Beterschap cadeaus online bestellen

Niet zo leuk, maar het hoort bij het leven; soms zijn we ziek. Natuurlijk wil jij als vriend of vriendin, familielid, goede buur of collega de zieke een hart onder de riem steken en helpen om zo snel mogelijk weer op te knappen. Dat kan al door een bezoekje te brengen om beterschap te gaan wensen. Wil jij met een origineel beterschap cadeau verrassen en zoek je inspiratie? Dan ben je helemaal goed op deze site! Lees onderaan meer over ziekzijn en betermakers en ontdek met welk top cadeau beterschap in het leven van jouw vriend of vriendin gebracht wordt!

Top 3 Beterschap cadeaus

Misschien kun je de zieke helpen als er dingen zijn die hij of zij (voor het leesgemak houden we het verder even op `hij´) nu even niet zelf kan. En ook als opzoeken niet mogelijk is: de wetenschap dat jij aan hem denkt alleen al, geeft een beter gevoel. Een leuk beterschapskaartje, een beterschap-ballon, fruit en andere gezonde lekkernijen, wie herkent dit niet? Wij dachten na over wat er een goed idee kan zijn om als beterschap cadeau te geven aan een zieke dierbare mens. Dat is met ziekte altijd zo´n ding: meestal is voorkomen beter dan genezen. Als het dan toch eens gebeurt dat de weerstand onvoldoende is of een ongeluk je met een belemmering laat zitten, dan zit er niks anders op: daar moet je doorheen. Wij wensen van harte beterschap toe. Om terugval te voorkomen, kun je vaak wel van alles doen. Mooi toch? Beterschap in de zin van verbetering. Daarom maakten wij drie categorieën met beterschap cadeaus voor jou. Eéntje voor elke fase van ziekzijn. Verderop in de tips geven we jou nog een aantal fijne gezondheidstips cadeau. Beterschap in tips verpakt dus. Doe er vooral je voordeel mee!

Beterschap cadeau Tip 1: opvrolijkers

Als de ziekte dan toch is doorgebroken, heeft `het slachtoffer´ het vaak wel lastig. Natuurlijk voelt het ook niet fijn om uit je goede doen te zijn. Nu kun je wel iets gebruiken dat je opvrolijkt en beterschap wenst. Passend maar tegelijk erg leuk is deze thermometer met een vrolijke twist, want hij is gemaakt in de vorm van een eendje. Dan wordt het bij het temperaturen nog lastig om niet te glimlachen! Ook een leuke eend is een bad-eend. Maar dan natuurlijk niet zo maar `eendje´, maar een knalgele met thermometer functie. Zo weet je precies hoe warm je badwater is … of het water in je stoombakje met een eucalyptus capsule erin, waar je voor je ademwegen boven gaat hangen. We tippen je verder op een leuke USB stick zoals deze in de vorm van Scooby Doo. Je vindt USB sticks in alle mogelijke cartoon figuurtjes, action figuren of bijvoorbeeld een auto. Op zijn 8GB kun je mooie beterschap muziek zetten of een film waarvan je weet dat hij (de zieke dus) er graag naar kijkt. Zo geef jij een zinvol cadeau met heel persoonlijke invulling en nog in een vrolijk jasje ook. Misschien geef je er meteen een bluetooth speaker bij. In leuke kleurtjes is deze speaker handig draagbaar en prima geschikt om aan bijvoorbeeld het (ziekenhuis) bed te hangen. Bijzonder origineel om bij ziekte te geven is een cake pop maker. Natuurlijk maak jij van te voren al een hele lading cakejes op een steeltje. Je kunt ze als heel grappige en superlekkere beterschap beestjes verkleden of elfjes die de zieke beterschap wensen. Je geeft daarmee inspiratie voor de zieke cadeau om straks, als alles achter de rug is, zelf lekker mee aan de slag te gaan. Weet jij dat het hem soms allemaal wat teveel wordt? Denk er dan eens over om hem een virtual reality bril cadeau te doen. Gekoppeld aan zijn smartphone kijkt hij films of speelt een game. En ontsnapt zo aan de even niet zo fijne werkelijkheid.

Beterschap cadeau Tip 2: werken aan je gezondheid

Als hij aan de beterende hand of al hersteld is, maar een herhaling erin zit, is voorkomen beter dan genezen. Wellicht wil jij hem een duwtje in de rug geven zodat hij aan zijn gezondheid gaat werken. Een sterker gestel kan meer hebben en wordt minder snel ziek. De mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig, maar we doen er een greep uit voor deze beterschap cadeau tip. Touwtje springen is een erg goede workout. En dit digitale springtouw geeft extra motivatie om door te zetten. De display in de handvaten houdt voor je bij hoe vaak het touw rond gaat. Goed gedaan! Een vergelijkbaar soort training, maar dan iets specifieker gericht op versterking van je core, is een Hula Hoop. Maar natuurlijk niet zo maar één, maar eentje met extra kick door de magneetjes in de Hula Hoop. Een krachtigere core helpt beterschap brengen, dus toe maar. Wil je preciezer bijhouden hoe jouw sportieve activiteiten zich ontwikkelen, denk dan eens aan een bewegingsmeter in de vorm van een stylish verantwoorde armband. Of neem er meteen een digitale weegschaal bij. De armband en de weegschaal communiceren met elkaar via smartphone app. Professioneel bezig hoor! Zo kun je de combineerde activiteiten tot een geheel van `beterschap voor je gezondheid´ vormen. Top!

Misschien wil hij bovendien zijn bloeddruk bijhouden. Dat kan eenvoudig op elk gewenst moment met een eigen bloeddrukmeter. Hartstikke fijn. Dit model bijvoorbeeld is een polsmodel dat eenvoudig met stevig klittenband rond de pols wordt vastgezet. De display toont alle relevante data zoals boven- en onderdruk en hartslag. De bloeddrukmeter houdt bovendien de gegevens van de afgelopen drie maanden bij en berekent er een gemiddelde uit. Handig! Er is niets dat de gezondheid zó bevordert als goed eten. Gezond, schoon, en gemakkelijk, zo willen we dat, toch? Daarom tippen we jou op deze stoomkoker. Op drie etages bereid je een complete maaltijd waarbij de voedingswaarden (eiwitten, vitaminen, vezels) behouden blijven. Daarnaast is een sapcentrifuge of een smoothiemaker een goed idee. Je krijgt er gemakkelijk een betere (beterschap) gewoonte door om meer fruit te eten. We bieden verschillende soorten en maten aan. Hier zetten we deze van Princess in het zonnetje. Een eenvoudiger (want tot 1 bepaalde soort vrucht beperkte) variant is deze citruspers. Dan wel een elektrisch aangedreven type, ook al lijkt deze een retro handpers. Voor als jij de zieke een glaasje versgeperst sinaasappelsap wilt aanbieden. Beterschap in een glas. We geven je verderop nog een paar gemakkelijke gezondheidstips cadeau, doe er je voordeel mee!

Beterschap cadeau Tip 3: betermakers

Eigenlijk zijn de tips uit Beterschap cadeau tip 2 ook al cadeaus die beter maken. Maar dat kan nog beter; deze cadeau tip 3 is gewijd aan feel good beterschapscadeaus! Wat dacht je van deze infrarood lamp? Geeft verlichting bij menig klacht en voelt hoe dan ook aangenaam. De lamp is in vijf kantelhoeken te plaatsen, heeft een constant lichtniveau en een vermogen van 100Watt. Heerlijk warm dus. Misschien heeft jouw zieke meer behoefte aan een gezichtssauna. Geeft verlichting bij aandoeningen van de luchtwegen of bijvoorbeeld bijholten. Voeg er een etherische olie aan toe naar gelang de klacht die je te lijf wilt gaan (eucalyptus bijvoorbeeld) en adem heerlijk door. Ook een weldaad voor de gezichtshuid. Nog een prima helper om mee bij op krachten te komen, is dit voetmassage badje. Heerlijk in het warme water, bubbelen, trillen, rollen. Verplicht even niets anders doen dan met je voeten in het water genieten. Als aroma therapie in te zetten door toevoeging van etherische oliën of als detox door toevoeging van kelp en natriumbicarbonaat. Een verademing. Om je voeten aansluitend lekker warm te houden, tippen we nog deze voetenwarmer. Ook zonder ziekte geweldig in het koudere seizoen. Zingen maakt gelukkiger, en geluk weer gezonder. Dus zing er op los! In de douche wellicht. En daarom tippen we deze doucheradio. Met spiegelfront, dus een multitalent. Tra-la-la-la-laa.

Ziek-zijn vroeger versus nu

Was ziek zijn vroeger anders dan tegenwoordig? Het is maar de vraag. Een paar duidelijke veranderingen zijn natuurlijk niet te ontkennen. Want de medische ontwikkeling staat nooit stil waardoor behandelingen steeds weer anders zijn en hopelijk meer beterschap brengen. Als voorbeeld nemen we: beter kunnen waarnemen zoals door betere microscopen. Dit houdt meteen ook in dat eerdere overtuigingen achterhaald raken. Kijk maar eens naar de kennis die we inmiddels over ons bindweefsel hebben en welke invloed er op korte tijd wordt toegekend aan dit zo belangrijke deel van ons lichaam. Terwijl we er tot nog maar een paar jaar geleden zelfs nauwelijks van gehoord hadden. Een heel belangrijk verschil is ook de kennis over voeding. We mogen stellen: maagvulling is nog geen voeding. Inmiddels verbinden we ziek-zijn (ook en in toenemende mate) aan voeding. En dat doen we niet alleen bij de meest overduidelijke en zichtbare verbindingen (bijvoorbeeld scheurbuik = gebrek aan vitamine C). Eenzijdige voeding en slechte kwaliteit voeding zijn boosdoeners. De hedendaagse discussies gaan over wat er dan veelzijdig is (schijf van vijf onder beraad) en wat is er dan werkelijk gezond? Hoe breng jij beterschap op je bord? Wat we nu ontdekken zal wellicht over een aantal jaren ook weer achterhaald zijn, zo gaat dat nou eenmaal.

Misschien is het zo dat door het bijna overal ter wereld toegankelijke internet, mensen makkelijker tot informatieoverdracht komen. Mensen delen ervaringen, `leken´ volgen niet zonder nadenken de zogenaamde professionals. Door de eeuwen heen hebben we artsen op voetstukken gezet. En zij, samen met medische wetenschappers, houden graag hun mening vast. Omwille van geldelijk belang of uit overtuiging. Nieuwe inzichten, nieuwe ideeën? Nee nee, daar moet het gros aan medisch vaklui weinig tot niks van hebben. Gelukkig lijkt de jongere generatie artsen hier een verandering in te ondergaan want ook die leek kan erg vakbekwaam zijn! Tenslotte is de mens de enige echte expert over zijn eigen Ik. Even terug naar voeding dan. Als gebrek aan voeding ziek kan maken, dan kan het toevoegen van de juiste voeding ook genezen. Klink logisch, toch? Niettemin vindt dit concept nog lang niet overal navolging, dus onze tip is: maak jouw eigen afwegingen daarin. Test, probeer, beluister, maak jezelf wijzer. En kies vervolgens bewust jouw levensstijl. Kleine stapjes beterschap naar een groots resultaat.

Tips met Beterschap

We beloofden jou gezondheidstips. Er is ontzettend veel mogelijk! We deden ons best om een aantal praktische tips bij elkaar te zetten, die je (als bewuste beterschap keuze) gemakkelijk in je leven inzet. Of je nou ziek bent, ziek bent geweest of niet ziek wilt worden. Wat past er bij jou?

Aan de wandel voor Beterschap

Bewegen is altijd goed maar nog beter in de buitenlucht! Want bij daglicht maak je vitamine D aan, naast dat je gewoon eens lekker kunt doorademen en andere indrukken opdoet en, heel belangrijk, je lichaam gebruikt! Zeker als je een zittend beroep hebt, breng je beterschap door je simpelweg eens heel goed uit te rekken. En doe je best om rechtop stevig door te wandelen. Buikspieren aan, schouders los. Check eens of je kaken los zijn want veel mensen klemmen ze voortdurend op elkaar. En dat geldt ook voor je handen…heb je alweer een vuist? Strek je vingers eens extra lang bij je vandaan. Vitamine D heb je nodig, onder andere om ontstekingen tegen te gaan. Dus ga voor die beterschap wandeling; het past in elke stad, bij elk histories gebouw, bij grotten en parken. Heb je de mogelijkheid, zoek dan het strand op, struin door de duinen, of wandel door het bos, door velden en wegen. Kies jouw bestemming in jouw omgeving met zorg want je wilt je er fijn voelen!

Symptoom bestrijding of echte beterschap

Vaak bestrijdt onze reguliere gezondheidszorg vooral symptomen. We snijden het zieke deel weg, spuiten ontstekingen (tijdelijk) rustig, stoppen pillen in ons toch al zo overbelaste systeem. Als dat nodig is, dan is dat zo. Maar laten we het daar dan bij? Je kunt een zieke plant op weg helpen door de verdorde bladeren en dode takken weg te halen. Je snijdt als het ware de rottende delen weg. Maar ja, dan staat het arme ding wel nog in de uitgeputte grond. Dan brengt verpotten pas echt beterschap. Nieuw, schimmelvrij bloempotje, verse aarde, met volop voedingsstoffen er in. Nieuw plekje, lekker zonnetje, maar ook weer niet te veel. Dat wil jij toch ook voor jezelf? Dus pak het slim aan en kijk verder dan de dokter of het ziekenhuis.

Blotevoetenwandeling tegen stress …

Helemaal van deze tijd en erg leuk voor het hele gezin is een wandeling in een blotevoetenpark. Je kunt er allerlei verschillende ondergronden onder je voeten voelen. Een weldadige belevenis! Je vindt Blotevoetenpaden door het hele land, bijvoorbeeld in Overveen, Hilversum, Brunssum, Breskens … Waarom wil je dit, behalve dat het gewoon leuk is? Stress belast ons gestel enorm en maakt ziek. Ons lichaam moet heel veel verwerken wanneer we het belasten met stress. In onze moderne maatschappij doen we dit nagenoeg voortdurend, ook als je je daar niet van bewust bent. Denk alleen al aan de voortdurende blootstelling aan straling met name door alles wat draadloos is. Stress zorgt voor chemicaliën in ons lichaam, zoals adrenaline en cortisol. Dit zet zich in ons bindweefsel vast en komt er niet zomaar meer uit. Met pijn (lage rugpijn bijvoorbeeld), onwel voelen en verzuring als gevolg. Even je zinnen verzetten is een rustmomentje voor je lichaam dat beterschap kan brengen. Door de beweging tijdens de wandeling pompt jouw bloed rond. Door de verschillende moeilijkheden in het pad blijf je meer dan gewoonlijk in het hier en nu en blijft de stress even weg. Je hebt nu gelegenheid om een beetje op te ruimen in je lichaam. Als je van tevoren en erna een kopje ontgiftende thee drinkt, help je nog meer. Beterschap in een wandeljasje!

…en vul meteen je eiwitten aan

Eiwit is een noodzakelijke bouwsteen voor ons lichaam, met name voor de spieren maar ook bijvoorbeeld voor de hersenen. Nu is niet alle eiwit de best mogelijke keus. Wit vlees en vette vis leveren prima eiwitten. Eieren ook, daarom heten ze zo. Plantaardige eiwitten uit groene groenten, zeewier, (ongebrande) noten, zaden en pitten zijn een super aanvulling. Misschien rinkelt er al een bel, want veel mensen houden een nagenoeg volledig uit koolhydraten en suikers bestaand dieet. Granen met gluten, koeienmelk, varkensvlees, koffie, (gewone) thee, alcohol, frisdranken met suiker. Herkenbaar? Breng ten slotte beterschap in huis met …

… iets om weg te laten

Omega 6 vetzuren (transvetten) zijn niet onze vriend en dit is relatief nieuwe informatie. Sinds jaar en dag leven we bijvoorbeeld met margarine in de veronderstelling dat dit beterschap brengt. Maar neen, vervang margarine liever door echte boter! Om verwarring te voorkomen: Omega 6 is iets anders dan Omega 3, de onverzadigde vetzuren uit bijvoorbeeld vette vis die juist heel erg goed voor ons zijn!

Wij wensen jou een voorspoedig herstel: van harte beterschap!

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links