Sarah cadeau online bestellen

Hieper-de-piep, er is één jarig hoezée en dat is jouw dierbare `zij´. En zij wordt zomaar ineens vijftig! De vijftigste verjaardag is voor veel vrouwen een bijzondere verjaardag. Al wil niet iedere vrouw waar hebben dat ze toch echt geen dertig meer is. De vijftigste is kortom geen verjaardag om zo maar voorbij te laten gaan. En daar helpen we jou natuurlijk graag bij. Lees snel verder en wapen je met informatie, inspiratie en originele cadeaus rondom deze bijzondere mijlpaal, zodat je jouw Sarah eens extra goed zult verrassen.

Top 3 Sarah kado´s

Onze insteek hier is: de vrouw van 50 is goed op weg om een wijze vrouw te zijn. Dus niet getreurd, maar juist: we maken er een mooie feestdag van! Want door de jaren heen is er een echte traditie ontstaan om de vijftigste verjaardag extra goed zichtbaar te maken (en dat wil niet iedereen) en deze flink te vieren (dit liever wel!). En dus: wie kent ze niet, de vaak levensgrote Abraham pop voor de deur en borden met `50´ erop en nog meer versieringen zoals je bij onze Sarah cadeau tips kunt bekijken. Nee, geen tikfout, want oorspronkelijk werd zowel bij mannen als vrouwen die hun vijftigste verjaardag vierden een Abraham pop gezet. Je leest er verderop meer over. Voor jouw Sarah dachten wij na over hoe we jou goed kunnen helpen om haar vijftigste verjaardag onvergetelijk te maken. We maakten daartoe drie bijzondere categorieën met veel feestelijke tips. Natuurlijk gaat het daarbij over cadeaus die je haar voor deze 50e verjaardag kunt geven, maar ook over handige en mooie helpers om een knallend feest te organiseren en … Kijk maar snel; veel plezier!

Sarah cadeau Tip 1: must-haves

Onze dierbare is vijftig. Vol levenservaring, hopelijk ook vol wijsheid en beslist met duidelijke wensen over wat zij wil in het leven. We zeiden het al; het is een mijlpaal van een verjaardag die we serieus aanpakken. Daarom vind je allereerst een aantal mooie cadeaus die jouw Sarah veel uren met lol en plezier geven. Het kan er tenslotte niet altijd serieus en wijs aan toegaan, toch? Het is best mogelijk dat je het lastig vindt om te verzinnen waarmee je Sarah een groot plezier zult doen, want wat geef je iemand cadeau die vast al heel wat mooie spullen om zich heen verzameld heeft … Wij tippen deze heel bijzondere bluetooth radio. Zijn aansprekende retro uitvoering laat het zien: de radio is weer helemaal terug van weggeweest! Luister draadloos naar AM of FM of koppel deze radio aan jouw persoonlijke afspeellijst of aan een ander slim media apparaat. Nog een erg mooi maar tegelijk nuttig cadeau. Deze hypermoderne weegschaal communiceert met de bijbehorende sportarmband en de app op Sarah´s smartphone. Zo houdt zij haar gezondheid gemakkelijk in de gaten. De weegschaal toont alle mogelijke gegevens zoals lichaamsvet, watergehalte, aanbevolen calorie inname en nog veel meer. De bewegingsmeter armband houdt dagelijkse activiteiten bij maar natuurlijk ook sport en ziet er bovendien mooi uit. Echt een top cadeau! Voor een Sarah die graag onderweg is in de natuur of die deze levensfase wil gebruiken om meer te gaan reizen, tippen wij een prachtige action camera. Voor de hondenliefhebster tippen we er meteen het GoPro tuigje bij. Hiermee maakt jouw jarige job geweldige video opnames maar ook werkelijk bijzondere foto´s. Te monteren op bijvoorbeeld fiets of dashboard, waterbestendig en deze camera kan tegen een stootje. Voor als deze Sarah jouw held is, denk er eens over om een action figure USB stick cadeau te doen. WonderWoman of Catwoman wellicht? Welke je ook kiest, met 8GB zijn ze allemaal een prima gift. Zo kan zij haar avonturen opslaan om er in alle rust nog eens van na te genieten.

Sarah cadeau Tip 2: blijf veilig

We spraken over wijsheid. Een vooronderstelling dat met het behalen van de vijftigste verjaardag ook een zekere verstandigheid gekomen is. Deze verstandige Sarah zorgt natuurlijk voor veilige woonomstandigheden, ook en vooral wanneer zij niet thuis is. Want tja, Sarah gaat op reis en dan wil ervoor gezorgd zijn dat huis en haard beschermd achter blijven. In deze tweede Sarah cadeau tip vind je daarom een greep uit handige helpers om je huis te beveiligen zonder zelf het gevoel te hebben, opgesloten te zitten. Kies voor een (professioneel) alarm systeem. Wij bieden diverse soorten aan, kijk welke bij jouw beveiligingsvraag het beste past. Deze systemen zijn altijd uit te breiden met extra bewegingsdetectoren, of bijvoorbeeld raamsensoren. Ook heel praktisch zijn schakelklokken. Verkrijgbaar in uitsluitend voor binnen, of ook voor buiten gebruik. Allemaal zorgen ze ervoor dat op de door jou ingestelde tijd, een lampje gaat branden. Plus deze tv simulator. Met zijn knipperende licht doet hij een tv na waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is, ook wanneer dit niet zo is. Als laatste tippen we nog bewegingsmelders. Inbouw, opbouw, met schakelaar, voor elke beveiligingsbehoefte het passende antwoord. Deze handige helpers voorkomen meteen dat urenlang licht blijft branden bij bijvoorbeeld het stalletje in de tuin. Met deze zinvolle cadeaus laat je Sarah zien dat het belangrijk voor je is dat zij veilig is. Een mooi cadeau dat eens heel anders laat zien hoeveel jij om haar geeft! Natuurlijk wil de wijze Sarah graag haar gezondheid op peil te houden. En wil jij daar graag bij helpen. Je vindt meer uitgebreide uitleg over vele mooie cadeaus in deze categorie in de Abraham tekst. We doen een korte greep: een pols bloeddrukmeter. Een infraroodlamp voor directe verlichting. Een luchtreiniger / bevochtiger om de luchtkwaliteit sterk te verbeteren. Ook altijd goed is natuurlijk een sapcentrifuge voor de eenvoudige manier om de dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen.

Sarah cadeau Tip 3: versieren maar

Traditie getrouw ga ook jij beslist flink aan de slag met versieren van huis en tuin. De Sarah pop staat al, je regelt een verkeersbord `50´ en dan? De tip van de week is dit led schrijfbord. Eigenlijk gewoon een harstikke mooi Sarah cadeau, maar je zet het meteen in om prachtig deze bijzondere verjaardag aan te kondigen. Want met speciale stiften teken je jouw tekst op de glasplaat en met de afstandsbediening zet je de achtergrond verlichting aan in elke gewenste kleur. Ook zacht in kleuren afwisselend. Stel je dit bord eens voor boven de voordeur…..mooi! Ze zijn er in verschillende afmetingen, kies wat voor jouw bedoelingen (en jouw deur) het beste past. Erg leuk om daarbij te geven is een led animatie badge. Mocht het niet duidelijk zijn dat zij in het middelpunt van belangstelling staat vandaag, op deze badge laat je jouw boodschap zien, of beter gezegd, de boodschap van Sarah. Je zet de boel lekker feestelijk af met dit Sarah tape. Zo is in één oogopslag duidelijk waarover deze feestelijkheden gaan! Vooral wanneer een Sarah pop niet gewenst wordt. Doe er voor binnen nog een hartelijk gefeliciteerd bij, of een stuk of wat daarvan … Als verlichting vind je op onze site werkelijk alle mogelijke feestverlichting. Een aantal voorbeelden: vijf meter led feestverlichting in de vorm van vele gekleurde lantaarns voor binnen of buiten, led strips, led ballonnen, lantaarns en lichtbloemen. Heel bijzonder zijn deze in peer vorm gemaakte led Bulbs, in set van drie. Heel weinig stroomverbruik maar veel sfeer in natuurlijk warm-wit. Kies maar!

De geschiedenis van Sarah (en Abraham) vieren

Er is minder geschiedenis rondom het vieren van Sarah dan je zou verwachten. Er zijn wel verhalen, maar het feest zelf, dat is iets van pak ´m beet de laatste honderd jaar. Oorspronkelijk spraken we alleen over Abraham. Deze naam kennen we uit de bijbel, in combinatie met Sarah. Ook de Koran en de Joodse Tenach kent deze mythische figuren. Abraham wordt een aartsvader genoemd en leefde samen met Sarah ruim 2000 jaar voor Christus. Wil je hierover meer weten, ga dan via de navigatiebalk links naar het item rondom Abraham.

Sarah als wijze vrouw


Tegenwoordig is vijftig jaar natuurlijk nog helemaal geen hoge leeftijd. Het is juist eerder een leeftijd waarop we veel te delen hebben, nog volop productief zijn en een spil in de maatschappij kunnen zijn. Juist voor vrouwen, als je je voorstelt dat zij na een periode met opgroeiende kinderen weer terug de arbeidsmarkt op gaan. Dus oud wordt meer en meer relatief. En aangezien onze gemiddelde leeftijd eerder naar de 100 jaar of er overheen kruipt dan bij de 50 blijft hangen … vieren we Sarah dubbel en dwars! De mijlpaal van 50 jaar heeft voor vrouwen een extra kenmerk. Want het is de leeftijd van de biologische overgang van vruchtbare vrouw naar wijze vrouw. Een transformatieproces dat door hormonale veranderingen zichtbaar wordt in een anders functionerend lichaam. Er wordt wel gezegd dat de energie die er voorheen was, gericht was op voortplanting en zoiets als dienstbaarheid inhoudt. Nu komt deze energie vrij en kan andere dingen aanzetten. Bijvoorbeeld meer creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording. Van meisje, naar vruchtbare vrouw, naar matriarch misschien? Deze overgang is helemaal niet zo duidelijk. Veel vrouwen van rond de 50 voelen zich verward en onzeker. Soms zijn er lichamelijke klachten. De bestaande rollen veranderen en dat brengt onzekerheid over wie we zijn. Het is duidelijk dat het oude stilaan verdwijnt maar het nieuwe, dat is nog helemaal niet zo helder. Maar gelukkig, uiteindelijk blijkt meestal dat deze derde levensfase er eentje is met veel mooie momenten, veel genieten. Genieten om jezelf en wat het leven zoal biedt, nu je leven niet meer voortdurend in dienst van het zorgen voor anderen staat. We zien toegenomen levensenergie, ondanks de helaas vaak bestaande lichamelijke klachten of stemmingswisselingen. Onze cadeautips zijn hierop gemaakt.

Tips rondom Sarah

Wij hopen dat jouw idee voor het vieren van de vijftigste verjaardag van jouw Sarah al meer vorm krijgt. Wij wensen jou toe dat je een mooie dag gaat maken met alle informatie die je hier krijgt en dat je volop aan de slag kunt met het maken van geschenkjes en plannen voor de hele dag. Natuurlijk neem je rustig de tijd om op deze site nog eens te snuffelen naar het mooiste cadeau voor jouw Sarah. Wij tippen je hier bovendien over een aantal leuke extraatjes die je kunt ondernemen met de vijftigste verjaardag van jouw Sarah:

Broodpoppen


Oorspronkelijk was de Abraham pop een pop gemaakt van brooddeeg. Je kunt hier ook Sarah-pop lezen. Dan zonder de bekende pijp, maar misschien met een mandje. Achter dit gebruik zitten zowel symbolische als religieuze betekenissen. Misschien ken je het gezegde: `geef ze brood, laat ze leven´? Men zegt dat het geven van een broodpop symbool staat voor de brood-geworden wens `lang zal zij leven´. Menig bakker springt hierop in. Interessant is om gelukbrengende broodpoppen te bekijken in het bakkerijmuseum in Hattem. We zien deze broodpoppen in het hele land, van Groningen tot Limburg, waarbij de historie terug gaat tot in de Germaanse tijd. Bedenk eens dat je een flinke Sarah uit brooddeeg of als taart kunt laten maken door de plaatselijke bakker. Leuk & lekker!

Broodpoppen II

Er is nog een ander soort broodpop, namelijk die van gebakken brooddeeg, beschilderd met een vernislaag. Waardoor deze poppen eerder echte kleine kunstwerkjes worden, vergelijkbaar met aardewerken poppen. Er zijn cursussen en workshops voor beschikbaar en vaak vinden we op braderieën en home-made markten, vele mooie variaties. Geen feest? Misschien is zo´n workshop een leuk alternatief om met het hele gezelschap te ondernemen.

Sarah thema-feest

Vraag alle vrouwelijke genodigden voor het verjaardagsfeest ter ere van jouw vijftigjarige om verkleed als Sarah te komen! Trek een schort over je kleding, maak (nep) vlechten, hang een gevlochten mand aan je arm. Ook een wandelstok of deegrol zijn leuke accessoires. Of lieftallige maskers, waarmee ook de heren verkleed als Sarah van de partij kunnen zijn …Ander idee: vraag iedereen om een typisch kenmerk van de jarige als verkleding of accessoire mee te brengen (pruik, typische oorbellen, handtas).

Meld Sarah aan voor een wijze vrouwen cirkel

Passend bij deze leeftijd zijn er verenigingen die verbinding willen leggen met gelijkgezinden en ervaringsgenoten. Wijze Vrouwen cirkels bieden ruimte om te praten over de wezenlijke dingen die vrouwen in de derde levensfase bezighouden. Ze zijn er door het hele land heen. Gun jouw Sarah een weldadig contact om nieuwe inzichten en ontwikkelingen te ontdekken.

T-shirts

Zoek een leuke foto van jouw vijftigjarige, laat deze op T-shirts printen voor de gasten. De voordruk kun je meteen ook als flyer door de hele buurt aan lantarenpalen hangen. Ook leuk is een dia presentatie in huis met allerlei foto´s en mijlpaalmomenten op een groot scherm / beamer.

Abraham & Sarah samen vieren

Stel, jouw Abraham en Sarah willen hun vijftigste samen vieren. Mag het dan een onsje meer feest zijn? Misschien met een toneelstuk over hun leven, een artikel in het plaatselijke krantje (ludiek of juist niet), of? Denk er eens over om iemand in te huren die de dag in goede banen leidt (inclusief fotoreportage) zodat Sarah en Abraham zelf ook van hun feest kunnen genieten, maak toffe uitnodigingen en denk erom dat je het eventuele thema duidelijk omschrijft.

Wat organiseren we deze dag?

Misschien wil je liever een hele dag wijden aan deze bijzondere verjaardag. Koppel dit eens aan de hobby of liefhebberij van de jarige. Bijvoorbeeld een wandeling met lekkere hapjes op vastgestelde plekken, overal tussendoor opdrachten rondom de jarige, etentje aan het eind of een mooie film in de bios bekijken. Net wat er past! Of je bezoekt een themapark, waar vaak extra dingen georganiseerd worden voor jarigen en voor de 50e verjaardag in het bijzonder. Dagje naar het strand, boek een ballonvaart, ga ergens lekker eten, huur een koets of Ferrari, of …?

Zint eert ge begint

Allemaal leuk, maar bedenk goed of degene waarvoor je het feest wilt organiseren, dit ook wel op prijs stelt! Lang niet iedereen zit te wachten op een in the spotlight zetten van de 50ste verjaardag …

Kado Sarah

Nog een bijzonder voorstel, juist voor iemand die geen ophef wenst en met name geen pop in de tuin: maak een tijdschrift. Vraag iedereen die jouw Sarah een warm hart toedraagt, om een bijdrage te leveren. Dat kan een stukje schrijven, een foto, beautytips, een gedicht, een schilderwerkje, wat dan ook, zijn. Iemand neemt het op zich om dit te coördineren en verzamelt (via email) alle inzendingen en zorg dat het tot een boekje gebundeld wordt. Veel werk maar een tof resultaat dat blijvende herinneringen geeft.

Nog eens

Sarah wil absoluut geen feest , maar dat hoeft jou er niet van te weerhouden om iets bijzonders voor hem te doen. Dat kan namelijk ook door haar opnieuw ten huwelijk te vragen ...

Goud

We moeten het hier toch maar even vermelden: het jubileum materiaal dat hoort bij het jaar 50, is goud. Traditiegetrouw geeft men een gouden cadeau voor een vijftigste verjaardag. Dat mag gerust letterlijk zijn (ketting, ring) maar hoeft natuurlijk niet. Stel je eens voor hoe huis en tuin eruit zien wanneer je alles in goud aankleedt. Overigens vind je via de navigatiebalk links onder het kopje `jubileum´ het volledige overzicht van feestelijke jaren met het bijbehorende materiaal, van papier tot ivoor.

Gefeliciteerd, wij wensen jou een knallende vijftigste!


  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links