Geslaagd cadeau online bestellen

Yahoo, het geploeter heeft eindelijk een einde; je bent geslaagd voor je examen! Of je nou examen deed voor je middelbare school of voor een voortgezette opleiding, het maakt voor de vreugde weinig uit want feit blijft: jij hebt het binnen, dat zo begeerde diploma! Tijd voor een cadeau! Wij kwamen tot een viertal categorieën met veel originele cadeaus en helpers ter ere van jouw slagen. Om de afstuderende te verrassen en om jou te inspireren. Dus je zit helemaal goed op onze site! Lees snel verder en ontdek met welke top afstudeer cadeaus jij jezelf, jouw vriend of vriendin, zoon of dochter blij zult maken. Veel plezier!

Top 4 Geslaagd cadeaus!

Wij dachten na over wat er zoal aan te pas komt, aan dat geslaagd zijn. Want wat ga je na deze schooltijd doen en hoe kunnen wij daarbij helpen? Waar we vervolgens achter kwamen, is dat velen van ons zo langzamerhand het “leven lang leren” toch serieus beginnen te nemen. We horen al jullie tanden knarsen: ‘Ben ik net klaar, moet ik nog een studie?????” Tja, wen er maar aan … Van de andere kant: hoe vaker geslaagd, hoe meer geslaagd cadeautjes en geslaagd feestjes je in je leven verzamelt. Achteraf gezien zul je merken dat het allemaal wel mee viel en herinner je enkel nog alle sterke verhalen van alle ruige en memorabele geslaagd feestjes. Maar eerst: cadeautjes!

Geslaagd cadeau Tip 1: afstudeerfeest

Wat is het eerste dat je doet zodra je het goede nieuws hoort dat je geslaagd bent? Natuurlijk, je hangt de vlag uit! Daarom moet onze eerste tip voor een geslaagd cadeau de Nederlandse vlag zijn, want ja, dat is toch wel gebruik. Iedereen mag het weten, je bent geslaagd voor jouw school en jij gaat vanaf nu een nieuw leven in. Hang er een paar boeken en schriften aan en natuurlijk hoort daar de traditionele schooltas bij. Dat kan gerust, want ter vervanging tippen we hier deze mooie laptoptassen in vele uitvoeringen waaronder een multi-getalenteerde rugzak die we bij Geslaagd cadeau Tip 2 verder in the spotlight zetten. Zo kun jij met jouw geslaagd cadeau goed gepakt en gezakt op weg naar de komende vervolgstappen van jouw leven. Je vindt op onze site tips en inspiratie voor allerlei soorten feesten. Daar haal jij misschien zomaar het thema voor jouw examenfeest vandaan. Kijk gerust eens via de navigatiebalk aan de linkerkant naar de vele mogelijkheden. Maar geen nood, voor jouw gemak helpen we jou hier alvast op weg. Zeg nou zelf, een feest zonder statafels, daar mist toch iets aan … daarom tippen wij hier deze robuuste statafels. Prima om zo neer te zetten, maar voor net dat beetje extra flair, neem je er een `baljurk´ bij . Je kunt kiezen uit veel kleuren, van lekker flitsend tot classy, net wat er bij jouw examenfeest past.

Voor als je het feest ter ere van jouw slagen in de tuin wilt houden, raden we een partytent aan. Je komt al een heel eind met deze Easy Up Partytent. Staat in een handomdraai en geeft beschutting tegen zon en regen. Wil je meer, groter, chiquer? Kijk dan eens naar de andere mogelijkheden! Dan is het nu tijd voor de verlichting. Je vindt op deze site alle mogelijke soorten feestverlichting. Van slingers tot led strips, met en zonder netaansluiting, voor binnen en voor buiten. Speciaal voor jouw raving examenfeest bieden we deze miniatuur strobo aan. Uiteraard op LED dus zuinig in gebruik, maar niettemin met full power flits. Je kunt de flitsfrequentie eenvoudig instellen met tien verschillende standen. Je wilt hier vast meerdere exemplaren van, zodat de dansvloer van verschillende kanten geflitst wordt. Ook erg leuk zijn de linkspots met drie lichten. Deze multicolour linkspot reageert op de beats. Je kunt zelf de flitssnelheid regelen en de geluidsreactie bepalen. Zodat je op de sfeer passend kunt laten reageren. Zie je jouw examenfeest al voor je?

Geslaagd cadeau Tip 2: baan gescoord, aan de slag!

Zeg, dat heb je goed gedaan! Net geslaagd en al een baan gescoord. Misschien beviel jouw stage zo goed, van beide kanten, dat je na het behalen van je diploma mocht blijven. Of je vond iets heel anders. Hoe het ook zij, gefeliciteerd met een geslaagd begin van je carrière! Wij tippen jou hier voor een aantal nuttige maar ook leuke geslaagd cadeaus om je te begeleiden op je werk-weg. De dag begint nu eenmaal met opstaan. Een goede wekker is dan ook best handig. Je kunt natuurlijk je smartphone gebruiken, maar verstandiger is om die niet in je slaapkamer te laten liggen. De straling lijkt namelijk een aanslag op je lichaam te zijn, juist wanneer je ligt. Bovendien is gewoon even niet met je aandacht bij berichten kunnen zijn, hard nodig om je brein te laten resetten. Dus kies voor deze multifunctionele wekker. Als je het scherm aanraakt dan licht het op, dus geen voortdurende, storende verlichting maar wel licht in de duisternis als je het nodig hebt. Alle functies zijn via touch sensor te bedienen, in een mooi knoploos design. Ziet er strak uit! Iedere functie licht in een ander kleurtje op, duidelijk en heel goed leesbaar. Zo wordt jij beslist goed wakker.

Je pakt de dingen die je nodig hebt voor je werkdag liefst praktisch in, maar wel ook passend bij jouw stijl. We verwezen er eerder al even naar; er zijn vele mogelijkheden om jouw laptoptas precies in jouw smaak te kiezen. Zoals deze laptop rugzak. Lekker comfortabel maar hartstikke veilig voor je laptop. Uiteraard met vele vakken, beschermende meshkussens op de plekken die jouw rug en schouders raken en in zwart/groen uitgevoerd. In die rugzak is ook nog plaats voor een drinkbeker. Zoals deze thermos mok met drukknop om het drinktuitje te openen. In roze of blauw verkrijgbaar. Hij houdt jouw favoriete dranken koel of juist warm. Zo denk je er altijd aan om voldoende te drinken zodat de grijze hersencellen hun werk optimaal kunnen blijven doen. Als laatste tippen we deze USB sleutelhanger voor een geslaagde werkdag. Micro USB voor laden en synchroniseren. Altijd handig om bij je te hebben; je hangt hem eenvoudig aan je rugzak of, waar ie voor bedoeld is, aan je sleutelbos. Dubbel praktisch. Overigens ook in verschillende kleuren te heb.

Geslaagd cadeau Tip 3: yeah, geslaagd en op reis!

Voor veel mensen is het reizen, direct na het afsluiten van je studie, dé tip. Want tja, voor hetzelfde geld komt het er later in je leven gewoon niet meer van. Dat kan allerlei redenen hebben. Hele praktische redenen. Misschien heb je een baan en ben je daar terecht blij mee, want laten we eerlijk zijn, zo vanzelfsprekend is dat tegenwoordig niet. Of zijn er andere verantwoordelijkheden; misschien start je een gezin of heb je de zorg voor anderen. Denk eens aan een hulpbehoevende ouder bijvoorbeeld. Er zijn ook meer ontwikkeling-psychologische redenen om ervoor te kiezen om nadat je geslaagd bent voor je diploma, eerst eens (flink) op reis te gaan. Je bent nu jong en relatief onbevangen. Met de levenservaring komt vaak ook een grotere hang naar veiligheid. Een beter kunnen inschatten van oorzaak en gevolg dat je behoedt voor allerlei ongeluk maar waarmee het ook moeilijker wordt om spontaan in het diepe te springen.

Het reizen heeft zeker voordelen. Je mag wel stellen dat het een zekere volwassenheid brengt, doordat je in allerlei nieuwe situaties moet zien te beslissen. Verder leg je tijdens het reizen vaak heel belangrijke contacten. Als je al eens stage in het buitenland liep, herken je dit vast. Je sluit je aan bij verenigingen, volgt nog een studie in dat andere land, treft reisgenoten van over de hele wereld. Zo kun je, als je een beetje alert bent, een prachtig nationaal en internationaal netwerk opbouwen. Reizen doet je anders zien. Het verrijkt je leven om een ander perspectief aangeboden te krijgen, om te leren van hoe andere (culturen) met dingen omgaan, om een andere way of life te beleven. Je kunt daarna bewuster kiezen voor hoe jij jouw leven wilt leiden. En al reizende laad je jouw creativiteit op zodat je bij terugkeer fris aan de slag kunt. Misschien wel om te sparen voor de volgende reis. Je vindt in deze geslaagd cadeau tip een heel aantal praktische artikelen die je nodig hebt op reis. Doe er je voordeel mee!

Zoals met deze koffer labels. Denk erom dat je ook je handbagage labelt en ook losse items die je meeneemt zoals een muziekinstrument. Dus zorg dat je er voldoende hebt en ook een paar extra meeneemt voor op de terugreis. Zou zomaar kunnen dat je meer bagage mee terug neemt of dat de labels aan je koffer tegen die tijd verdwenen zijn. Ook een must have is een kofferriem en dan tippen wij deze dubbele. Extra sterk, goed opvallend zodat je jouw koffer meteen op de band ziet liggen, en uiteraard op maat verstelbaar. Wel zo veilig is een kofferslot. Zoals deze met cijferslot uit zink. Er zit een beveiligingsindicator op die je waarschuwt als het slot open is geweest. Van een andere orde is deze reis set waarmee jouw reis extra comfortabel wordt. Een fijn nekkussen, een oogmasker en oordopjes helpen om tijdens de reis mooi een paar extra uurtjes slaap te kunnen meepakken. Onmisbaar in ontzettend veel landen is de universele wereldstekker. Zo kun je (bijna) overal ter wereld gebruik maken van jouw favoriete elektrische apparaten. Zoals deze reishaardroger die we er meteen bij tippen. Ook erg gemakkelijk om bij je te hebben is deze reiswekker. Zeer geslaagd, lekker compact, met wekkerfunctie, achtergrondverlichting en temperatuur aanduiding. Om onderweg niet zonder power voor je smartphone, tablet of navigatiesysteem te komen, tippen we een powerbank. Zoals deze in diverse kleuren verkrijgbare, die lekker klein groot presteert en is uitgevoerd met bescherming tegen oververhitten, overladen en kortsluiting. Wel zo´n veilig idee.

Geslaagd cadeau Tip 4: relax …

Laten we vooral niet vergeten dat de afgelopen tijd erg stressig was. Dus nu je geslaagd bent, is het beste geslaagd cadeau misschien wel … ontspanning! Dat kan soms even wennen zijn, uit de mallemolen van rennen, vliegen en ploeteren stappen. We tippen een aantal vrolijke helpers, zoals dit Shiatsu massage kussen dat je kunt inzetten op spanningen in rug, benen, nek, net wat jij prettig vindt. De drukpuntenmassage geeft verlichting en het kussen heeft bovendien een warmte en licht functie. Je kunt ook kiezen voor deze mini variant die heel handig is om mee op reis of in je rugzak naar je werk te nemen, voor een verlichtende massage tussendoor. Want deze kleine masseur geeft vooral ontspanning bij nek- en schouderklachten. Je geeft er jezelf een zachte massage mee die je bovendien dwingt om een kleine time out te nemen.

Maar wacht, je was thuis aan het ontspannen, bezig aan je after-examen relaxing. Lekker met een spannend boek (ja, dat wordt heus nog gedaan tegenwoordig) achterover leunend in dikke kussens. Maak het dan extra ontspannend door dit nek massagekussen aan te zetten. Met zijn vijf functies, vind ook jij de juiste stand. Helpt om de bloedsomloop en zenuwen te stimuleren, verwerkt nekpijn en helpt tegen vermoeidheid. Ahh, verlichting! Ook helemaal fijn is het om een moment voor jezelf te nemen, zonder verplichtingen. Je weet, de weg is gelopen, je hebt het diploma op zak. Nu kun je op zijn minst even genieten van het gevoel geslaagd te zijn. Vier je eigen examen feestje met deze face cleaner. Lekker compact mag ie eventueel ook mee op reis, maar voor nu ga jij après-examen aan de slag om jezelf eens te verwennen. Je reinigt je gezichtshuid terwijl je het masseert, of je kiest voor het massage opzetstuk. Helemaal mooi is het opzetstuk waarmee je een lotion of ander verzorgend product aanbrengt. Daarna ben je weer lekker fris en fruitig. Zet nog een extra kers op je beloning door ondertussen met je voeten in dit heerlijke voeten bad te gaan. Lekker bubbelen en bruisen, met massagenopjes en massagerollers om de bindweefsels en zenuwpunten los te maken. Je voeten zullen je dankbaar zijn en via de energiepunten in je voet, maak je jouw hele fysiek fit. Op naar de big party!

Sterke verhalen

Iedereen kent ze wel, de sterke verhalen. “Toen ik geslaagd ben, toen …” Hiervoor bij de cadeau tips zagen we al enkele klinkende voorbeelden. Nog niet zo lang geleden waren dat voor een groot deel eh drankverhalen. “Na een geslaagd feestje vonden we bij het opruimen nog de laatste gasten onder de dennebomen in de tuin.” Dat soort werk. Inmiddels zijn de tijden veranderd en hebben we een meer diverse beeld bij “geslaagd”. Van alles komt tegenwoordig voorbij, van reisjes naar Mexico tot een nieuwe scooter voor de voordeur. Wat niet is veranderd: het elkaar vertellen van sterke verhalen hoe ruig jouw “geslaagd” ervaring wel niet was. Altijd een goed teken dat het een mijlpaal is én blijft.

Geslaagd en nu eropuit

Zo, jouw ideeën voor het vieren van een geslaagd examenfeest en het geslaagd invullen van je naschoolse tijd, krijgen vast al meer vorm. Wij hopen dat je een mooie tijd kunt maken met alle informatie die je hier krijgt. Natuurlijk neem je rustig de tijd om op deze site te snuffelen naar het mooiste afstudeercadeau en de leukste helpers voor jouw geslaagd feest, voor jouw reis en jouw toekomst. Trek er lekker (samen) op uit of organiseer een relaxte verwen dag thuis, net wat er voor jou het beste past. Om jouw inspiratie nog verder op weg te helpen, vind je hier een aantal leuke after-examen tips:

Vakantie!

Als jij verder wilt gaan studeren is het zomaar mogelijk dat jij, na het behalen van je examen, nog tot wel drie maanden `vakantie´ hebt. Wat doe je in die tijd? Bekijk jouw hobby´s eens goed en bedenk of je in deze lekker lange periode iets extra´s kunt betekenen. Misschien kun je als begeleider voor een zomerkamp meedoen, bijvoorbeeld ruiterkamp, scouting, als badmeester of?? Er zijn veel mogelijkheden, en wie weet zijn er enkele bij die ook nog een leuke zakcent opleveren. Best geslaagd, En dat is dan weer gunstig voor de volgende tip …

Shoppen

Ook bij het winkelen is het fijn als je geslaagd bent. Maar dan niet zo maar. Bezoek eens een mooie stad zoals Barcelona of London. Verzamel zo buitenland ervaring op kleine schaal.

100 dingen waar je van houdt

Maak een mood board met daarop impressies van alles waar jouw hart een sprongetje van maakt. Als je dat lastig vindt, kan een lijst met `100 dingen waarvan je houdt´ ook. Zo kun je uitvinden welke richting jouw bezigheden uit neigen en kun je daarmee concrete plannen maken. Dat kan om van alles en nog wat gaan. Om die film te gaan bekijken die je altijd nog op je verlanglijstje had staan tot je creativiteit de vrije loop laten door bijvoorbeeld in een tweede hands zaak te gaan werken.

Out of the box

Nu je geslaagd bent voor je examens en het diploma aan de muur hangt, een paar tips om de volgende fase in je leven misschien net even anders in te gaan: think out of the box, laat het streven om perfectie te behalen los en durf om nieuwe dingen te proberen, stuur weer eens een (echte, van papier en met een pen geschreven) brief aan een verre vriend, laat eens vaker de tv uit en vooral: doe! (in tegenstelling tot alleen maar plannen).

Have fun

En vooral: heb plezier in wat je doet!

Geslaagd: goed gedaan…. gefeliciteerd! Wij wensen jou een fantastische après-examen tijd!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links