cadeau 50 Jaar online bestellen

Het is een magisch getal, 50. We wijden er op onze site meerdere feestelijke dagen aan. Want vijftig is een binnenkomer, om het even of het gaat om een verjaardag, een jubileum of iets anders zoals bijvoorbeeld verandering van loopbaan. Welke 50 voorkeur jij ook hebt, wij stellen dat de vijftigste geen (verjaar)dag is om zo maar voorbij te laten gaan. Dus helpen we jou graag om er een bijzonder feest van te maken, passend bij de 50 van jouw keuze. Lees daarom snel verder en wapen je met informatie, inspiratie en originele cadeaus rondom deze bijzondere mijlpaal.

Top 5 kado´s voor 50

Het hangt er maar vanaf welke bijzondere momenten jij koppelt aan `50´. Via de navigatiebalk links van deze pagina, klik je eenvoudig naar de meer voor de hand liggende feestdagen rondom vijftig. Zo vind je er Sarah en Abraham, voor wanneer er één jarig is en jij jouw dierbare `hij of zij´ speciaal in het zonnetje wilt zetten. Want tenslotte worden we maar één keer vijftig! De vijftigste verjaardag is voor veel mensen een bijzondere verjaardag. Al wil niet iedereen waar hebben dat hij of zij nu toch heus geen dertig meer is, onze insteek hier is: de man of vrouw van 50 is goed op weg om wat meer wijsheid te vergaren en heeft een heleboel te delen. Dus niet getreurd, maar juist: we maken er een mooie feestdag van! We zien dat er door de jaren heen een echte traditie is ontstaan om de vijftigste verjaardag extra goed te vieren. Soms met overduidelijke versieringen, waar je niet omheen kunt kijken, soms ook juist in alle stilte. Want niet iedereen wil zoveel gedoe vanwege de komst van de vijftigste verjaardag. Er kan natuurlijk ook een hele andere vijftig te vieren zijn. Het vijftig jarig bestaan van of deel uit maken van een bedrijf, vereniging of een organisatie bijvoorbeeld. Dan spreken we over een jubileum. Ook hierover vind je via de navigatiebalk links, volop specifieke informatie. Voor jouw Sarah, Abraham of jubileum kun je natuurlijk meer specifiek kijken bij de desbetreffende categorie via de navigatiebalk. Maar als je in één oogopslag een heel stel ideeën wilt, lees dan gewoon hier even verder. Want wij dachten na over hoe we jou zo goed mogelijk kunnen helpen om een vijftigste verjaardag of ander 50jarig bestaan, onvergetelijk te maken. We maakten daartoe vijf bijzondere categorieën met veel feestelijke tips. Natuurlijk gaat het daarbij over cadeaus die je voor deze 50e jaardag kunt geven, maar ook over handige en mooie helpers om een knallend feest te organiseren en….. Kijk maar snel en laat je verrassen; veel plezier!

50 jaar cadeau tip 1: voor Abraham

Onze dierbare “hij” wordt vijftig! Hij komt aan op deze verjaardag, bepakt met levenservaring, hopelijk behoorlijk wat wijsheid in de handbagage en beslist met duidelijke wensen over wat hij zich wenst van het leven. We zeiden het al; het is een mijlpaal van een verjaardag die we serieus aanpakken. Daarom selecteerden wij een aantal mooie cadeaus voor hem die jouw Abraham veel uren met lol en plezier zullen geven. Het kan er tenslotte niet altijd serieus en wijs aan toegaan, toch? Nou kan het best zo zijn dat je het lastig vindt om te verzinnen waarmee je Abraham een groot plezier zult doen. Tenslotte heeft hij zeer waarschijnlijk al heel wat mooie spullen om zich heen verzameld en wat kun je dan cadeau geen waaraan hij een echt plezier heeft? Wij tippen deze heel bijzondere radio /cd speler. Met zijn aansprekende retro uitvoering lijkt het een jukebox, compleet met lichtjes en knoppen. Ja, de radio is weer helemaal terug van weggeweest! Luister naar AM of FM of leg zijn favoriete cd in. Leuke extra tip: maak een eigen cd voor jouw Abraham met daarop een selectie van zijn meest favoriete nummers. Met liefde gemaakt wordt zo met liefde beluisterd. Nog een mooie en uiterst hedendaagse radio, is deze DAB radio. Om ook onderweg in een tikkie retro feeling maar met prachtige digitale kwaliteit naar de radio te kunnen luisteren adviseren wij onze DAB+ Radio. Deze handig draagbare radio geeft jou de mogelijkheid om wel 20 radiozenders op te slaan. Je kunt hem bovendien als wekker gebruiken inclusief sluimerfunctie. Je weet nooit waar het van pas komt (tijdens kamperen wellicht?). De DAB radio is er in verschillende uitvoeringen waar ook zijn smaak beslist tussen zit. Hij haalt er bovendien de mogelijkheid mee in huis om deze radio te koppelen aan zijn persoonlijke afspeellijst of aan een ander slim media apparaat èn aan een headset.

We blijven nog even in de muzikale sfeer. Met deze voor-versterkte USB platenspeler (jawel) luister je met elk MP3 apparaat naar jouw geliefde Lp’s. Instelbaar op drie snelheden, kan hij alle types plaatjes aan. Dus geniet van de oude hits in authentieke stijl maar met moderne techniek. Dan gaan we verder met nog een erg mooi maar tegelijk nuttig cadeau. Aangezien Abraham zich ervan bewust is dat hij zichzelf fit moet houden, kan hij vast wel een assistent gebruiken. Wij kiezen hier voor deze mooie smartphone die stiekem ook een activiteit meter is. Dit hypermoderne horloge meet afstanden en calorieverbruik, heeft onder andere een selfie functie en uiteraard bluetooth techniek. Oh ja, ook fijn, waterdicht tot 50 meter diep. Echt een top cadeau! Voor een Abraham die graag op reis gaat, tippen we deze complete lichtgewicht koffer set. In drie oplopende maten geven deze trolleys opbergruimte voor alle mogelijke bestemmingen. Gemaakt van oersterk maar licht kunststof, met vier zwenkwieltjes en een trekstang loopt elk koffer zachtjes achter hem aan. Als de trip iets dichter bij huis mag zijn, maar wel avontuur gevraagd is, denk dan eens aan een professionele metaaldetector. Welke schatten geeft de akker vrij? Nou, vooruit, nog eentje dan. We tippen de super stoere rookoven annex BBQ in flitsend geel, want die doet het altijd goed. Met instelbare beluchting, meegeleverde thermometer, handvaten die koel blijven zodat de rookoven steeds verplaatsbaar blijft en een zakje goede zin.

50 jaar cadeau tip 2: voor Sarah

Wanneer de vijftigste verjaardag gevierd wordt ter ere van een verjarende dame, dan spreken we over Sarah. En om meteen bij de 50 jaar cadeau tips uit tip 1 aan te sluiten: uiteraard kan ook “zij” op reis willen! Dus tippen we voor Sarah snel de trolley set, voordat er afgunst de kop op kan steken. De koffers zijn er naar wens in een vrolijk kleurtje zoals roze-rood of misschien krijgt zij liever geel… Via de navigatiebalk kun je meer categorieën vinden bij het onderwerp Sarah. Hier gaan we voor gewoon leuke en /of handige cadeaus. Laten we starten met cadeaus voor de tuinliefhebber. We tippen deze geestige tuinverlichting in de vorm van een mozaïek uil. Solar aangedreven, dus gemakkelijk snoerloos overal neer te zetten. Zelfs in een boom! Of ga voor deze kruidenkweekbak. Een echt leuke, mooie èn nuttige aankleding voor terras, balkon of tuin, ook als de ruimte kleiner is. Om alvast het voorjaar naar je toe te halen. Nog een populaire cadeausoort is alles rondom persoonlijke verzorging. We tippen voor jouw Sarah: deze gezichtsreinigingsborstel voor een zachte maar grondige reiniging, ook van de ouder wordende huid. Je vindt er vier borstels, voor elk huidtype de juiste. Handig: deze gezichtsreiniging mag mee onder de douche!

Ook een fijn cadeau is de draadloze manicure-pedicure set. In praktische box helemaal compleet met acht hulpstukken en oplader. Zo staat jouw handige helper steeds vol energie paraat. Nog een altijd-goed cadeau is de voetenwarmer. In gezellige kleurtjes houdt hij Sarah´s voeten heerlijk warm. Met drie warmtestanden en uitneembare zak zodat een handwasje voor hygiëne zorgt. Misschien kies jij voor jouw Sarah een sieraad of ander kleinood. Dat wil regelmatig schoon gemaakt. En dat gaat dan weer erg fijn en uiterst nauwkeurig in deze ultrasonische reiniger. Extra tip: doe een beetje azijn in de ultrasoon reiniger en de zo lastig schoon te krijgen houders van de koffie pad machine worden prachtig schoon en laten weer de gewenste hoeveelheid water door voor een extra lekker bakje koffie. Last but not least wijzen we op de bamboe schalen. Ze zijn er in chips and dip set of bijvoorbeeld als kaasplankje. Deze laatste heeft een vierdelig snij-set, een leistenen snijplank en drie porseleinen sausbakjes. Mooi, ook voor tijdens het 50-feest!

50 jaar cadeau tip 3: voor het gouden bruidspaar

Dat is een huwelijksjubileum ter ere van vijftig jaren getrouwd zijn en het lijkt er wel op, dat dit het misschien wel vaakst gevierde jubileum is. Ken je ook de kransen en de versieringen aan voordeuren? Met een bord, vaak met lampjes ernaast of erop, met het cijfer 50 er groot op gezet. Zelf geknutselde roosjes van bijvoorbeeld papier, meestal in guirlandes van dennengroen gestoken. Hulde aan het gouden bruidspaar! In het item over het jubileum, dat je vindt via de navigatiebalk links, nemen we de volledige lijst met jubileumjaren op. Goud staat bijvoorbeeld voor vijftig jaar. In dit geval, vijftig jaren getrouwd. Maar dan natuurlijk wel met de zelfde echtgenoot/echtgenote hoor, anders telt het niet! Eigenlijk is het gebruik om bij het vieren van een huwelijks jubileum cadeaus te schenken die gemaakt zijn van het materiaal dat hoort bij het te vieren aantal jaren. Dus iets van goud bij deze gouden huwelijksverjaardag. Tegenwoordig lijkt dit gebruik niet meer zo actief. Daarom tippen we jou in deze cadeau tip ter ere van vijftig jaar huwelijk op geschenken die in meer algemene zin gewoon erg leuk zijn. We dachten na over bezigheden en liefhebberijen voor mensen van een zekere leeftijd. Want tja, wanneer je vijftig jaar getrouwd bent, dan vorderen de jaren. We dachten aan puzzelen. Maar dan niet zomaar puzzelen, nee, kijk maar eens naar deze 4D puzzels. Je vind onderwerpen voor allerlei smaakrichtingen. Zoals bijvoorbeeld The USA 4D puzzel die al puzzelend toont hoe de Verenigde Staten zich zo met en met ontwikkelden. Misschien gaat jouw gouden bruidspaar liever voor de stad van de liefde, Paris. Of London, Berlijn, of ??

Laten we eens verder kijken. Wat kan nog een passend en origineel cadeau zijn bij 50 jaar huwelijk? Bekijk dit hardcover boek eens met de titel `van nul tot nu´. Eigenlijk wellicht meer voor kids, maar zo bijzonder dat het erg goed als apart cadeau kan dienen. Met veel wetenswaardigheden over onze vaderlandse geschiedenis. Past in elke boekenkast. Misschien is jouw gouden bruidspaar vaak in de tuin te vinden. Of op het balkon, net wat er past. Wat dacht je van tuinverlichting op zonne-energie? Geen gedoe met elektriciteit bedrading, met zacht gele flikkerende LED bootst deze lamp kaarslicht na. Als het iets meer vlam mag zijn, tippen we deze vuurkorf. Voor menig gezellig uurtje in vooral (na)zomerse avonden. Iets heel anders biedt dit mini massageapparaat. Namelijk verlichting bij nek- en schouderklachten. Praktisch: hij kan mee op pad. En als laatste richten we jouw aandacht op dit bijzondere wijnrek. Gemaakt van erg mooi bamboe, staat hij goed in elk interieur. Er passen acht flessen in. Geef het rek leeg of vul het meteen met de favoriete wijnsoorten van jouw jubilerend bruidspaar!

50 jaar cadeau tip 4: 50 jaar lid van …?

… een vereniging bijvoorbeeld! Nou ligt het maar net aan van welke vereniging jij lid bent, zodat je er het passende cadeau bij kunt vinden. We doen een greep uit de mogelijkheden, allemaal bedoeld om als cadeau te dienen met de eerbied die vijftig jaren lidmaatschap verdient, maar steeds met een glimlach. Jouw erelid is vijftig jaar lid van jullie motorclub! Dan hebben we deze solar motorfiets in de spotlight. Je zet hem als lichtpuntje in de tuin of op het balkon. Jouw erelid is 50 jaar lid van de spaarclub in de kroeg! Leuk, deze puzzel van 1000 stukjes die een poster vol bierflesjes maakt. Jouw erelid is vijftig jaar lid van de kookclub! Wow, wat zullen daar veel heerlijke maaltijden uit voort zijn gekomen! Kijk eens naar de prachtige kleuren, uuhh, kruiden van deze puzzel met 1000 stukjes. Jouw erelid heeft al 50 jaar een boot in jullie jachthaven liggen. Een paar uurtjes op het dek met deze van Haasteren puzzel van 1500 stukjes, geeft inspiratie voor nog meer vaarplezier. En gemakkelijk is ie ook niet, daar ben je wel even zoet mee! Jouw erelid is vijftig jaar lid van jullie muziekvereniging. De blaaskapel, de harmonie of het kwartet, het doet er niet toe. Muzikaliteit is troef en dat geeft deze puzzel dan ook weer. Je ziet steeds meer artiesten verschijnen, hoe meer stukjes van deze puzzel op hun plek liggen.

50 jaar cadeau tip 5: het is feest, versieren maar!

In de feestcategorie over Sarah en Abraham elders op deze site vind je allerlei specifieke versieringen voor deze thema´s. Zoals bijvoorbeeld afzetlint. Dat doen we hier niet nog eens. Maar wat elk feest kan gebruiken zijn statafels. Dus die tippen we zeker! Er zijn bijpassende hoezen bij verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dat is al flink sfeerbepalend, dus kies bewust. Als het feest buiten gehouden wordt, is een partytent geen overbodige luxe. Je vindt ze op onze site wij in allerlei maten, kleuren en soorten aan. Wat denk je van deze flinke knaap, die veel ruimte en beschutting biedt. En sfeer, want het heeft wel iets van 1000 en één nacht ... Wat niet mag ontbreken, om het even om welk soort 50 jarig feest het gaat, is feestverlichting. We doen hier een greep uit de werkelijk eindeloze mogelijkheden: altijd een feest is een lichtslang in vele kleurtjes, uiteraard LED en zeer plooibaar. Of deze in peertjes vorm, warm-wit. Dat is een bijzondere variant met een meer classy uitstraling. En na afloop van het feest, is ie prima te gebruiken als aankleding van bijvoorbeeld het clublokaal. Als extra sfeermaker op elk feest tippen we de oud vertrouwde discobal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen brengt hij naar jouw wens, de passende glamour. In vele kleuren of liever in uni zilver. Of kies voor het LED bord om de feestelijke boodschap al van veraf zichtbaar te maken. Heel bijzonder schrijf je met speciale stiften jouw custom made boodschap en ook dit bord is na afloop goed in te zetten voor allerlei aankondigingen. Ook erg leuk zijn de kleurige LED ballonnen. In vijf feestelijke kleuren activeer je ze bij begin van het feest en ze feesten de hele dag met je mee. Ook een goed idee: deel deze ballonnen aan de gasten en laat hen een erehaag vormen om er de jubilaris mee te bejubelen.

Tips rondom de vijftig

Wij hopen dat jouw idee voor het vieren van de vijftigste verjaardag, het 50jarig jubileum of welk ander “50” jij te vieren hebt, al lekker veel vorm krijgt. Wij wensen jou toe dat je een mooie dag gaat maken met alle informatie die je hier krijgt en dat je volop aan de slag kunt met het maken van geschenkjes en plannen voor de hele feestdag. Mocht je onverhoopt nog onvoldoende inspiratie te pakken hebben, surf dan graag ook nog naar de betreffende thema´s via de navigatiebalk links. Neem rustig de tijd om op deze site nog eens te snuffelen naar het mooiste cadeau voor jouw Sarah, Abraham of jubilaris.

Gefeliciteerd, wij wensen jou een knallende vijftigste!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links