Mannen cadeaus online bestellen

Van harte gefeliciteerd! Want er is er één jarig en dat is HIJ. Jij bent op zoek naar een origineel en superleuk cadeau voor een man en hebt een slimme zet gedaan door deze pagina te openen. Het maakt voor deze verjaardag minder uit of het bij jouw jarige om een broer, oom, partner, vader, opa gaat. Of misschien is het wel een goede buur, collega of (verre) vriend. Hoofdzaak: jij scoort beslist een fijn cadeau voor hem. Kijk maar snel verder op onze site met vele originele blij-makers. En als bonus doen we er helemaal onderaan nog een aantal leuke ideeën bij, waarmee jij voor jouw mannenverjaardag aan de slag kunt. Wij wensen jou in ieder geval veel plezier met rondneuzen en plannen maken!

Top 4 Verjaardag cadeaus voor hem

Als jij een cadeau zoekt voor een man waarvoor je heel gemakkelijk het passende cadeau vindt, dan mag jij jezelf een gelukkig mens prijzen. Want ja, ze zijn er heus, die mannen met een specifieke hobby waarvoor je altijd wel een leuk toebehoor kunt vinden. Of misschien behoort jouw `hij´ tot die mannen, die heel snel tevreden zijn en waarvoor je in het verleden al met een stapel sokken of een cadeaubon van de bouwmarkt kwam feliciteren. Maar dit type man lijkt toch eerder uitzondering dan regel te zijn. Maar dan nog. Verdient hij niet beter? Ja, die cadeaubon kan natuurlijk altijd nog. Maar als we eerlijk zijn, is dat toch niet het allerleukste cadeau. En dit jaar … dit jaar wil je nu eens scoren met een echt leuk cadeau. Eentje dat laat zien dat jij je best hebt gedaan voor hem. En dat is een gewaardeerd teken van aandacht dat zegt: “ik vind jou de moeite waard”, dat is misschien nog wel waardevoller dan het geschenk als zodanig.

Gebruiksaanwijzing … Wij dachten na over hoe wij jou het beste kunnen helpen met het vinden van het meest geschikte super cadeau. En besloten dat het handig is om een viertal categorieën te maken. Waarbij elke categorie een naam draagt die meteen duidelijk maakt om welk soort cadeaus het daarin gaat. Je zult ontdekken dat wij ons steeds vooral richten op een bepaald type man, maar wel lekker breed bekeken. Zo vind jij vast dat ene originele cadeau dat jouw “hem” de juiste eer aandoet. Nog een leuk aspect van het selecteren op categorie: je kunt kiezen voor dat ene cadeau òf je neemt de hele set cadeaus en vormt daarmee een echt beleveniscadeau. Dat is ook een prima idee wanneer je met een aantal mensen samen een cadeau wilt verzorgen voor jouw dierbare “hem”. In de mannen doe-tips sluiten we dan ook nog bij deze cadeaus aan zodat je een complete happening cadeau kunt doen. En dat is een werkelijk mooi gebaar, zo vinden wij. Vooruit, laat je inspireren en verras “hem”.

Cadeautip 1 voor de top verjaardag voor hem: de chef-kok

Deze man houdt ervan om te kokkerellen en culinair voor gezelligheid te zorgen. Voor deze keer denken we eens heerlijk cliché en zetten we hem aan de barbecue! Maar dan uiteraard niet zo maar één. We kiezen voor deze geweldige rookoven in de stoere vormgeving in, jawel, knalgeel. We tippen hier een bijzonder apparaat. Het is een houtskoolbarbecue met zijn onmiskenbare geur die daarbovenop nog een tweede functie heeft, namelijk die van rookoven. Zo´n topper van een BBQ heeft niet iedereen! Deze rookoven heeft een ingebouwde thermometer en een regelbare luchttoevoer om nog preciezer te kunnen werken. Ook erg handig zijn de hittebestendige handgrepen waarmee onze gele held ook te verplaatsen is als hij nog niet is afgekoeld. In zijn “buik” vind je roosters (verdiepingen) om in verschillende lagen of op verschillende hoogtes te kunnen grillen of roken. Naast de rookoven zet je zijn kleine broertje voor als het iets sneller moet of voor kleinere hoeveelheden. Elektrisch dit keer, dus insteken, even opwarmen en klaar voor gebruik. Ook handig om bijvoorbeeld een visje op te bakken of een side dish zoals groente. De anti aanbak grillplaten zijn voor het gemak gemaakt, je hebt er niet of nauwelijks olie of boter op nodig. Je maakt er in een handomdraai ook bijvoorbeeld tosti´s op! De grilplaten zijn eenvoudig uit te nemen en af te wassen. Met indicator lampje dat aangeeft als het apparaat warm genoeg voor gebruik is. De oververhittingsbeveiliging zorgt voor een veilig gebruik.

Als accessoire bij onze BBQ helden, tippen wij dit kruidencarrousel. Een erg mooi vormgegeven elektronische maalunit in RVS staat samen met 5 kruidenmolens op een handig tablet. Zo heeft hij zijn vijf meest favoriete kruiden altijd vers gemalen paraat. Extra leuk: de molen is ook handmatig te bedienen, voor een meer authentiek gevoel. Zie je zijn flair al voor je? Om zeker te zijn dat het vlees ook gaar is en niemand met buikpijn of erger van tafel gaat, tippen wij hier deze digitale vleesthermometer. Hij leest temperaturen van -45°C tot 200°C en discrimineert niet: je kunt hem namelijk ook inzetten voor bijvoorbeeld wijn. Hier is goed over nagedacht want er wordt een siliconen stop bijgeleverd om een aangebroken fles weer mee af te sluiten. Met deze thermometer is het vlees perfect gaar volgens zijn wensen en de drank op de juiste temperatuur. Goed gedaan!

Cadeautip 2 voor de top verjaardag voor hem: de sporter

Voor deze man is sport heel belangrijk. En vaak worden het sportplezier en de prestaties vergroot door een paar handige ondersteuners. Als giga binnenkomer in deze sportieve categorie tippen wij jou op dit activity horloge. Het is een echte alleskunner in robuust zwarte uitvoering. Bijzonder is dat deze niet alleen een stappenteller is maar smartwatch en activity tracker in één. Het horloge communiceert via app en houdt van alles en nog wat bij, precies volgens zijn wensen. Denk daarbij aan de meer standaard data zoals afgelegde afstanden en verbruikte calorieën, en jawel, ook het aantal stappen. Maar daarnaast kan hij een doel vastleggen en het horloge laten bijhouden hoe het behalen ervan vordert, inclusief meldingssignalen (toon of vibratie). Het geheugen voor 30 dagen geeft gelegenheid om over een langere periode trainingsdoelen vast te stellen. Daarnaast geeft het horloge signalen als er berichten of telefoontjes binnen komen, kan het ook dienen als afstandsbediening voor selfies en heeft het de mogelijkheid om je smartphone te zoeken (en andersom). Dat is nog eens handig! En oh ja, waterdicht tot 50 meter …

Onze volgende tip zorgt ervoor dat de smartphone (14 x 8cm) gemakkelijk mee kan. Deze sport armband past om de bovenarm tot maximaal 40cm, aan te passen via klittenband. Het is de ideale manier om tijdens het sporten naar muziek te kunnen luisteren zonder verstrikt te raken in kabels van de koptelefoon. Veilig extraatje: een reflector streep zorgt voor goede zichtbaarheid. Liever helemaal geen kabels? Dat kan met deze sport headset met micro SD slot. Je speelt er via accu MP3 mee af. Dan krijg je van ons nog een aantal leuke sportieve assistenten aangeboden. Ideaal voor de training tussendoor of …? Dit digitale springtouw lijkt eenvoudig als trainingsmiddel maar is oh zo effectief! Natuurlijk laten we je hier niet zomaar een springtouw zien, maar een digitale variant. In de handvaten zitten displays verstopt die het aantal sprongen tellen maar ook calorieën en afstanden. Je zet er ook een timer mee. De lengte van het touw is op maat te maken. Mooi om als warming-up in te zetten, al kan er natuurlijk ook een complete training uit opgebouwd worden. Als laatste richten we jouw aandacht op deze handige helpers. De PushUp Pro biedt ondersteuning bij, geen verrassing, push-ups. Verlicht de druk op de polsen en de handen en geeft zo meer doorhoudingsvermogen. Ook fijn als de ondergrond niet zo prettig aanvoelt aan de handpalm (gravel bijvoorbeeld).

Cadeautip 3 voor de top verjaardag voor hem: de workaholic

Oho, een categorie speciaal voor die man die vaak aan het werk is, en hopelijk met veel plezier! Jij wilt er vast aan meehelpen dat hij het werk waarbij hij aan zijn bureau zit, makkelijker, ergonomisch verantwoord en met nog meer plezier kan doen. Daarom zochten wij een aantal mooie, leuke en doordachte cadeaus bij elkaar waarmee jij precies die ervaring cadeau kunt doen. Nagenoeg alle werk dat we aan de pc of laptop uitvoeren behoeft een toetsenbord, het is niet anders. Maar dan wel graag een toetsenbord dat ons helpt om zo goed mogelijk voor onze handen, polsen en schouders te zorgen. Wij tippen hier dit flexibele toetsenbord met een aantal geweldige eigenschappen. Zo rolt hij het eenvoudig op (ja, echt waar) en kan hij het gemakkelijk meenemen als hij onderweg niet zonder zijn geliefde toetsenbord wil werken. Bovendien is het uit siliconen gemaakt en daardoor afwasbaar met zeep en water. Hoe fijn is dat? Een kop koffie eroverheen is geen reden meer voor een hele dag balen en stof waardoor toetsen vast gaan hangen, is ook verleden tijd. Nog iets fijns: het zachte materiaal zorgt ervoor dat de toetsaanslag nauwelijks hoorbaar is. Hij tikt er zonder moeite op, zonder lawaai. Dit toetsenbord is super plat en daardoor ontlastend voor de polsen.

Als die ontlasting niet voldoende is, dan adviseren wij deze polsondersteuning. Een gel-achtig schuim dat bekleed is met een prettig antislip spandex zorgt voor een ontspannen, rechte houding van hand / pols. Zo wordt langduriger typen (of gamen natuurlijk) minder belastend. In dezelfde sfeer tippen we meteen deze mousepad met ingebouwde polssteun. Want ook onze muis wordt veel ingezet en vraagt behoorlijk wat van onze hand en pols. Het is misschien even wennen om met deze mousepad te werken, maar het helpt echt om pijnklachten te voorkomen. Uiteraard is de onderkant van een antislip materiaal zodat de pad niet zelf aan het schuiven gaat. Genoeg ergonomie nu. Onze laatste tip in deze categorie is erg bruikbaar maar net weer even anders. Het is een pen, ja, en wie wil die niet op zijn bureau. Mooi vormgegeven, lekker stylish. De twist is dat er een camera in deze pen verpakt zit. How very James Bond! Op twee micro SD kaartjes (8 GB) neem je allerlei op. Als gekkigheid of om echt het een of ander in de gaten te kunnen houden. Gaat lang mee, alleen even aan denken om hem af en toe op te laden via USB kabel.

Cadeautip 4 voor de top verjaardag voor hem: de spellenman

Onze laatste categorie is aan hobby, vrije tijd en gezelligheid gewijd. Deze “hij” is altijd wel in voor een spelletje(savond), houdt van gezelligheid of wil tussendoor ontspannen met wat gekkigheid of denksport. Wij selecteerden een variëteit aan spelen; van alles wat. Dus ook nu weer: dit allemaal samen vormt een bijzonder mooi cadeau! We gaan van start met poker. Nog steeds erg in en enorm geliefd als gezelschapsspel. Vaak online, maar hier in de hands-on versie. Want jouw “hij” wil met koempels samen komen, echte interactie, de sfeer van het kaartspel met een hapje en een drankje. Daarom deze complete poker set in een fraaie aluminium koffer. Hij heeft er in één greep de hele toebehoor mee bij de hand: 300 poker chips in de benodigde 5 kleuren plus de dealer chip, 5 casino dobbelstenen en 2 kaartendeks. Het is allemaal van een professionele kwaliteit. Zo zijn de chips van klei (lekker zwaar) en de kaarten langlevend. Daarmee heeft zijn poker avond al meteen een stuk meer om het lijf. Als je zijn pokerpassie nog een beetje extra wilt ondersteunen, dan geef je er deze bijzondere kaartendeks bij cadeau. Ze zijn van Cartamundi en het zijn echte kunstwerkjes. De kenmerkende diepzwarte kaarten met zilveren en rode details erin verwerkt zijn werkelijk het bekijken waard.

Een minder serieus maar juist hilarisch spel is Beer Pong. We tippen hier een spel set met 24 cups en 3 ballen. Hij speelt het met twee tot zes spelers. De bedoeling is om het balletje in de beker van de ander te mikken. Als dat lukt, moet de ander de beker leeg drinken. De spelregels krijg je erbij geleverd, het verantwoordelijkheidsgevoel heeft hij hopelijk zelf al … dus speel en vooral drink met mate. Een ander soort spel is onze volgende tip. Je brengt er zo een paar uurtjes mee door. Nutteloze Weetjes … erg grappig maar wel een beetje verslavend. Want je geeft hem met dit spel meer dan 300 behoorlijk krankjorume vragen op kaartjes mee cadeau. Zó leuk om de antwoorden te raden! Dit spel vermengt ginnegappen met een serieuze ondertoon en zet aan tot discussie èn de slappe lach. Ook erg leuk is een mini biljart tafel. Je plaatst dit biljart op een stevige tafel en speelt in mini maar verder helemaal compleet zoals bij zijn grote broer. De set wordt geleverd met twee biljartkeuen, een biljartkrijt, borstel, triangel en 15 ballen. Kant en klaar verpakt zodat hij er meteen mee aan de slag kan gaan. Als laatste spel tippen we deze schaak cassette die als een gewoon schaakbord werkt maar mee op reis kan. Leuk voor op vakantie! De magnetische velden houden de schaakstukken op hun plek. Voor transport schuif je de lades met schaakstukken in het achthoekige bord. Een mooi cadeau voor de spelliefhebber!

Doe-tips voor zijn verjaardag

Wij hopen dat we jou goed op weg hebben kunnen helpen, met het vormgeven van zijn verjaardag. Zoals beloofd, vind je hieronder een aantal leuke doe-tips die hij kan ondernemen. Of jij meedoet of juist niet, dat is natuurlijk aan jou!

Voor de chef kok

Kijk eens in jouw (zijn) omgeving wat er zoal aangeboden wordt aan kookclubs of kook workshops. Je vindt er tegenwoordig oneindig veel en op allerlei onderwerpen. Voor beginners, voor gevorderden en voor iedereen er tussenin. We noemen er een aantal: koolhydraat-arm koken, Afrikaans / Thais/ Mexicaans of??, seizoensgerelateerde thema´s zoals aardbeien, asperges, koolsoorten, mosselen. Of speciaal passend bij onze cadeautips: een barbecue & grillen workshop. Daarbij leert hij allerlei manieren van grillen, zoals boven echt vuur of juist elektrisch en hoe vis en groente op de gril goed te laten lukken.

Voor de sporter

Door het hele land worden altijd wel sportieve happenings georganiseerd. Afhankelijk van het seizoen kun je meer speciaal bekijken wat er extra leuk zou kunnen zijn om hem mee te verrassen. Zoals schaatswedstrijden in de winter of atletiek in de zomer, wielerkoersen (vaak erg gezellige organisatie er omheen) of misschien liever hippische evenementen. Altijd goed!

Werkgerelateerd of juist eens iets anders

Bezoek een museum of tentoonstelling. Denk eens over de interesses van jouw jarige. Welk museum zou hij eens willen bezoeken? Is dat binnenshuis zoals het Rijksmuseum in Amsterdam of De Domijnen in Sittard, voor moderne of juist meer traditionele kunst. Ook afhankelijk van het seizoen waarin zijn verjaardag valt. Misschien wil jouw jarige liever buitenshuis cultuur (en zilte zeelucht) snuiven zoals in Enkhuizen in het Zuiderzeemuseum. Mooi zijn ook altijd exposities zoals over Boeddha in het Volkenkundig Museum in Leiden. De keuze is reuze! Relateer het aan zijn (professionele) interesse of ga juist voor eens iets heel anders. Regel kaartjes, organiseer de trip erheen en plan zijn feestdag daaromheen. Top!

Voor de spellen liefhebber

Paintball, karting, een blotevoetenwandeling, een themapark bezoeken of een dierentuin, het is allemaal leuk. De verrassing is ongetwijfeld geslaagd met deze ideeën, die je deels met een grotere groep boekt: Wie is de Mol (het officiële spel van Citygame, kan ook bijvoorbeeld in het prachtige Antwerpen), Escape City (Escape Game in een stad), Ride & Bite dinner in een schoolbus of TukTuk, loopfietsen huren op de Veluwe, rondvaarten in Biesbos, Rotterdam, Amsterdam, Giethoorn. Uiteraard is dit een greep uit de oneindige mogelijkheden, we hopen vooral te inspireren …

… en wensen jou en hem een fantastische verjaardag!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links