer van kunst en creativiteit zoals in onze cadeau tips steeds weer naar voren komt; zelf t-shirts opleuken (beschilderen, beplakken, naaiwerk) of serviesgoed beschilderen, zelf een tas maken. Er kan van alles en handleidingen zijn eenvoudig te vinden. Allemaal to-do mogelijkheden die erg van deze tijd zijn en heel leuk om te doen met het hele gezin.

Wij wensen jou en de jarige job een geweldige verjaardag toe!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links